• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya ben iliskiye girmis olmama ragmen hala kafamda bitiremedim sanirim. simdi dusunuyorum da eger ki o parmak egzersizlerini yapmamis olsaydim yapamazdim. kafamda bitse de snaki orasi baslangicta dardi ve ben de genislettim vajinayi alistirdim ondan sonra oldu. acaba bu yuzden mi hala kasilmalarim oluyo. ama ben bu dusuncemi degistiremiyorm ne yaparsam yapiyim

orasını senin aklının verdiği komutlar kasıyor istemiyorsun hiç bir şeyin girmesini parmak egzersizi yaparak kasları kullanmayı gevşetmeyi öğrenmişsindir ben nefesimi kullanmyı egzersizlerde öğrendim her denemede nefes alıodum ama gelişi güzeldi ne yaptığımı bilmeden egzersiz sırasında nefes alıp ıkındım ve oranın açıldığını gördüm buda biraz rahatlamama sebep oldu

Bu arada herkese merhaba,kızlar ya bi şe soracam,az önce egzersiz yaptım iyiydim ama 7 cm alıyorum mum un daha fazlası girmiyor.Bide dilatörle çalışan arkadaşlar en büyük boyu ne kadar yani çapı falan yazarsanız sevinirim.

ince klasik beyaz mumlardanmı yoksa kalınmı birde uzanarak alırsan daha rahat olur

şu an çalıştığım mum 10 cm zaten bende ölçtüm.birde üç parmak daha önce yaptım ama mum daha basit geliyor ayrıca biliyorsun parmak kısa oluyor.peki sence 7 cm iyi mi boy olarak

orasını senin aklının verdiği komutlar kasıyor istemiyorsun hiç bir şeyin girmesini parmak egzersizi yaparak kasları kullanmayı gevşetmeyi öğrenmişsindir ben nefesimi kullanmyı egzersizlerde öğrendim her denemede nefes alıodum ama gelişi güzeldi ne yaptığımı bilmeden egzersiz sırasında nefes alıp ıkındım ve oranın açıldığını gördüm buda biraz rahatlamama sebep oldu

evet hepsini ogrendim kendimi gevsetmeyi kasmamayi rahatlamayi nefes almayi vermeyi hepsini yapiyorum ama ilk giris siarsinda bir sizi oluyo hala daha kontrolu birakmiyorum gerisi kolay oluyo ama sonucta normal degil bunlar da. sanki egzersizi birakirsam yine iliski agrili geccekmis gibi. ya omur boyu egzrsiz mi yapicm ben anlamadim giti neden boyleyim bilmiyorum. doktora gitsem ne dicem ki yha da ne yapicak ben zaten butun asamalari yaptim tamamladim/ ama yine de cok sukur ya hic olmasaydi diye avunuyorum. en azindan oluyo zamanla duzelirse duzelir duzelmezse de napiyim ne dertler var artik buna da katlanirm.
ama yine de cok kafama takiyorum coook senağlama

canım evet beyaz mumlardan ama epey kalınlaştırdım havlu kağıt dolayarak

kayganlaştırıcı sür uzan ve ıkınıp al içinden otuza kadar say derin nefes al ıkın ve tekrar say böyle böyle devam edersen kendiliğinden alırsın ben kalın mum almıştım p boyutlarında yontmuştum onu o daha ii oldu sabitti

yarın pe... denemesi yapmayı düşünüyorum tabi eşim uyumazsa o yüzden çap, boy falan önemli mum da çok rahatım inş yapabilirim. gerçi o ana gelince her şey değişiyor ama bakalım

