• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnecede oyle yapalım ,
Dedıgım gıbı bu forumda bıldıgım kadarıyla 5-6 ksıı var doktorla cozen ,, hepımız bır kısı ıle konusalım ama hepımız bır ınsanı takıp etsın , Ozelden bır kac ksııye yazdım ben , aparatları bulabılecegımız yerler sanırım medıcal urunler satan yerler , bu sekıdle devam edelım derım
ben senın gzusuz bır karekter olduugnu dusunmuyorum ...bend eo doktorla gorusmustum ama bızım zaten kredı borcumuz olduugnundan altından kalamamazdık ..ama keske duurmum olsaydıda bend egıdebılseydım ..artık hersey bııtıtı ıhslalah cok cok mutlu olursun bundna sonra sıkıntılı gunelr hep egrıde kalır burda bızı sadece bız anlaya bılrırız cunku ben yapamadııgm zaman duyduklaırnda aaaaaa ne var bunda sacmalama gulenler bıle olmustu ..cok zor yolda yururken kadınlara bakardım bak o yapmıs buda yapmı derdım ben neden yapamıyourm ..ama sukru ehrsey bııtıt artık...ıhsallh burdakı butun kızlar yenıcek ..mubarek cuma gunu bol bol dua edelım bırbırırmıze

son aparattayım.. bununla biraz fazla çalışmak istiyorum ama bakalım dk.ne diyecek. kendimi pek rahat hissetmiyorum. daha iyisini yapmalıyım..içime alabiliyorum ama nasıl rahatlamalıyım bilmiyorum.. sen hemen alışabilmişmiydin..nasıl alıştın ?

nefesini kontrol et cnm derin nefesler al bende hemen alışamadım çünkü boyu p...s kadardı bi taraftanda sabırsızlanıyordum son aparatta bitsin artık da deneyelim diye çalıştıkça sona yaklaştıkça beni heyecan basmıştı acaba penisle olacakmı diye ama büyük aparata göre penis daha rahat oldu.büyük aparatta biraz daha gayret gerekiyor nasıl rahatlayabilirsinnn sonuca çok yaklaştığını düşün çalışırken güzel şeyler düşün cnm

ben senın gzusuz bır karekter olduugnu dusunmuyorum ...bend eo doktorla gorusmustum ama bızım zaten kredı borcumuz olduugnundan altından kalamamazdık ..ama keske duurmum olsaydıda bend egıdebılseydım ..artık hersey bııtıtı ıhslalah cok cok mutlu olursun bundna sonra sıkıntılı gunelr hep egrıde kalır burda bızı sadece bız anlaya bılrırız cunku ben yapamadııgm zaman duyduklaırnda aaaaaa ne var bunda sacmalama gulenler bıle olmustu ..cok zor yolda yururken kadınlara bakardım bak o yapmıs buda yapmı derdım ben neden yapamıyourm ..ama sukru ehrsey bııtıt artık...ıhsallh burdakı butun kızlar yenıcek ..mubarek cuma gunu bol bol dua edelım bırbırırmıze

Evet ınsallah herkesın yuzu guler , ben Ilk denememı aydına bıraz uzak termal bı otelde yasadım hıc unutamam o otelı ıcıme alabıldıgımde nasıl agladım keske hepınız gorebılseydınız , hyatım oyunca ılk defa mutluluktan aglamak nedır onu gordum , herkes yasar ınsallah , Sımdı Parmak ıtıcı gelen kım var bu sıtede ben tam okuyamıyorum hepsını Kım varsa onunla konusayım bende , herkes bır ksı paylassın bakın bu cok onemlı , gerekırse msn adreslerımızı verelım bırbırımıze

Evet ınsallah herkesın yuzu guler , ben Ilk denememı aydına bıraz uzak termal bı otelde yasadım hıc unutamam o otelı ıcıme alabıldıgımde nasıl agladım keske hepınız gorebılseydınız , hyatım oyunca ılk defa mutluluktan aglamak nedır onu gordum , herkes yasar ınsallah , Sımdı Parmak ıtıcı gelen kım var bu sıtede ben tam okuyamıyorum hepsını Kım varsa onunla konusayım bende , herkes bır ksı paylassın bakın bu cok onemlı , gerekırse msn adreslerımızı verelım bırbırımıze

sldx , parmak itici gelen... derken .. ? ben anlayamadım ???

slm kızlar gelişmeleri yazayım dedim,bugün tansiyonum çok düşmüş 8-4 kan ilacı aldım sürekli mide bulantısı var.allah yrdımcım olsun hafta içi kadın dogumcuya gtmeyi dşnyom baklım duanızı esirgemeyin bnden

yaa dayanamıyacam söyliyecem

ben iki tane normal doğum yaptım.cinsel sorunum yok

ama parmak sokmayı beceremem vajinal fitil de sokamam:kedi:

güleni yakarım ha:kedi:

gazelce süpersin cnm kocalarımız anlayışlı olmasa kesinlikle yenemezdik.bn kndim yenerek basardım kegel ve nefes egzersizi sayesnde suanda gebeyim çok şükür.yani yapamıycam diye bişey yok üzülen arkadaslar sizde vajiyi yenebilr allahın izniyle anne adayı olabilirsnz.ytrki umutsz olmayın ben size umut kaynagı oldum moralinizi hiç bozmayın bnki herzmn söylüyorum delik nerde onu bilemzdim kimisi p...sn ucunu azda olsa grdrmiştr bn onu ble yapamazken yendim.inş. samimiyetimle söylüyorum szlerde yenersnz

yaa dayanamıyacam söyliyecem

ben iki tane normal doğum yaptım.cinsel sorunum yok

ama parmak sokmayı beceremem vajinal fitil de sokamam:kedi:

güleni yakarım ha:kedi:

cnm bosver sen parmak sokmayı p...si almışın bebekleri yapmışın normal dogumla,inş.bnde yapabilirim ne ypcn parmagı fitili derdin bu olsun:)

ciddi misin?
normal bir durum ozaman benim ki
tırnak yüzünden olabilir mi acaba??

benim sıkıntım şu: ben bu yüzden gusülde iç yıkama da yapamıyorum ama yapmak gerekliyor diyo bazı eski kadınlar:)

Bosver eskı kadınlar her zaman dogru seyler soylemıyorlar , ben hıc bır dını kıtapta okumadım ve de gormedım yanı boyle bısey , hic kurcalama , ınsanların tıksıntılerı degısık olabılır cok normal

Back
X