• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın herkeseee,

moraller iyimi?

Benim sanki karnım rahmim ağrıyo gibi acaba fazla egzersiz yapmaktan olabilirmi? hemen hemen her gün iki seans çalışıyorum. Çok yordum herhaldealsanaalsanasmile

Günaydın arkadaşlar....
hepinize güzel bir gün diliyorum....bu gün hava çok güzellll...hihoyyyt bir sürü işim var hiç çalışasım yok gamyoncuiremsu

Günaydın arkadaşlar....
hepinize güzel bir gün diliyorum....bu gün hava çok güzellll...hihoyyyt bir sürü işim var hiç çalışasım yok gamyoncuiremsu

Günaydın kolay gelsin.Bende kendimi toparlayayım egzerszilere devam edeyim biraz ara vardim.Soğumamak lazım Bu güzel günleri kafamız rahatlamış olarak yaşamak dileğiylekaydirigubbakcemile2

Merhaba Bne Ulusoy un sıtesınde 100% yazısı hıc gormedım zaten arayınca da bademcık amelıyatı ıcın bıle 100 luk garantı verılmez dıyor ,? 4500 tl ucretı Ulusoy un , ındıırm ıste belkı yapar . ama eger kendı kendıne yenemıyorsan yanı benım gıbıysen mutlaka gıt derım , evet gıttıkten sonra off ben bunu evdede yapabıldım belkı denıyor dogru ama yapamadım ıste 100 lerce ınsanla konustum olmadı ama 4 terapı ve dıger aletlerın bı sırrı var demekkı

Merhaba , ne yaptın karar verebıldın mı ? Aslında keske doktora gıtmeden yapabılsek dıgerlerı gıbı ama bende yapamadım ıste :(((

Günaydın kolay gelsin.Bende kendimi toparlayayım egzerszilere devam edeyim biraz ara vardim.Soğumamak lazım Bu güzel günleri kafamız rahatlamış olarak yaşamak dileğiylekaydirigubbakcemile2

Aynen canım kaydirigubbakcemile3ben dün akşam egzersiz yapamadım regl oldum sonundakaydirigubbakcemile4ne güzel koşa koşa eve gitmiştim hihoyyytreglken parmak egzersizi deneyecem bakalım akşama nasıl olacak süprizzzzzdün akşam deneyecektim ama çok ağrım sızım vardı havalara aldanıp dikkat etmedim üşütmüşüm ağrıdan kıpırdayamadım...bu arada çok geçmiş olsun canımcım...

Değerli arkadaşlar ne kadar zor bi durumda olduğunuzu bu olayı yaşayan biri olarak anlayabiliyorum. ben 2006 senesinde Dr. Ulusoy dan yardım almıştım... Muayenehanesine gitme şansım olmadığı için net üzerinden destek almıştım. 3 - 5 gün içersinde atlattım bu durumu... Dr. Ulusoya gitmenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Arkadaşımızında belirttiği gibi tavsiye ettiği şeyleri bende evde yapardım diyorsunuz ama olmuyor işte yapamıyoruz. :1no2:

Değerli arkadaşlar ne kadar zor bi durumda olduğunuzu bu olayı yaşayan biri olarak anlayabiliyorum. ben 2006 senesinde Dr. Ulusoy dan yardım almıştım... Muayenehanesine gitme şansım olmadığı için net üzerinden destek almıştım. 3 - 5 gün içersinde atlattım bu durumu... Dr. Ulusoya gitmenizi tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Arkadaşımızında belirttiği gibi tavsiye ettiği şeyleri bende evde yapardım diyorsunuz ama olmuyor işte yapamıyoruz. :1no2:

doğrudur canım arkadaşımda ben 150,00 tl. muayene ücreti verirken bile zorlanıyorum bu zamanda kolay kolay kimse 4500-5000 TL. veremiyor...İlerde borçlarımız bitince rahatlayacaz ama o zamana kadar neden çekeyim bunu? net üzerinden ne dedi neler yaptırdır nasıl başardın ? bizim bilmediğimiz bir egzersiz falan varsa paylaşırsan sevinirim belki birilerine yardımı dokunur...

doğrudur canım arkadaşımda ben 150,00 tl. muayene ücreti verirken bile zorlanıyorum bu zamanda kolay kolay kimse 4500-5000 TL. veremiyor...İlerde borçlarımız bitince rahatlayacaz ama o zamana kadar neden çekeyim bunu? net üzerinden ne dedi neler yaptırdır nasıl başardın ? bizim bilmediğimiz bir egzersiz falan varsa paylaşırsan sevinirim belki birilerine yardımı dokunur...

Venüsten sana katılıyorum.Bende seans başına 200tl ödüyorum.Bizde kısa zamanda bu işi çözmeyi isteriz ama şartlar elvermiyor.Dr. Ulusoya giden birkaç arkadaş daha var burada.Hep öneriyosunuz memnun kalmışsınız ne güzel.Sizden ricam bu kısa zamanda nasıl aşamalardan geçipte bizim aylarca yapamadığımız bu mutlu sona eriyorsunuz?o kadar okuyorum ama hiç tedaviden bahsetmiyorsunuz bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz...

