Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kımse kımsenın parasal durumunu bılmez , ve gıdın deme luksu yoktur ,bana da herkes gt dedı ama ben kendı cebımı kendım bılırım oyle degıl mı ? aynı amac ıcın yazısıldıgını unutmayalım ltf . Ustelık her seferınde gıtmeden halletsek keske dıyoruz ..

peki sen tekrar dr. arayıp sorunum var dediğinde yardımcı olmadı mı ? yabancı cisim konusunda bişey diyemeceğim ama buradaki arkadaşların çoğu yabancı cisim olarak mumu denedi ve gayet başarılı ilerleyebildi dilatörde hemen hemen aynı sanırım ama düşünüyorum bir türlü aklım kesmiyor eğitim cdsi ve dilatör gönderiyorda nasıl kendi parmağını bile sokamayan benim gibi vajililer dilatörü alıp deneyip 2 günde aşıyorlar? diyelimki oraya gidildi adam nasıl bi telkin verebilirde otele gidip hemen yapılabilir ? gidip tedavi olanlara yada tavsiye edenlere lafım yok sadece anlayamıyorum....

Evet mumda cok guzel bı fıkrı zaten dılatorlerın en buyugu penıs boyunda ve 20 dakıkalık calısmadan sonra penısı alıyorsun cuku genıslıyor ,
Evet cok haklsın bende boyle sasırıyordum yapamam edemem ben o mınıcık mumu bakkala gıdıp satıın almak ıcın bır hafta dusundum ama hala evde duruyor yanı tedavıden oncekı son psıkolojımı anlatıyorum , Oluyor ben 2. gunun sonunda yanı ordakı ınıncı gecemde aldım p..si ,,, dıgerı kısısel guce kalıyor , yanı kendı psıkolojını kendın duzeltmeyı basarıyorsun o gece yaptıgın gelıyor aklına ve ben ıkı kere yaptım yıne yaparım dıyorsun ıste bunu kendın yapıyorsun dondukten sonra , suanda ben her aksam 20 dakıka calsııyorum hatta en buyuk olan dılatoru bı 5 dakıka tutuyorum ıcerde , saga sola cevırıp genısletıyorum , sonra p..s ı alırkende onun o calsıtıgım aletler oldugunu dusunuorum , Sıze bıse y soylıyımmı ben cok zor b ınsanım bu konudada cok zordum hayatımda ılk defa yanı 27 yasımdayım ılk defa aynayla aydında bakabıldım vajınama ,,, Bılıyorum hıc ınanasınız gelmıyor ama bu gercek oluyorr. Fakat sızler parmak denemelerı yapabılıyorsunuz benden cok dha fazla yolu katetmıssınız sımdıden o yuzden cok daha sanslısınız , Mesela ben aydına gıtmeden bır ay once kızlık zar ı operasyonu da gecırdım , Yanı yoktu zar ama ben yne yapamamıstım , Belkıde dogru bılınc acıkken ona dogru mesajı gondermek dıye bısey var gercekten , orada telkındeyken bu mu yanı hıpnoz denılıyor yanı ben ne yalan soylıyım soyledım bunu , Ama benım butun aılem bılıyordu durumu hepsı saatlerce konustular benımle ama olmadı ,, Amacım telkınsız yapabılen benım gıbılere telkın harıcı seylerı soylemek ve bunuda soyledım gercekten telkın ve aletlerle calsımak dısnda baska bıse yok . Hatta benım bır yazım var Ulusoy un sıtesınde ben beynımı calıstırmayı basaramadım beyın herseyden butun laclardan cok guclu ama ben bu konuda onu kullanmayı bılemedım demıstım ,

mrb gazelce, ne güzel sen aşmışsın bu durumu,,bende tekrar parmak egzerszleri yapıyorum ama pek umutlu değil..dr ulusoy net üzerinden ne diyo ne anlatıyorda üç gün de geciyor şu sırrı bize de anlatsan maddi yönden caresiz olan ben dahil pek çok insanın duasını alırın:d cevabını bekliyorum sabırsızlıkla

Sevgili arkadaşlarım ne doktor bey nede hiç kimse tedavi yöntemini anlatma vs. demedi böyel bir lüksleride olamaz zaten... Gönül isterki herkesin maddi durumu el versin ve en güzel yıllarını heba etmeden kurtulsun bu iletten.. ama öyle değil... inanın 2006 senesiydi ama bende çok zor karşılamıştım bu ücreti.... evleneli 1 yıl olmuştu eşyaların taksitleri vs.. bi dünya borç.. eşimde bende çalışyıorduk... ve eşim sürekli mesaiye kaldığı için ilk kez prim vermişlerdi.. garibim o kadar emeğinin karşılığında alıdğı primi benim tedavime harcadı çok zoruma gitmişti alıp elinden bu yolda harcamak ama günler gelip geçiyordu... benimse ağlamaktan başka yaptığım bişey yoktu

