• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya bu listede başaranlar bayağı arttı ama maşallah nazar değmesin.Ama ben en baştayım ve en sona kalacağım mgibi geliyor...guclubacismile delikafadulden

güzelim hiç öyle düşünme..kendine haksızlık etme boş yere bak önceden parmağımızı dokunduramıyorduk bile ve burada şu an bi sürü arkadaş var senin geldiğin seviyeye gelemeyen serçe parmağını bile alamayan....zamanla olucaktır yeterki sen kendine inan...sürekli kendine ben yapamam edemem dersen bilinç altına bu yazılır yapacak olsan bile kendi kendini durdurursun...aylardır yıllardır hepimizin düşündüğü gibi oraya parmak girmez hiç birşey girmez diye düşünmüyomuyduk hepimiz ?

güzelim hiç öyle düşünme..kendine haksızlık etme boş yere bak önceden parmağımızı dokunduramıyorduk bile ve burada şu an bi sürü arkadaş var senin geldiğin seviyeye gelemeyen serçe parmağını bile alamayan....zamanla olucaktır yeterki sen kendine inan...sürekli kendine ben yapamam edemem dersen bilinç altına bu yazılır yapacak olsan bile kendi kendini durdurursun...aylardır yıllardır hepimizin düşündüğü gibi oraya parmak girmez hiç birşey girmez diye düşünmüyomuyduk hepimiz ?

sabah sabah ne güzel bir haber bu tebrik ederim seni canım çok sevindima.s.:nazar:bitti artık sıkıntıların kaydirigubbakcemile4

Merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım .Eşimi çok sevdiğim halde ilişkiye giremiyorum çok mutsuzum.Ne olur bana yardım edin

Kızlar dün gece sonunda ikinci birlikteliğimizi yaşadık...
Emla da kullanmadık kayganlaştırıcı da zemuszemus
Sanırım herşey normale dönüyor artık... :nazar:

çok iyi birikmişinz artık saldırdınızmı kız yoksakaydirigubbakcemile3bz çocuga bişeymi olur dye ilişkidende olduk insan korkuyor bişey olurmu dye:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bende 2 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım .Eşimi çok sevdiğim halde ilişkiye giremiyorum çok mutsuzum.Ne olur bana yardım edin

öncelikle geçmiş olsun canım..hoşgeldin aramıza...hepimiz eşimizi çok seviyoruz ama aynı durumdayız hep beraber aşacağız...öncelikle parmak egzersizi ile başlamak gerekiyor ama eğer bizim gibi vajini tanımıyorsan ve bakmaya korkuyorsan ayna ile bakıp tanımaya çalışmalısın daha sonra adım adım hep beraber yardım elleri uzanır buradan zemuszemus

derincim mutluluğumu paylaştığın için teşekkür ederim.seninde ikinci denemen olmuş sevindim birden sonra birde ikinciyi yapabilecekmiyimin sıkıntısı başlıyor değilmi. ben bakalım ne zaman yapabileceğim ikinciyi biraz geçmesi gerekecek sanırım hemen deneyemeyeceğim.nasıl rahatmıydın ikinci de aydınlatırsan sevinirim

canım sen hıc uzulme bız sneın hep yanındayız ...saglıkla bebegımı kucagıma aldım yazınıda okuyca zıhsallhhh ....olumunekankayizsmile

o kadarda çok üzülmüyorum cnm hatta unuttumda denilebilir bebeğimi düşünüyorum bugün tansiyonum düne göre iyi kuru meyvelerden hoşaf yaptrdım anneme çok iyi geldi nazar degmesinde.kusma azaldı braz.sabah tuzlu kraker yiyorum bahar bu ay senide bekliyorum bebişime arkadaş lazım:)))

hoşbulduk sağolun hayır hiç denemedim bacaklarım kasılıyor ne yapacağımı bilmiyorum.Henüz doktora başvurmadım
o zman hemen baslayalım demı... serce parmakla egzerszı lerıne baslıycaksın cok kolay sadece sakın olman ve nefe segzerszıeryle beynını rahatlatman gerek ....serce parmakta hıc kokrma cunku su ankı dusunduugnden cok cok daha kolay yeterkı ıste burda beraberce ıstersen cok kısa zmanda asabırlısn ben 1 hafta da yenmıstım

sabah sabah ne güzel bir haber bu tebrik ederim seni canım çok sevindima.s.:nazar:bitti artık sıkıntıların kaydirigubbakcemile4

canım çok teşekkür ederim. yapamıyoprum yapamayacağım derken oldu bitti. inşallah bi daha sıkıntı çekmem ikincisi için ne yapıcamı düşünüyorum ama olsun yine uğraşır yine yaparız değilmi ama:) bana destek olan herkese çok teşkkür ederim.

o kadarda çok üzülmüyorum cnm hatta unuttumda denilebilir bebeğimi düşünüyorum bugün tansiyonum düne göre iyi kuru meyvelerden hoşaf yaptrdım anneme çok iyi geldi nazar degmesinde.kusma azaldı braz.sabah tuzlu kraker yiyorum bahar bu ay senide bekliyorum bebişime arkadaş lazım:)))
ıhsalhhhh canım yaaaa...tabı yapalımda oynasınlar demı:emir_bebek::emir_bebek:

derincim mutluluğumu paylaştığın için teşekkür ederim.seninde ikinci denemen olmuş sevindim birden sonra birde ikinciyi yapabilecekmiyimin sıkıntısı başlıyor değilmi. ben bakalım ne zaman yapabileceğim ikinciyi biraz geçmesi gerekecek sanırım hemen deneyemeyeceğim.nasıl rahatmıydın ikinci de aydınlatırsan sevinirim

Canım başta biraz gergindim acaba olur mu diye ama olay başlayınca rahattım gayet...

canım çok teşekkür ederim. yapamıyoprum yapamayacağım derken oldu bitti. inşallah bi daha sıkıntı çekmem ikincisi için ne yapıcamı düşünüyorum ama olsun yine uğraşır yine yaparız değilmi ama:) bana destek olan herkese çok teşkkür ederim.

minik kelebeğim işine karışmak gibi olmasın ama bana dr ilk denemeden sonra gün aşırı 1 ay boyunca yapacaksınız diyor sakın 1 hafta ara verelim demeyin diyor 2. hemen yaparsak gerisi çok daha rahat geliyormuş dediğine göre...ama tabi ben henüz gerçekleştiremediğim için ne kadar yapılabilir ne kadar yapılamaz bilemiyorum... sadece bi öneri...tekrar mutluluklar diliyorum...:nazar:

Back
X