Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bence de bu gibi konularda para hic onemli degil. cok para gibi gozukuyor bize aslinda ama bir ameliyat olacak olsak ustelik ameliyati o konuda en iyi olan doktora yaptiracak olsak heralde bizden 150 tl alacak degiller. sonucta bu da bir hastalik. ilaci da yok ki yutalim. doktorun aldigi ucreti elestirmek anlamsiz. benim durumum yoktu gidemedim. ama eger oyle kredi cekip odeyecek olsam direk dusunmeden giderdim.

bak ilaç dedinde aklıma geldi geçen bu sitede gezinirken böyle vajiyle ilgili bi sayfa var orda biri yazmış bi ilaç varmış onu içiyomuşsun oluyormuş herkes adını falan sormuş ama cevap yoktu genelde yazan özele yazmış olabilirmi bilmiyom kaydirigubbakcemile3

yagmur38 kullanıcısından alıntı

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....

diye yazmış arkadaş....kafanızı karıştırmak istemem ama varmıdır böyle bişey duyan bilen gören?

ciddi misin?
normal bir durum ozaman benim ki
tırnak yüzünden olabilir mi acaba??

benim sıkıntım şu: ben bu yüzden gusülde iç yıkama da yapamıyorum ama yapmak gerekliyor diyo bazı eski kadınlar:)

vajina icini suyla yikamak ph dengesini bozar mantar yapar surekli yapilirsa.
gusul icin de onemli olan temiz olmak ic organlari yikamak degil heralde abartmislar bence

anladım:) ya aslında bi iki sayfa önce halledenler güzel şeyler yazmışlar..burada anlatsalar çok güzel olur..bi hallediyim tek tek yazıcam herlese...de nerdeeebenneyaptımki

halleden birisi olarak cevap vereyim bu yazına halleden her arkadaş ne yaptıysa sürekli yazıyor ben çok yeniyim ondan üsteleyemiyorum benim yaptıklarım başkasına ters gelbilir biraz daha deneyim kazanıp yazmak istiyorum ama deneyim kazanıp yazan çok arkadaşta var olmasa ben okuyup uygulayıp başaramazdım zaten zemuszemus

ben bu siteyi bulmadan önce dymuştum araştırırken ama hapların yan etkileri olabilir hatta adnıda yazmıştım bir yerlere alırım diye sonra vazgeçtim sen doktoruna sorabilirsin

ya sehir efsanesidir onlar. kas gevsetici falandir. ictigim surdugum ilaclarin icindedir kesin

cnm benim bende dr ile çözenlerdenim sorunu banada önce dr muayene edeceğim dediğinde istememiştim ama düşündüğüm gibi alttan değil sadece vajinin yapısında bir bozukluk anormallik varmı diye baktı doktor.senin doktorunda onu kasdetmiştir telaşlanma ne güzel bu sorunu çözmek için bir adım atmışsın geriside gelecek inş.

diye yazmış arkadaş....kafanızı karıştırmak istemem ama varmıdır böyle bişey duyan bilen gören?[/QUOTE]

Vajinismus kısım kısım bu kişiler ilk gece korkusu olan kişiler tamamen psikolojik yani kasılma falan yok.Doktorumlada konuşmuştum anlattı onlara bazen sadece anatomiyi anlatmak bile yetiyor diye.Ama her psikolog ilaç vermiyor vermezde onunki istisnaymış.Benim eczacı tanıdığım vardı ilk aylarda ona danışmıştık teyzesinin kızınında böyle sorunu olduğunu ve bir hap birde anestol ile sonuca ulaştığını söyledi banada verdi ama nafile hiç bir etkisi olmadı.İlaçla olacak şey değil bizim kasılmalarımız var çünkü.Amacımız onları kasılmamaya alıştırma bununda hapı falan yok...

ben bu siteyi bulmadan önce dymuştum araştırırken ama hapların yan etkileri olabilir hatta adnıda yazmıştım bir yerlere alırım diye sonra vazgeçtim sen doktoruna sorabilirsin

balım ben bi dünya ilaç içtim alkol aldım her yolu denedim eşim beni yatağa taşımış kucağında yarı baygındım yani anam adam daha yaklaşır yaklaşmaz zınk diye ayıldım hiç o kadar şeyi içen ben değilmişim gibi kaydirigubbakcemile3fare zehiri içsem uyuşmam artık töbe töbe kaydirigubbakcemile3sanırım türümün son örneğiyim hihoyyyt

aynen katılıyorum,bende alkolik oluyordum az kalsın vaji yüzünden......

diye yazmış arkadaş....kafanızı karıştırmak istemem ama varmıdır böyle bişey duyan bilen gören?

Vajinismus kısım kısım bu kişiler ilk gece korkusu olan kişiler tamamen psikolojik yani kasılma falan yok.Doktorumlada konuşmuştum anlattı onlara bazen sadece anatomiyi anlatmak bile yetiyor diye.Ama her psikolog ilaç vermiyor vermezde onunki istisnaymış.Benim eczacı tanıdığım vardı ilk aylarda ona danışmıştık teyzesinin kızınında böyle sorunu olduğunu ve bir hap birde anestol ile sonuca ulaştığını söyledi banada verdi ama nafile hiç bir etkisi olmadı.İlaçla olacak şey değil bizim kasılmalarımız var çünkü.Amacımız onları kasılmamaya alıştırma bununda hapı falan yok...[/QUOTE]

ewt olay kafada bitiyor tamamen bir şekilde acımadığını görmek gerekiyor kadın doğum dokturu baktığında hiç acı hissetmemiştim mesela ama normalde acıyor dediğimde kadın acımıyor sana öyle geliyor kendini şartlandırmışsın demişti psikologta önerdi ama yeni evliyiz durumlar malum :) 300tl demişlerdi yarım saatlik seansa eğer burda çözemeseydim bir daha ay sonra toparlanınca gidecektim

koptum buraya bitiyorum senin bu laflara kaydirigubbakcemile3

ewt olay kafada bitiyor tamamen bir şekilde acımadığını görmek gerekiyor

ya ben iliskiye girmis olmama ragmen hala kafamda bitiremedim sanirim. simdi dusunuyorum da eger ki o parmak egzersizlerini yapmamis olsaydim yapamazdim. kafamda bitse de snaki orasi baslangicta dardi ve ben de genislettim vajinayi alistirdim ondan sonra oldu. acaba bu yuzden mi hala kasilmalarim oluyo. ama ben bu dusuncemi degistiremiyorm ne yaparsam yapiyim

Bu arada herkese merhaba,kızlar ya bi şe soracam,az önce egzersiz yaptım iyiydim ama 7 cm alıyorum mum un daha fazlası girmiyor.Bide dilatörle çalışan arkadaşlar en büyük boyu ne kadar yani çapı falan yazarsanız sevinirim.

capi mezurayla olcunce 10 cm mis. mum yerine uc parmaga gecsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…