Sevgili ayaznaz , anlatacacaklarım buraya yazılanlardan pek farklı değil... bi 15 dk işim var.. açık açık yazıp gönderceğim cevabımı... :)

Aynen bende bu durumda gıttım , Sadece tedavı ucretıde degıl , yol , ucak , arac kıralama , otel masrafı gercekten zor oluyor ama o mutlulugu o basarabıldım dıye bagırmayı gorunce ınsan oh ıyıde harcamısım demekten alamıyor kedını , Tabıı ıkıncı kredı taksıdı gelene kadar :)))

anladığım kadarıyla aydın a gidildiğinde hipnoz yapıyor ve etkisi geçmeden deneyenler yapabiliyor özellikle aydın a çağırmasının nedenide bu demek ki kaydirigubbakcemile3hipnozla çözebilen arkadaşlardan bazıları devamını getiremiyor ve egsersizlere devam ediyor..öyle yada böyle önemli olan başarabilmek..tebrik ederim 1 gecede halledebilen arkadaşları...

ben bu yorumu yaparken senın yazını okumamaıstım bıl eustune almaman gerekıyor bence...bence ben herseyı yanlsı yanlayan bırımıyım buna cok sasırdım...ınan o yorumu yaparken sen aklıma bıle gelmemıstın elvette keske herekz gıdebılse ama gıdemıyr ıste ama buraya gırıp tedavıden hıc bır sey bahsetmeyıp sadece ıste sonuc super falan yazan ınsnalar ıcın konustum ben ...

ya ben zaten ne yapmak ıstedııgnızı sahıden anlamıs degılım yazımı bır kez daha okuyup o sekıdle ustume gelrısenız cok sevınırım ben demedımkı dr..ulusoya gıtmeyın tabıykı keske herkezın gucu olsada gıtse ..bu kadra saldırıya ugramak gercekten uzdu benı ..

Canım hipnozun yapılıp senden geçmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. hipnoz geçmeden yaptılar geçince yapamayacaklar diye birşey olamaz bence. Hipnozda beyne doğru mesajlar gönderilir. ve beyne tohumu ekilir bu tohumlar kişilik yapısına göre farklılık gösterir kimisi hemen o gece yapar kimisi için beynin değişmesi vakit alır. Ben hipnozdan sonra kendimde inanılmaz değişimler gördüm doktoruma söyledim "inanamıyorum artık daha kolay yapabiliyorum dedim" doktorum sözüdür beyne tohumlar ekilmiştir" ben hala inanamıyorum yaptıklarıma. hipnozun kesinlikle işe yaradığına inanıyorum yani geçme gibi bir lüksü olsaydı ben şimdi o p...s boyundaki aleti içime alamazdım. ben çok zor bir hastaydım o yüzdende yavaş yavaş ilerliyorum.

slm mızmız nasılsın egzersizler ne durumda

son aparattayım.. bununla biraz fazla çalışmak istiyorum ama bakalım dk.ne diyecek. kendimi pek rahat hissetmiyorum. daha iyisini yapmalıyım..içime alabiliyorum ama nasıl rahatlamalıyım bilmiyorum.. sen hemen alışabilmişmiydin..nasıl alıştın ?

Sevgili bahar07 benim bu msjım senin şahsına yazılmış bir msj değildi... ortadaki yanlış anlaşılmayı düzeltmek adına yazmıştım am başaramadım sanırım... kimseyi üzmek istemem.. hakkını helal et lütfen...

ben foruma kayıt olalı bugün 2. gün... tatsızlıkları bırakıp birbirimize yardımcı olmaya çalışalım.... opuyorumnanaktan

Evet.... başlıyorum anlatmaya... ama sakın yazının sonunda ''AAA !!!! BEN BUNLARI ZATEN

BİLİYORDUM'' demeyin sakın..

Bildiğinizi bende biliyorum ama kaçınız tam olarak uyguluyor, kaçınız inanarak, kararlı bir şekilde

devam ediyor ,herşeyden evvel vazgeçmeden uyguluyor ?

Daha evvelde belirttiğim gibi bu hastalıkla tam 1 yıl 2 ay birlikte yaşadım... Evlendiğim günden beri Allah ım akşam olmasın ,yada eşim kanepede

falan uyuya kalsın diye dualar ettiğimi hatırlıyorum. Her gece ağlardım, her sabah kocaman olmuş ciğer gibi gözlerle işe giderdim. Hiç kimseye derdimi açmadım.

