- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.861
evet sadece gıdın dıyorsunuz dr. bey uyarıyro galıba tedavıden sakın bahsetmeyın dıye ..lutfen kızlar madem yardım etmek ıstıyorsunzu tedavıden bahsedınde yararınız dokunsun bu sekıld ehıc bır ıse yaramıyor..zaten bız bılıyoruz o mesur doktor beyı..ama mahsallh oyle bır ucret ıstıyorkı adamın dudagı ucuklşuyor
Hayır aksıne , her zaman soyluyorum benım bu sıtede olmamın nedenı parmak egzersızı yaptım 1. bogumdayım vs demek degıl , gıttıgım yerın tedavsıını hep soyledım , ama oyle degsıık anlıyor kı bazı arkadaslarım , doktorun adı gecınce sınırlenıyorlar, bende anlıyorum psıkolojınızı ama , ben Dılator alın arakadaslar, ıstanbulda oturan varsa onunla konusabılrm dıye defalarca yazdım ,, lütfen bu ınkar edılmesın , Ben bu doktora gıttım dıye sıteden cıkmadım , bıttı ısım eyvallah bana demedım , hala sorunlarım var ve benım gbı olan ınsanlara artık ozelden yazmak zorunda kalıyorum , Ynı bı dusunsenıze neden gızleyeyeım kı bana boyle bır telkın verılmedı burda olanları gızleyeceksın kımseyle paylasmayacaksın denmedı sonucta, ama bırtek hıpnoz yapamayız bız , onu bu ısın ehlılerı yapıyr sonucta .. fakat dıger yapılanlar parmak degıll ısrarla doktorumuz oraya yabancı bı cısım gırmelı dıyor parmk degıl ve sızden sonra o aletlerle esınızın de denemesıne ızın vermelısnız dıyor ,
peki sen tekrar dr. arayıp sorunum var dediğinde yardımcı olmadı mı ? yabancı cisim konusunda bişey diyemeceğim ama buradaki arkadaşların çoğu yabancı cisim olarak mumu denedi ve gayet başarılı ilerleyebildi dilatörde hemen hemen aynı sanırım ama düşünüyorum bir türlü aklım kesmiyor eğitim cdsi ve dilatör gönderiyorda nasıl kendi parmağını bile sokamayan benim gibi vajililer dilatörü alıp deneyip 2 günde aşıyorlar? diyelimki oraya gidildi adam nasıl bi telkin verebilirde otele gidip hemen yapılabilir ? gidip tedavi olanlara yada tavsiye edenlere lafım yok sadece anlayamıyorum....
Değerli arkadaşlar ne kadar zor bi durumda olduğunuzu bu olayı yaşayan biri olarak anlayabiliyorum. ben 2006 senesinde Dr. Ulusoy dan yardım almıştım... Muayenehanesine gitme şansım olmadığı için net üzerinden destek almıştım. 3 - 5 gün içersinde atlattım bu durumu... Dr. Ulusoya gitmenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Arkadaşımızında belirttiği gibi tavsiye ettiği şeyleri bende evde yapardım diyorsunuz ama olmuyor işte yapamıyoruz. :1no2:
mrb gazelce, ne güzel sen aşmışsın bu durumu,,bende tekrar parmak egzerszleri yapıyorum ama pek umutlu değil..dr ulusoy net üzerinden ne diyo ne anlatıyorda üç gün de geciyor şu sırrı bize de anlatsan maddi yönden caresiz olan ben dahil pek çok insanın duasını alırın:d cevabını bekliyorum sabırsızlıkla
Sevgili arkadaşlarım ne doktor bey nede hiç kimse tedavi yöntemini anlatma vs. demedi böyel bir lüksleride olamaz zaten... Gönül isterki herkesin maddi durumu el versin ve en güzel yıllarını heba etmeden kurtulsun bu iletten.. ama öyle değil... inanın 2006 senesiydi ama bende çok zor karşılamıştım bu ücreti.... evleneli 1 yıl olmuştu eşyaların taksitleri vs.. bi dünya borç.. eşimde bende çalışyıorduk... ve eşim sürekli mesaiye kaldığı için ilk kez prim vermişlerdi.. garibim o kadar emeğinin karşılığında alıdğı primi benim tedavime harcadıçok zoruma gitmişti alıp elinden bu yolda harcamak ama günler gelip geçiyordu... benimse ağlamaktan başka yaptığım bişey yoktu
