- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.981
bak anlatıyım sana ben 2 yıllık evliyim ilk zamanlar hiç dokunamıyodum senin gibi bu son zamanlarda kendime okadar kızdımki ve parmağımı ilk zorla soktum ve sonrada arada bi yaptım şimdi tek parmağımı sokabiliyorum hepsi bu eşimle ön ilişki olarak çok iyiyiz ama iş o seviyeye gelince ben istem dışı kasılıyorum ve bacaklarımla ona engel oluyorum bu forma şimdi üye oldum eğer bunu senin ve arkadaşların sayesinde çözebilirsem hepinize çok minnettar kalıcam durumum bu arkadaşım aslında çok bilinçli ve kendime özen gösteren biriyim ama bu olay yüzünden kendimi kusurlu görmeye başladım. eşim çok anlayışlı ama ben kendime okadar anlayışlı davranamıyorum yardımlarını bekliyorum...
canım sen hıc uzulme bız sneın hep yanındayız ...saglıkla bebegımı kucagıma aldım yazınıda okuyca zıhsallhhh ....olumunekankayizsmileçok çok sevndim cnm hadi gözünaydın allah bir daha yasatmasın,en yakın zmnda bebeğinde olur inş.fesatlık düşünmediğin sürece bu günleri unutmayıp aynı niyette oldugun sürece eminimki herseyin üstesnden gelirsn.çnki bn hiçkimsenn basarısını kıskanmadım burada sevinç yasanırken baskasına özel msjdan üzülüyoruz yazıp durmasınlar dye msj yazmadım öyle msj yazanları kınıyorum.allah bildiği gbi yapsın onları,sevincimi en içten kutlayan bahar, twetty,elifnur daha aklıma gtremediğim bütün arkadaşlara teşekkür edrim allah muratlarınızı versin.mümin kardeşi olarak birbirimzn sevncinede üzüntüsünede üzülmeliyz bunu unutmayın.g-y tadını çıkar cnm basarının,allah dgr basarmayanlara
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
Günaydın venüscüm. Nasılsın..
Regliyken egzersiz yapamadım sen yapabilio musun bilmiyorum.
Bitti reglim bu akşamdan itibaren başlıyorum yeniden.
ama bişey itiraf edeyim (sen hep pozitifsin ya aslında korkuorum demeye ama) egzersiz yapmayı çok istememe rağmen aklıma geldikçe ürperiyorum, bi sıcaklık basıo..
Neyse dinlemiycem kendimi bi dahaki regliye kadar bitecek bu iş.
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))
1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Ayumut :hooray:
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Hayatnur86
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu
Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1-Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2-Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3-Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4-Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5-G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
Kızlar dün gece sonunda ikinci birlikteliğimizi yaşadık...
Emla da kullanmadık kayganlaştırıcı da zemuszemus
Sanırım herşey normale dönüyor artık...
ayumutun yanında neden bu :hooray:ifadde var o başardıysa neden aşagıda değilbilmiyorumkismile
Ayumut son geldiğinde p...s alabildiğini ama tam olmadığını yazmıştı sanırım uzun zaman oldu yarım olmuş gibiydi o zaman ona 1 kupa vermiştim ama henüz başardım yazmadı kaydirigubbakcemile3 o yüzden öyle kaldı hihoyyyt
tamam anladım başarmıştır inşallahhihoyyyt
süpersinnnn derincim....sen listedeki ilk göz ağrımızsın geçti gitti artık vaji senden korktu kaçtı...çok sevindimmmmm....Allah eşinle bir ömür boyu huzurlu, mutlu bol paralı günler nasip etsin sana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?