Eşime ayrılmayı bile teklif ettim düşünebiliyormusunuz ? Özet geçiyorum yaşadıklarımı... sanırım hepimiz benzer şeyleri yaşadık...

Ama şunu belirtmeden geçemeyeceğim eşim olmasaydı daha doğrusu ben başka biri ile evli olsaydım yaşayacaklarımı tahmin bile edemiyorum..

Onu sayesinde tedavi olmak için araştırdım, onun sayesinde başardım... Benim öyle bir yapım varki olumsuz birşeyle karşılaştığımda onu düzeltmek için bişeyler yapmamda

oturur ağlarım... sırf bu yüzden tartışıyorduk.. neden çaresini araştırmadan sonucu biliyor gibi, çaresi yok gibi oturup ağlıyorsun diye...

Arkadaşlar tedavi aşamısına geçmeden evvel kendinize şu sözü vermenizi istiyorum.. ama öyle laf olsun diye değil kalpten inanarak..

'' BEN BUNU BAŞARACAĞIM '' diyin lütfen yüreğinizden, içinizden gele gele, yüreklice... çünki buna inanmazsanız inanın olmuyor... Evvela bunu

bir hastalık olarak görmeyin.. Bu yaradanın bize sunduğu bir sınav... Ona isyan etmeden üstesinden gelmeye çalışın... Sonuca ulaştığınızda çok mutlu

olacaksınız... Biliyorum hiç kolay değil.. neler yaşadım neler... sokakta kedileri, köpekleri görüyorsunuz.. ''bir kedi kadar olamadım'' diye hayıflandığımı biliyorum

Ne olursunuz ''benim büyük bi derdim yok büyük bir ALLAHım var'' diye dua edin...

Gelelim tedavi sürecine...

Bunca yaşananlardan sonra şirkette işlerden kalan zamanımı bunu araştırmaya verdim... aylarca okudum okudum... sonra Dr. Ulusoy sitesine ulaştım... soracağım soruları danıştım...

sonra tedavi olmaya karar verdim.

Öncelikle organımı tanımam için resimler gönderdi...bunlara internettende ulaşmanız mümkün... fiziksel yapısını öncelikle onlardan inceledim.. sonrasında kendi organımı incelememi istedi...

Biliyormusunuz ben daha evvel hiç bakmamıştım alt tarafına yani :) hiç merak uyandırmamıştı bende... ayna yardımı ile inceleyin.. panik yapmayın... korkmayın... kendinizi rahat hissedene kadar inceleyin..

sonra jel ile parmak egzersizlerine geçtim... o anı unutamıyorum.. sanki orası duvardı , değil bir boğum , ucu bile girmiyordu... nasıl olurdu bu anlayamamıştım... yarım saat , 45 dakika uğraştım, kendimi sakinleştirmeye çalıştım..

sonra bir parmak bir boğum yapabildim.. çok kasılıyordum ama oluyordu... bir günde bir parmak 2 boğuma geçmiştim... sizlerde yaparken tedirgin olmayın... ilk girişte kasılma çok olabilir, içinize alabildiyseniz 1 boğum bekleyin bi kaç saniye

kasılma geçecektir... sonra çıkarın vakit kaybetmeden tekrar almaya çalışın.. şu kadar açıyla, şu ölçüyle demeyeceğim.. çünki parmağınızı

yönlendirebilirsiniz...

Bu ilk bölüm... devamı gelicek...

gazelce son aparatta nasıl rahatlattın kendini ? içime alıyorum ama çok kalın geliyor rahat hareket ettiremiyorum.

