- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.921
Aynen bende bu durumda gıttım , Sadece tedavı ucretıde degıl , yol , ucak , arac kıralama , otel masrafı gercekten zor oluyor ama o mutlulugu o basarabıldım dıye bagırmayı gorunce ınsan oh ıyıde harcamısım demekten alamıyor kedını , Tabıı ıkıncı kredı taksıdı gelene kadar :)))
bence de bu gibi konularda para hic onemli degil. cok para gibi gozukuyor bize aslinda ama bir ameliyat olacak olsak ustelik ameliyati o konuda en iyi olan doktora yaptiracak olsak heralde bizden 150 tl alacak degiller. sonucta bu da bir hastalik. ilaci da yok ki yutalim. doktorun aldigi ucreti elestirmek anlamsiz. benim durumum yoktu gidemedim. ama eger oyle kredi cekip odeyecek olsam direk dusunmeden giderdim.
Hayırdır niye karıştıki ? kova + 0rh+ olanlar vajilimi oluyor diyemi düşündün kaydirigubbakcemile3 ama ben oğlağım :kedi: kan grubum tutuyor gerçi kaydirigubbakcemile
ciddi misin?
normal bir durum ozaman benim ki
tırnak yüzünden olabilir mi acaba??
benim sıkıntım şu: ben bu yüzden gusülde iç yıkama da yapamıyorum ama yapmak gerekliyor diyo bazı eski kadınlar:)
anladım:) ya aslında bi iki sayfa önce halledenler güzel şeyler yazmışlar..burada anlatsalar çok güzel olur..bi hallediyim tek tek yazıcam herlese...de nerdeeebenneyaptımki
yagmur38 kullanıcısından alıntı
arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....
diye yazmış arkadaş....kafanızı karıştırmak istemem ama varmıdır böyle bişey duyan bilen gören?
bak ilaç dedinde aklıma geldi geçen bu sitede gezinirken böyle vajiyle ilgili bi sayfa var orda biri yazmış bi ilaç varmış onu içiyomuşsun oluyormuş herkes adını falan sormuş ama cevap yoktu genelde yazan özele yazmış olabilirmi bilmiyom kaydirigubbakcemile3
ben bu siteyi bulmadan önce dymuştum araştırırken ama hapların yan etkileri olabilir hatta adnıda yazmıştım bir yerlere alırım diye sonra vazgeçtim sen doktoruna sorabilirsin
onu öğrendim de kadın dedi ki tel.de önce bi bakıcam anormallik var mı diye..ya ben bundan çok korkuyorum..aptalca belki ama..bi yandan da bir an önce baksın diyorum..başlıyım bi yerlerden ya ağlarsam orda aptal gibi..psikolojim çok bozuk....eyvahedigeldismile
ben bu siteyi bulmadan önce dymuştum araştırırken ama hapların yan etkileri olabilir hatta adnıda yazmıştım bir yerlere alırım diye sonra vazgeçtim sen doktoruna sorabilirsin
balım ben bi dünya ilaç içtim alkol aldım her yolu denedim eşim beni yatağa taşımış kucağında yarı baygındım yani anam adam daha yaklaşır yaklaşmaz zınk diye ayıldım hiç o kadar şeyi içen ben değilmişim gibi kaydirigubbakcemile3fare zehiri içsem uyuşmam artık töbe töbe kaydirigubbakcemile3sanırım türümün son örneğiyim hihoyyyt
diye yazmış arkadaş....kafanızı karıştırmak istemem ama varmıdır böyle bişey duyan bilen gören?
koptum buraya bitiyorum senin bu laflara kaydirigubbakcemile3balım ben bi dünya ilaç içtim alkol aldım her yolu denedim eşim beni yatağa taşımış kucağında yarı baygındım yani anam adam daha yaklaşır yaklaşmaz zınk diye ayıldım hiç o kadar şeyi içen ben değilmişim gibi kaydirigubbakcemile3fare zehiri içsem uyuşmam artık töbe töbe kaydirigubbakcemile3sanırım türümün son örneğiyim hihoyyyt
ewt olay kafada bitiyor tamamen bir şekilde acımadığını görmek gerekiyor
Bu arada herkese merhaba,kızlar ya bi şe soracam,az önce egzersiz yaptım iyiydim ama 7 cm alıyorum mum un daha fazlası girmiyor.Bide dilatörle çalışan arkadaşlar en büyük boyu ne kadar yani çapı falan yazarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?