- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.961
Dılator kullanıcaklar arkadasım , en azında parmak sokarken oldugu gıbı hem yorulmazlar hemde baska bı cısımın gırebıldıgını gorurler
balım ben bi dünya ilaç içtim alkol aldım her yolu denedim eşim beni yatağa taşımış kucağında yarı baygındım yani anam adam daha yaklaşır yaklaşmaz zınk diye ayıldım hiç o kadar şeyi içen ben değilmişim gibi kaydirigubbakcemile3fare zehiri içsem uyuşmam artık töbe töbe kaydirigubbakcemile3sanırım türümün son örneğiyim hihoyyyt
arkadaşım bende 2 senelik evliyim ve bu vajinismus belasıyla uğraşıyorum lütfen dr dediklerini harfi harfine benim özele yazarmısın belki senin sayende bende kurtulurum Allahtan eşim çok anlayışlı ama artık bebek istiyoruz ikimizde dile getirmesekte çarelerini araştırıyoruz dr herzaman güvenemiyorum en iyisini araştırmaya çalışıyoruz eşimle beraber ama belli olmaz belkide dr bulmadan senin söylediğin yöntemlerle aşabilirim yardımcı olursan sevinirimbitanem parmak egzersizleri verdi.vajin girişine parmaklarınla masaj yapacaksın.kendini cok zorlama.günde 30 dk ayır.yavas yavas dairesel olarak ayna karsısına gec ve egzersiz yap.sonra küçük bir ayna al eline ve vajinini incele.onun içinden bir cocuk kafasının cıkabilecegi fikrini beynine kabul ettir.ama acı cektiğin an egzersizi bırak.
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
nasıl başardın banada yardımcı olurmusun
Cnım sen egzersiz yapıyomusun?
tabiki olurum. benim bu vajinismus belam tam 2yıl 8 ay sürdü. ancak bu süre içersinde son 2 aydır burada öğrendiğim parmak egzersizleriyle başardım.öncelikle hangi aşamadasın.ben vajinama dokunamıyordum bile sende ne durumdasın.biraz bahsedersen daha iyi yardımcı olabilirim.
canım emla hafif uyuşturuyor. ama saece vaj. girişine değil parmağını sokabildiğin yere kadar emlayı sürersen içide uyuşuyor. ilk başta biraz yakıyor ama sonra uyuşuyor yaklaşık bi 5 dk sonra uyuştu benim. ben bu egzersizler 2 ay önce falan başladım ama çok fazla egzersiz yapamadım toplasan 10kere yapmamışımdır.bence ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar çabuk atlatırsın.burada birçok kişi bu parmak egzersileriyle yendi.ben önce tek parmak arkasından 2 ve 3 parmak yaptım.
tebrık ederımmmmmmmmmmm:lepi::lepi:sositosositosositososito:sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
hosgeldın aramıza ..burda olman bıle basarmana cok az kaldı demektır ..evet hemen baslıyorsun egzersıze serce parmakla ve kademe kademe burdas beraber ılerlıycez ALLAH ın ıznıyle sende elınden gelenı yaparsan cok kısa bı zmanda bıter bu olay..bende burdakı kızlar sayesınde basardım ...hadı bakayım sıva kollarını sende bıtırbak anlatıyım sana ben 2 yıllık evliyim ilk zamanlar hiç dokunamıyodum senin gibi bu son zamanlarda kendime okadar kızdımki ve parmağımı ilk zorla soktum ve sonrada arada bi yaptım şimdi tek parmağımı sokabiliyorum hepsi bu eşimle ön ilişki olarak çok iyiyiz ama iş o seviyeye gelince ben istem dışı kasılıyorum ve bacaklarımla ona engel oluyorum bu forma şimdi üye oldum eğer bunu senin ve arkadaşların sayesinde çözebilirsem hepinize çok minnettar kalıcam durumum bu arkadaşım aslında çok bilinçli ve kendime özen gösteren biriyim ama bu olay yüzünden kendimi kusurlu görmeye başladım. eşim çok anlayışlı ama ben kendime okadar anlayışlı davranamıyorum yardımlarını bekliyorum...
kızlaarr Bende BAŞŞŞŞŞŞŞAARRRDDDIIMMMMMMM.bunu yazmak için tam 2 yıl 8 ay bekledim.ama en sonunda bende başardım beni de listeden silebilirsiniz. sabahı bekleyemedim bu müjdeli haberi vermek için. Gerçekten çok kolaymış bunu da diyeceğimi sanmıyordum.Bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim.Allahım herkesin yanında olsun,bu sorunu başarmak için herkese yardım etsin. omzumdan çok büyük yük kalktı kuş gibi hafifim.Dualarım sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?