evet hepsini ogrendim kendimi gevsetmeyi kasmamayi rahatlamayi nefes almayi vermeyi hepsini yapiyorum ama ilk giris siarsinda bir sizi oluyo hala daha kontrolu birakmiyorum gerisi kolay oluyo ama sonucta normal degil bunlar da. sanki egzersizi birakirsam yine iliski agrili geccekmis gibi. ya omur boyu egzrsiz mi yapicm ben anlamadim giti neden boyleyim bilmiyorum. doktora gitsem ne dicem ki yha da ne yapicak ben zaten butun asamalari yaptim tamamladim/ ama yine de cok sukur ya hic olmasaydi diye avunuyorum. en azindan oluyo zamanla duzelirse duzelir duzelmezse de napiyim ne dertler var artik buna da katlanirm.
ama yine de cok kafama takiyorum coook senağlama

egzersizlere devam etmeden denedinmi peki benim on gün oldu kurtulalı artık yapmıyorum egzersiz arada sızı oluyor yapsammı acaba bende :uhm::uhm:

şu an çalıştığım mum 10 cm zaten bende ölçtüm.birde üç parmak daha önce yaptım ama mum daha basit geliyor ayrıca biliyorsun parmak kısa oluyor.peki sence 7 cm iyi mi boy olarak

ya cara cim sen asmissin artik daha ne olsun/ bundan iyisi penis denemesi diyim delikafadulden inanki penis parmak ve mumun yaninda coook dha kolay. bunlari yaptiysan iliskiyi kolayca halledersin. ay hadi az kaldiiiii

egzersizlere devam etmeden denedinmi peki benim on gün oldu kurtulalı artık yapmıyorum egzersiz arada sızı oluyor yapsammı acaba bende :uhm::uhm:

aman yapma bence ben oyle sIk iliskiye giremiyorum diye yapiyorum zaten. seninki arada sirada oluyomus zamanla gecer ben hep oyle oluyo bi de farkli pozisyo n yapamiyorum senin de kafani karistirmiyim ya bak simdi :çok üzgünüm:

yarın pe... denemesi yapmayı düşünüyorum tabi eşim uyumazsa o yüzden çap, boy falan önemli mum da çok rahatım inş yapabilirim. gerçi o ana gelince her şey değişiyor ama bakalım

iliskiden once caktirmadan mumla egzersiz yaaap enisteyi de uyutma seksi bisiler giy cara yarin aksam nefes unutma ikinmayi unutma ay ben bile heycanlandim hadi insallah olur yaa olursa hemen gir buraya yaz ben gece uyumuyorum sabaha kadar :sm_cool:

iliskiden once caktirmadan mumla egzersiz yaaap enisteyi de uyutma seksi bisiler giy cara yarin aksam nefes unutma ikinmayi unutma ay ben bile heycanlandim hadi insallah olur yaa olursa hemen gir buraya yaz ben gece uyumuyorum sabaha kadar :sm_cool:

erkekler bi görse şu yazdıklarımızı kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

Güzelim sen niye uyumuyon sabaha kadar kaydirigubbakcemile3(çok merak ettim):kedi:

Kizlar bu arada belediyelerin sademleri oluyo bizim belediyenin var mesela. ucretsiz psikolojik destek hizmeti veriyolar. siz de bi bakin belki vardir. isterseniz oralara gidebilirsiniz. arkadasim gitti baska bi sorunu icin memnun kaldi. ben de gidicem.

gecekusuyum ben sabah alti oglen bir iki arasi uyuyorum napiyim is yok guc yok takiliyorum oyle :D

imrendim bak şimdi :sinifsinif:biz uykuya hasretiz eşimle gün aşırı p...s le deneme yaparken bakalım napıcas 2-3 te yatarız artık sabah 6 kalkıyo benimki ben yine 7 ye kadar uyuyorum opuyorumnanaktan

selam kızlar birkaç gündür sadece okuyorum çünkü yazacak bişey yok bakalım belki bu gece deneme yaparız umudum var ama :) bu arada kasılma dediğiniz ne bende var mı yok mu anlamadımben bir kere pe..s başını içime aldım sonra devam edemedim acı çektiğim için kasılma titreme falan yok kasılma nasıl oluyor bi tarif etsenize...

Back
X