ben bu yorumu yaparken senın yazını okumamaıstım bıl eustune almaman gerekıyor bence...bence ben herseyı yanlsı yanlayan bırımıyım buna cok sasırdım...ınan o yorumu yaparken sen aklıma bıle gelmemıstın elvette keske herekz gıdebılse ama gıdemıyr ıste ama buraya gırıp tedavıden hıc bır sey bahsetmeyıp sadece ıste sonuc super falan yazan ınsnalar ıcın konustum ben ...Sevgılı Bahar ,
Israrla herseyı yanlıs anlamanı anlayamıyroum , burası tum konu ıle ılgılı olanlara acık bır sıte , herkes ıstedıgını yazabılrı konu ıle ılgılı ve bu tedavıda olanları yazdım ıkı gunde bunlar yasanıyor , Dedıgım gıbı sadece telkın ı bılmıyoruz ,oncekı yazımı okuyu bu sekılde yorum yazarsan sevınrım
ya ben zaten ne yapmak ıstedııgnızı sahıden anlamıs degılım yazımı bır kez daha okuyup o sekıdle ustume gelrısenız cok sevınırım ben demedımkı dr..ulusoya gıtmeyın tabıykı keske herkezın gucu olsada gıtse ..bu kadra saldırıya ugramak gercekten uzdu benı ..Sevgili arkadaşlarım ne doktor bey nede hiç kimse tedavi yöntemini anlatma vs. demedi böyel bir lüksleride olamaz zaten... Gönül isterki herkesin maddi durumu el versin ve en güzel yıllarını heba etmeden kurtulsun bu iletten.. ama öyle değil... inanın 2006 senesiydi ama bende çok zor karşılamıştım bu ücreti.... evleneli 1 yıl olmuştu eşyaların taksitleri vs.. bi dünya borç.. eşimde bende çalışyıorduk... ve eşim sürekli mesaiye kaldığı için ilk kez prim vermişlerdi.. garibim o kadar emeğinin karşılığında alıdğı primi benim tedavime harcadıçok zoruma gitmişti alıp elinden bu yolda harcamak ama günler gelip geçiyordu... benimse ağlamaktan başka yaptığım bişey yoktu
anladığım kadarıyla aydın a gidildiğinde hipnoz yapıyor ve etkisi geçmeden deneyenler yapabiliyor özellikle aydın a çağırmasının nedenide bu demek ki kaydirigubbakcemile3hipnozla çözebilen arkadaşlardan bazıları devamını getiremiyor ve egsersizlere devam ediyor..öyle yada böyle önemli olan başarabilmek..tebrik ederim 1 gecede halledebilen arkadaşları...
slm mızmız nasılsın egzersizler ne durumda
ya ben zaten ne yapmak ıstedııgnızı sahıden anlamıs degılım yazımı bır kez daha okuyup o sekıdle ustume gelrısenız cok sevınırım ben demedımkı dr..ulusoya gıtmeyın tabıykı keske herkezın gucu olsada gıtse ..bu kadra saldırıya ugramak gercekten uzdu benı ..
Sevgili bahar07 benim bu msjım senin şahsına yazılmış bir msj değildi... ortadaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına yazmıştım am başaramadım sanırım... kimseyi üzmek istemem.. hakkını helal et lütfen...
ben foruma kayıt olalı bugün 2. gün... tatsızlıkları bırakıp birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.... opuyorumnanaktan
ben bu yorumu yaparken senın yazını okumamaıstım bıl eustune almaman gerekıyor bence...bence ben herseyı yanlsı yanlayan bırımıyım buna cok sasırdım...ınan o yorumu yaparken sen aklıma bıle gelmemıstın elvette keske herekz gıdebılse ama gıdemıyr ıste ama buraya gırıp tedavıden hıc bır sey bahsetmeyıp sadece ıste sonuc super falan yazan ınsnalar ıcın konustum ben ...
gazelce son aparatta nasıl rahatlattın kendini ? içime alıyorum ama çok kalın geliyor rahat hareket ettiremiyorum.
gazelce son aparatta nasıl rahatlattın kendini ? içime alıyorum ama çok kalın geliyor rahat hareket ettiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?