Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

congratulations dear! tebrikler, biz vajili kızlar başkayız yaaaaa, herşeyden önce mücadeleciyiz..................hihoyyythihoyyythihoyyyt

tebrikler canım

arkadaşlar cevapladığınız için teşekkür ederim..umarım başka bi sorun daha çıkmaz başlarda hiç dokunamıyodum bile şimdi epey bi yoldum başından daha fazlasını alabiliyorum orada tıkanıyorum parmak egzersizi beni çok geriyo bilmiyorum kayganlaştırıcı falan alıp emlayla yeniden mi denemesem o kısmı aşan arkadaşlarr canınız yanmadımı bende oraya p..s değdiği an acıma hissi uyanıyo aşamıyorum oara kadar çok iyii.. inslh çözülür bebiş istiyorummm:

egserizler sırasında emla kullanma bence ben mum egzersizi yaparak başardım derin nefes almak ve ıkınmak çok işe yarıyor kendini egzersizler sırasında nefes alıp vermeye alıştır ben daha dokuzgün oldu aşalı bu sorunu şuan rahatım yani

canım hosgeldın...egerkı yapabılrısen emla kremı ıcerı sur derım cokısısne yarar ..o kısma geldıgnde rahat olmaya calsı bır anda yapma yava syava sılerle bırde uste olduugn pozısyon daha rahattır yanı kontrol sende oluyor kayganlastırıcıyıda bol sur cok az kalmıs o kısmı astınmı cok genıs bır yer beklıyor

baharcım bi şey sorcam...bizde p...s denemesi üste benim olacağım şekilde yapıcaz ama şimdiden deneme yapıyoruz dokunuşları bacaklarım çok çabuk yoruluyo fiziksel olarak çok zorlanıyorum nedense alışık olmadığımız içinmi normalmidir ilk başlarda ???

vucud ıstem dııs kendnını kasıyor ..ben deneme sabahalrı agrıdan yuruyemıyordum yanı o kadra kasmısım bacakalırmı ...dızlerını kırarak yanı comelerek degılde dızlerını kırarak daha rahat oluyo...rahat olursan daha kolay oluyor ve ıkınmayıda sakın unutma

ben rahatım o aşamaya kadar ama sonrasında kıpır kıpır yumurtlayacak tavuk gibi bi ayarlayamadım gitti kaydirigubbakcemile3mecbur alışıcaz artık başka çaresi yok benim bilmediğim sizin keşfettiğiniz bişey varmı diye merak ettiydim hihoyyyt sağol canımcım opuyorumnanaktan

tatlım neden üstte yapacağım diye şartlıyorsun ki kendini. dediğin gibi bende o pozisyonda fiziksel olarak çok zorlanıyorum zayıf biriyim ama hemen bacaklarım ağrıyor kendimi daha çok kasıyorum sanki birden içime kaçacak gibi geliyor :roflol:
altta olduğun pozisyonda da belinin altına yastık koyarak deneyebilirsin mesela yada bacaklarını eşinin omzuna koyarakta deneyebilirsin. o pozisyonlarda çok rahat oluyor canım benim tabi ki senin kararın ama ben sadece tecrübemi paylşmak istedim. mesela hala ben üst poziyonda zorlanıyorum, hemen alamıyorum..

derinciğim tebrikler bu arada. vajiyi yendin ya hiç bişey duramaz artık karşında

bu konuyu geçen hafta doktorumla görüştüğümde kararlaştırdık dr. önerisi bu yönde çünkü tedaviye başlamadan önceki denemelerimizde ben alttaydım kaçacak yer olmadığını düşünüp p...s değer değmez eşimi itiyordum ellerim hemen hazırda bekliyodu acıdan falan değil yani psikolojik olarak programlanmış gibiydim kaydirigubbakcemile3üstte ruhen daha rahatım ama fiziksel olarak rahat edemiyorum artık bitsin bu işte alt üst her türlü deneyecez bakalım hangisinde olacak

hmm tamam o zaman dr önerisiyse ve sen psikolojik olark rahatsan o pozisyonda dene tabi..

valla ben parmağı zor alıyorum mum biraz itici geliyo ama denemk lazım

hoşbulduk canımn ben daha önce de emla krem kullanıyordum ama oraya kadar gelimiyordum bu sefer oraya kadar geldi ama ne emla ne de kayganlaştırıcı sürdüm aceba kayganlaştıcı o sertlik hissini geçirri mi

Merhaba arkadaşlar. Bende bu hastalığı yaklaşık 1 yıl çeken biri olarak sizlerle bişeyler paylaşmak istiyorum. hikayemi yazmadan evvel şunu en başından söylemeliyim başardıktan sonra bunu yapamadığınız için kendinize güleceksiniz :) emin olun :)

hoşbulduk canımn ben daha önce de emla krem kullanıyordum ama oraya kadar gelimiyordum bu sefer oraya kadar geldi ama ne emla ne de kayganlaştırıcı sürdüm aceba kayganlaştıcı o sertlik hissini geçirri mi
kayganlastırııc kullanmadna yapabılmen su an ıcın gercekten cok zor...yanı zaten vucud kendını kasıyo zevk te almayınca ıslaklı olmuyor...ama kayganlastrıcı kullandııgnda pe..daha rahat gırecektır ..yoksa hemen gıt al...ve bırde emla kremı kullan derım parmagın az bıraz al ve ıcerı sur nekadar ıcerı surebılrısne o kadra ıyı..

merhaba...hoşgeldin kaydirigubbakcemile3walla ne yalan söyleyeyim ben daha başaramadım ama kendime çok gülüyorum hihoyyythiç bu kadar ödlek olduğumu bilmezdim :kedi:

valla ben parmağı zor alıyorum mum biraz itici geliyo ama denemk lazım

ben bakamıyordum bile ama gaza geldim moralimi yüksek tuttum bir hafta içinde parmak mum allah ne verdiyse dedim aldım yani :) moral çok önemli venüstenin yazdıklarını oku ii gelio zemuszemus bak kendisiyle ne kadar barışık bende moralimi yüksek tuttum egzersizlerden sonra ilk denemede yarıya kadar oldu oldu olmadı derken eşim çok marol bozucu davrandı ama hiç takmadım :) bu siteye girmeden önce olsaydı böyle birşey oturur sabaha kadar ağlardım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…