Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm öncelikle aramıza hoşgeldin,bende kegel sayesinde basaranlardaınm bana kalırsa tek parmagı grdsrmişin digerlerinide grdirmeye çlş.gnde 2-3 daha fazla egzersz yapmaya çalış bu işi gercekten yapmak istiyorsun sabır ve inanç gerekiyor cnm.düzgün bir kegel ve nefes egzersizi süresinde 6 gün içinde yendim eminimki sende yeneceksin.burdaki herkes ya kayganlastırıcı kullanarak düzenli bir kegelde (parmak)yendi yada emla veya anestol kullanarak.tercih senin cnm emla kullanarak yendiktn sonra emlasız yapmaya çalışarak sıkıntı çekebilirsin,emlasız ilişkiye girememe durumuda var böyle bir sorunla karsılasmak istemiyorsan kayganlastırıcı sürerek kegel(parmak) egzersizlerine basla her kademe atladıgında buraya yaz cnm.

canım sen hıc uzulme bız sneın hep yanındayız ...saglıkla bebegımı kucagıma aldım yazınıda okuyca zıhsallhhh ....olumunekankayizsmile

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüsten
5- Cara
6- Fimu
7- Crescent84
8- Ela _emre
9- Ayumut :hooray:
10- Bembeyazev
11- Yaseminimm
12- Hayatnur86
13- Krizantem78
14- Zerr
15- Mmerviss
16- Hayrunemin
17- Tobeornottobe
18- Hayat_acil
19- Mızmız
20- Hephuzunlu

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
5- G_y (16/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

tebrik ederim canımmmmm....hihoyyythihoyyythihoyyyt çok sevindim darısı bizim başımıza..... ohhh yandan kaydirigubbakcemile3 hepimiz başaracağız sırayla...ama şimdilik en taze gelinimiz sensin...sefanı sür keyfini çıkarrrrrrr aman nazar değmesin

Günaydın venüscüm. Nasılsın..
Regliyken egzersiz yapamadım sen yapabilio musun bilmiyorum.
Bitti reglim bu akşamdan itibaren başlıyorum yeniden.
ama bişey itiraf edeyim (sen hep pozitifsin ya aslında korkuorum demeye ama) egzersiz yapmayı çok istememe rağmen aklıma geldikçe ürperiyorum, bi sıcaklık basıo..
Neyse dinlemiycem kendimi bi dahaki regliye kadar bitecek bu iş.

gunaydın Elacım.. benim bu ay reglim pek bi tuhaf yawrum anlayamadım acayip biz ağrı sızı var o bölgede...bahar geldi diye açılıp saçılırsam olacağı buydu çok üşüttüm ben balkonda lale peşinde koşarken alt yapıyı düşünmedim hiç kaydirigubbakcemile3dün akşam denedim tek parmak biraz aslında hem egzersiz hemde o kırmızıya alışabilmek benim amacım çünkü ilk seferlerde egzersiz yaparken hep parmağıma bakıyodum kırmızı olmuşmu diye sositososito yawru kuşum aslına bakarsan burada hepimiz pozitifiz ama nedense kendimize negatif davranıyoruz ben okuyorum burada yazılanları yeni gelen bi arkadaşa nasıl hepimiz kol kanat gerip yardımcı olmaya çalışıyoruz her şeyin pozitifliğini gösteriyoruz ama aynı anlayışı neden kendimize gösteremiyoruz ? kendimize ne kadar değer verip ne kadar iyi davranırsak o kadar kolay geçebiliriz bu aşamaları diye düşünüyorum...önce kendimizi sevelim güvenelim ben 2 çocuk doğurmuş arkadaşıma çaktırmadan diyorum bi arkadaş var parmakla egzersiz yapıyor falan diye mümkün değil diye ben oraya parmak sokamam...biz bunu yapabiliyoruz ne mutlu bize...mumu, dilatörü alabilenler ne kadar büyük bir başarı bu...gerçekten istersek yapamayacağımız hiç bir şey yok...ve biz hepimiz ama bu gün ama 10 gün sonra olmadı 1 ay sonra bunu yapacağız ben inanıyorum...sende lütfen beynine negatif msj gönderme korkacak bişey yapmıyoruzki aksine çok zevkli bişeyler yapıyoruzda tadını çıkarmayı bilmiyoruz henüz :umursamaz:3 ay sona görcem ben sizi ayyy alıştım ne güzel bişeymiş diye yazıyomuyuz yazmıyomuyuz sositososito

canım işyerindeyim de gelenden gidenden yazamadım alta çeksen gözüküo kabak gibi vajinismus nedir die:)) Hepsi erkek bi de.. ıki de bi odama geliolar..
ben acayip motive oldum umarım uygulamada da aynı hevesi gösteririm akşam. Şu kara listeden çıkmak istiyorum artık.

ayumutun yanında neden bu :hooray:ifadde var o başardıysa neden aşagıda değilbilmiyorumkismile

Kızlar dün gece sonunda ikinci birlikteliğimizi yaşadık...
Emla da kullanmadık kayganlaştırıcı da zemuszemus
Sanırım herşey normale dönüyor artık...

sabah sabah ne güzel bir haber bu tebrik ederim seni canım çok sevindima.s.bitti artık sıkıntıların

ayumutun yanında neden bu :hooray:ifadde var o başardıysa neden aşagıda değilbilmiyorumkismile

Ayumut son geldiğinde p...s alabildiğini ama tam olmadığını yazmıştı sanırım uzun zaman oldu yarım olmuş gibiydi o zaman ona 1 kupa vermiştim ama henüz başardım yazmadı kaydirigubbakcemile3 o yüzden öyle kaldı hihoyyyt

süpersinnnn derincim....sen listedeki ilk göz ağrımızsın geçti gitti artık vaji senden korktu kaçtı...çok sevindimmmmm....Allah eşinle bir ömür boyu huzurlu, mutlu bol paralı günler nasip etsin sana....

süpersinnnn derincim....sen listedeki ilk göz ağrımızsın geçti gitti artık vaji senden korktu kaçtı...çok sevindimmmmm....Allah eşinle bir ömür boyu huzurlu, mutlu bol paralı günler nasip etsin sana....

Amin canım, teşekkür ederim kaydirigubbakcemile2

eelifes haklısın illaki devamı geliyor...

Canım benim tekrar hayırlı olsun bak ne güzel artık hiç vaji derdin kalmadı.Süpersin...

Ben bugün regle oldum kızlar akşam büyük bir istekle egzersiz yaptım ama regleyken yapamam herhalde ama size bişey söyleyimmi halen ben küçük parmak 1.boğumda kaldım içeri itmekte çok korkuyorum sanki ilerlemiyor gibi hissediyorum. Ne olacak bu benim halim bilmiyorum.

Bu akşamda annem bize geliyor başlar artık daha ne zamana kadar sürecek böyle vs vs dinle dur işin yoksa ama ne yapayım.Anneme kızamam belki oda haklıdır ama bu hastalığı yaşayan bilir dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…