Kusura bakma ama senın yazılarında benı uzdu yada bzı , Ne yaplım yanı yapamadım keske yapsaydım kac aydır bu sıteye uyeyım hepınızın yaptıgını yapamamak bende nasıl bır psıkolojı uyandırdı , bence sen yapmak ıstemıyorsun bıle yuazmıstı bırı bana , ben salak mıyım , sapık mıyım yapmak ıstemezsem neden bu sıtedeyım neden kımsenın bılmedıgı bu sıtedeyım , ( yanı bızım durumumuzda olmayan kımsenın bılmedıgı bı sıte bu) yada neden 5000 lıra kredı cekıp gıdeyım kastım mı var parama eşşek gıbı calsııyroum aksama kadar , sabahın korlerınde kalkıyorum ,,,. vs
Bu nu sana yazmıyorum aylar once bırı soylemıstı ve hatıorlamak bıle ıstemıyorum , herkes herseyı yapamayabılır , ben gucsuz bı karakterım , Ama yasadıgımı paylasmak hakkım belkide gerekmıyordu ama yazdım , cunk kendı kendıme soz vermıstım bende basardım yazmak ıstıyordum uzun uzun ... Herkesın psıkolojısı bozuk hepınızı cok ıyı anlıyorum . Lütfen sende kendı ustune alma madem oyle , hıcbırımız bırbırımızı bu konu harıc tnımıyoruz , tanıyamayızda ...
Bu arada , evet orda ıkıncı gece yapılıyor , cunku ordayken hepsını toplarsam sayet 3 saat kadar calısıyorsun , Ve dolayısıyla vajına oldukca genıslıyor , Buraya dondugumde e cok calısamadım halıyle ama her calsıtıgımda sonrasındakı deneyım olumlu oldu, bu boyle 15 gun kadar devam edıcekmıs benden daha eskı bıryle de konustum , ha bu demek degıl artık bıttı , herkes bızım elımızde aparatları bıle nefes egzersızlerı ıle orantılı yapmazsam yapamam ,,

Demem o kı yardımcı olmamı ısteyen bırı varsa soylesın yzsın , doktorun ban yaptıgı herseyı tek tek yazayım ,kı yazdım da .

gazelce son aparatta nasıl rahatlattın kendini ? içime alıyorum ama çok kalın geliyor rahat hareket ettiremiyorum.

Bnecede oyle yapalım ,
Dedıgım gıbı bu forumda bıldıgım kadarıyla 5-6 ksıı var doktorla cozen ,, hepımız bır kısı ıle konusalım ama hepımız bır ınsanı takıp etsın , Ozelden bır kac ksııye yazdım ben , aparatları bulabılecegımız yerler sanırım medıcal urunler satan yerler , bu sekıdle devam edelım derım

Mızmız ,
Bısey soyleyecegım onu yap , belkı sende de 'MODEL ALMA ' dusuncesı vardır ,
Yatagının yada koltugun kenarında yere egıl 3. nolu aparatını alttan almaya calıs , ve hemen sonrasnda bır buyugunu yap boyle bır 20 dakıka yap , ( esının evde oldugu saatte ama yatmanıza yakın bı zamanda yap bunu )
sonrada üst pozısyonu dene , esıne de kendıne de kayganlastırıcı surme , oncesınde bısey yapmana gerek yok yanı on sevısme olmasada olur , esının yardımı ıle ılıskıye hazır hale gelsın o da , ve bu 20 dakıka dan sonra pns ı kolayca alabıldıgını gorceksın , küt dıye oturabıleceksın olmaması ımkansız , Ben kılolu oldugum ıcın bu pozısyon benı cok yoruyor cunku butun vucut bacaklara yuklenıyor ,:)

Kayganlastıcı surme cunku zaten 20 dakıka boyunca ıcınde kayganlastırıcılı aletler bırkıyor ıcerı o kaygnlıgı , sen pns ı elınle tutacagın ıcın cok kaygan olmamalı , kontrol sende olcak ve acı yok sadece baskı var .. zaten bılıyorsundur yazıyorum ama ...

Son düzenleme:
oh be anlatık osnunda bence ortada yanlıs anlasmalar var kızlar lutfen ..tabı hepımız bu konuda cok hassasız ...bıırbımız edestek olamk ıcın burdayız ..sız bılgılerınızı paylasın bızlerde faydalanalım vereliniortak

Mızmız , öncelikle merhaba :) ilk içime lamayı bırak paketi açıp gördüğümde şok olmuştum.. Bu doktor benimle dalga geçiyor galiba diye düşünmüştüm.. ben paramağımı alamazken kocaman bişey... :kedi:

zaten o aparata geçişim 2 parmak aşamasından sonraydı .. ilk aldığımda çok kasıldım... hatta bir daha almayacağım diye nerdeyse atacaktım... ama yine eşimin desteği ile devam ettim..

öncelikle vajeni ve o aparatı iyice jelle... derin derin nefes alarak al içine ilk girişte kasılacaksın ... hemen çıkarma.. bi kaç saniye bekle.. yani kendini biraz rahatlatana kadar... sonra çıkar... ve yine jelle .. vakit kaybetmeden tekrar la içine .. bu ikinci defa daha rahat alacaksın... ve yavaş yavaş hareket ettir.. ileri-geri... ilk gün olayabilir ama sonraki günler zevk alabilirsin... zor değil... sakın bırakma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…