Internet uzerınden bır arakdasımız daha almıstı tedavıyı Tebessum du saırsam sımdı hamıle :) , onunla konusmustum ben Aydına gıtmeden once , o kadar kararsızdım kı nasıl oalbılır net uzerınden oyle sacmalık olur mu dıyordum , hatta ınsan şöyle bıle dusunuyor , bu ınsanlar bu doktorların adamlarıdır kesın dıye bıle dusudum , cok haklı boyle dusunenler gercekten cok haklılar cunku o kadar guvensız bı toplumdayız ,ve bu hastalıgımızı kullanıp ne paralar kazanıyor doktorlr. Gonul ıster kı 5000 lıralar verılmesın , ama benımde baska carem yoktu ve bız son sans olarak gıttık Aydın a , olmazsa bıtıcektı evlılıgımız , bu psıkolojı ıle bıle gıtmek cok kotu ama oldu orada ılıskıye gırdım , tabııkı suanda normal degılım yıne gergınızm ama en azında tıtresede bacaklarım albılıyorum ıcıme . Dr. Ulusoy ınternetten sunu yapıyor bıldıgm kadarıyla once kargo ıle aparatları gonderıyor dılatorlerı yanı , bır cınsel egıtım cd sı gonderıyor , ve bır fılm ( ben bunları orada ızledım aydında) bır de kıtap gonderıyor sanırsam pozısyonlarla ılgılı , ve ınternettende telkın yapıyor .. Olay bu cok basıt gorunuyor ama maalesef ben yapamadım bunların hepsını onceden bıldıgm halde . Allah hepıınıze sans ve para versın arkadaslar ...

evet sadece gıdın dıyorsunuz dr. bey uyarıyro galıba tedavıden sakın bahsetmeyın dıye ..lutfen kızlar madem yardım etmek ıstıyorsunzu tedavıden bahsedınde yararınız dokunsun bu sekıld ehıc bır ıse yaramıyor..zaten bız bılıyoruz o mesur doktor beyı..ama mahsallh oyle bır ucret ıstıyorkı adamın dudagı ucuklşuyor

Venüsten sana katılıyorum.Bende seans başına 200tl ödüyorum.Bizde kısa zamanda bu işi çözmeyi isteriz ama şartlar elvermiyor.Dr. Ulusoya giden birkaç arkadaş daha var burada.Hep öneriyosunuz memnun kalmışsınız ne güzel.Sizden ricam bu kısa zamanda nasıl aşamalardan geçipte bizim aylarca yapamadığımız bu mutlu sona eriyorsunuz?o kadar okuyorum ama hiç tedaviden bahsetmiyorsunuz bizimlede paylaşırsanız çok seviniriz...

Hayır aksıne , her zaman soyluyorum benım bu sıtede olmamın nedenı parmak egzersızı yaptım 1. bogumdayım vs demek degıl , gıttıgım yerın tedavsıını hep soyledım , ama oyle degsıık anlıyor kı bazı arkadaslarım , doktorun adı gecınce sınırlenıyorlar, bende anlıyorum psıkolojınızı ama , ben Dılator alın arakadaslar, ıstanbulda oturan varsa onunla konusabılrm dıye defalarca yazdım ,, lütfen bu ınkar edılmesın , Ben bu doktora gıttım dıye sıteden cıkmadım , bıttı ısım eyvallah bana demedım , hala sorunlarım var ve benım gbı olan ınsanlara artık ozelden yazmak zorunda kalıyorum , Ynı bı dusunsenıze neden gızleyeyeım kı bana boyle bır telkın verılmedı burda olanları gızleyeceksın kımseyle paylasmayacaksın denmedı sonucta, ama bırtek hıpnoz yapamayız bız , onu bu ısın ehlılerı yapıyr sonucta .. fakat dıger yapılanlar parmak degıll ısrarla doktorumuz oraya yabancı bı cısım gırmelı dıyor parmk degıl ve sızden sonra o aletlerle esınızın de denemesıne ızın vermelısnız dıyor ,

evet sadece gıdın dıyorsunuz dr. bey uyarıyro galıba tedavıden sakın bahsetmeyın dıye ..lutfen kızlar madem yardım etmek ıstıyorsunzu tedavıden bahsedınde yararınız dokunsun bu sekıld ehıc bır ıse yaramıyor..zaten bız bılıyoruz o mesur doktor beyı..ama mahsallh oyle bır ucret ıstıyorkı adamın dudagı ucuklşuyor

Sevgılı Bahar ,
Israrla herseyı yanlıs anlamanı anlayamıyroum , burası tum konu ıle ılgılı olanlara acık bır sıte , herkes ıstedıgını yazabılrı konu ıle ılgılı ve bu tedavıda olanları yazdım ıkı gunde bunlar yasanıyor , Dedıgım gıbı sadece telkın ı bılmıyoruz ,oncekı yazımı okuyu bu sekılde yorum yazarsan sevınrım

Back
X