- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.901
zehraali haklısın canım
hepiniz kurtulursunuz inşallah ben bir ay çektiydim zamanında.şimdi hatırlamıyorum bile
kaydirigubbakcemile3 kız sen varya .....venus sen kac yasındasn2 aydır parmak sokacam diye tırnaklarımı kökten kesiyorum kaydirigubbakcemile3 şunu bi atlatayım hiç kesemeyecem hihoyyytakşama önce eşimin parmaklarada bi manikür yapayım sositososito
2 aydır parmak sokacam diye tırnaklarımı kökten kesiyorum kaydirigubbakcemile3 şunu bi atlatayım hiç kesemeyecem hihoyyytakşama önce eşimin parmaklarada bi manikür yapayım sositososito
kendi parmak denememden sonra eşimin parmak denemsine müsade etmedim .. acayip kasıyordum kendimi... aparattan sonra direk p.... geçtim
bilmiyom balım artık evde köşe kapmacamı oynarız eşimle o parmak oraya nasıl girer tam komedilik oluruzöyle yada böyle gircek artık girmek zorunda kaydirigubbakcemile3işin ilginç yani benimkiler incecik parmak 2 tanesi onun bi taneye bedel hihoyyytmum değilki inceltesin adamın parmağını gamyoncuiremsu
neyi farkettim belki saçma ama bikaç kişinin profilini dolaştım..sanki 0rh+ ve kova burcuna fazlaca rastladım...kafamçokkarıştı
evet kimsecikler şu anda en azından bana cevap vermek istemiyo..bu da 45.msj olsun da bir ana önce özelden bari soriim...yarın linaya gitmeden azzıcık bilgi edinebilseydim...:bbo:
Hayırdır niye karıştıki ? kova + 0rh+ olanlar vajilimi oluyor diyemi düşündün kaydirigubbakcemile3 ama ben oğlağım :kedi: kan grubum tutuyor gerçi kaydirigubbakcemile
kelebeğim ben burdayım ama sen lina yı soruyosun benimde bu konuda hiç bir fikrim yok opuyorumnanaktan
evet kimsecikler şu anda en azından bana cevap vermek istemiyo..bu da 45.msj olsun da bir ana önce özelden bari soriim...yarın linaya gitmeden azzıcık bilgi edinebilseydim...:bbo:
sempatiksalakcinni öle geldi birazcık çünkü 0+ de kova da fazla bulunmaz ya normalde..ya can sıkıntısı işte..belki arada birileri sorularıma cevap verir diye:hulya: korkuyorum çünkü..mafoldumben
anladım:) ya aslında bi iki sayfa önce halledenler güzel şeyler yazmışlar..burada anlatsalar çok güzel olur..bi hallediyim tek tek yazıcam herlese...de nerdeeebenneyaptımki
Ben ordakı bayanlarlada konusmustum , cok cıcı seslı bayanlar , ama onlard jınekolog yanı onlarda aletlerle genısletıcek ,( zaten bunu yapmayan yok arkadaslr) bırde psıkologları varmıs muaynehanelerınde onlarlada desteklıyorsun tedavını ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?