- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.841
günaydın kızlar hastayım grip oldum eşimden geçti sanırım burnumu silmekten bişey yapamıyorum:sinifsinif:
Geçmiş olsun canım...
Bu mevsimde çok dikkat etmek lazım...
Günaydın arkadaşlar....
hepinize güzel bir gün diliyorum....bu gün hava çok güzellll...hihoyyyt bir sürü işim var hiç çalışasım yok gamyoncuiremsu
Merhaba Bne Ulusoy un sıtesınde 100% yazısı hıc gormedım zaten arayınca da bademcık amelıyatı ıcın bıle 100 luk garantı verılmez dıyor ,? 4500 tl ucretı Ulusoy un , ındıırm ıste belkı yapar . ama eger kendı kendıne yenemıyorsan yanı benım gıbıysen mutlaka gıt derım , evet gıttıkten sonra off ben bunu evdede yapabıldım belkı denıyor dogru ama yapamadım ıste 100 lerce ınsanla konustum olmadı ama 4 terapı ve dıger aletlerın bı sırrı var demekkı
Günaydın kolay gelsin.Bende kendimi toparlayayım egzerszilere devam edeyim biraz ara vardim.Soğumamak lazım Bu güzel günleri kafamız rahatlamış olarak yaşamak dileğiylekaydirigubbakcemile2
Değerli arkadaşlar ne kadar zor bi durumda olduğunuzu bu olayı yaşayan biri olarak anlayabiliyorum. ben 2006 senesinde Dr. Ulusoy dan yardım almıştım... Muayenehanesine gitme şansım olmadığı için net üzerinden destek almıştım. 3 - 5 gün içersinde atlattım bu durumu... Dr. Ulusoya gitmenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Arkadaşımızında belirttiği gibi tavsiye ettiği şeyleri bende evde yapardım diyorsunuz ama olmuyor işte yapamıyoruz. :1no2:
doğrudur canım arkadaşımda ben 150,00 tl. muayene ücreti verirken bile zorlanıyorum bu zamanda kolay kolay kimse 4500-5000 TL. veremiyor...İlerde borçlarımız bitince rahatlayacaz ama o zamana kadar neden çekeyim bunu? net üzerinden ne dedi neler yaptırdır nasıl başardın ? bizim bilmediğimiz bir egzersiz falan varsa paylaşırsan sevinirim belki birilerine yardımı dokunur...
doğrudur canım arkadaşımda ben 150,00 tl. muayene ücreti verirken bile zorlanıyorum bu zamanda kolay kolay kimse 4500-5000 TL. veremiyor...İlerde borçlarımız bitince rahatlayacaz ama o zamana kadar neden çekeyim bunu? net üzerinden ne dedi neler yaptırdır nasıl başardın ? bizim bilmediğimiz bir egzersiz falan varsa paylaşırsan sevinirim belki birilerine yardımı dokunur...
Venüsten sana katılıyorum.Bende seans başına 200tl ödüyorum.Bizde kısa zamanda bu işi çözmeyi isteriz ama şartlar elvermiyor.Dr. Ulusoya giden birkaç arkadaş daha var burada.Hep öneriyosunuz memnun kalmışsınız ne güzel.Sizden ricam bu kısa zamanda nasıl aşamalardan geçipte bizim aylarca yapamadığımız bu mutlu sona eriyorsunuz?o kadar okuyorum ama hiç tedaviden bahsetmiyorsunuz bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz...
evet sadece gıdın dıyorsunuz dr. bey uyarıyro galıba tedavıden sakın bahsetmeyın dıye ..lutfen kızlar madem yardım etmek ıstıyorsunzu tedavıden bahsedınde yararınız dokunsun bu sekıld ehıc bır ıse yaramıyor..zaten bız bılıyoruz o mesur doktor beyı..ama mahsallh oyle bır ucret ıstıyorkı adamın dudagı ucuklşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?