- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.981
bak anlatıyım sana ben 2 yıllık evliyim ilk zamanlar hiç dokunamıyodum senin gibi bu son zamanlarda kendime okadar kızdımki ve parmağımı ilk zorla soktum ve sonrada arada bi yaptım şimdi tek parmağımı sokabiliyorum hepsi bu eşimle ön ilişki olarak çok iyiyiz ama iş o seviyeye gelince ben istem dışı kasılıyorum ve bacaklarımla ona engel oluyorum bu forma şimdi üye oldum eğer bunu senin ve arkadaşların sayesinde çözebilirsem hepinize çok minnettar kalıcam durumum bu arkadaşım aslında çok bilinçli ve kendime özen gösteren biriyim ama bu olay yüzünden kendimi kusurlu görmeye başladım. eşim çok anlayışlı ama ben kendime okadar anlayışlı davranamıyorum yardımlarını bekliyorum...
cnm öncelikle aramıza hoşgeldin,bende kegel sayesinde basaranlardaınm bana kalırsa tek parmagı grdsrmişin digerlerinide grdirmeye çlş.gnde 2-3 daha fazla egzersz yapmaya çalış bu işi gercekten yapmak istiyorsun sabır ve inanç gerekiyor cnm.düzgün bir kegel ve nefes egzersizi süresinde 6 gün içinde yendim eminimki sende yeneceksin.burdaki herkes ya kayganlastırıcı kullanarak düzenli bir kegelde (parmak)yendi yada emla veya anestol kullanarak.tercih senin cnm emla kullanarak yendiktn sonra emlasız yapmaya çalışarak sıkıntı çekebilirsin,emlasız ilişkiye girememe durumuda var böyle bir sorunla karsılasmak istemiyorsan kayganlastırıcı sürerek kegel(parmak) egzersizlerine basla her kademe atladıgında buraya yaz cnm.