Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşbulduuuuuuuuuk
herkeste bi telaş
hamilelik, vajiyi yenmeler
ne güzel
vajili anne olanlardanım
kızım beş yaşında
anası hala vajili maalesef

öncelikle aramiza hos geldiniz
vajil.. olarak nasil hamile kaliniyor ben de cok istiyorum
belki hamile kaldiktan sonra bu hastaligi daha kolay yene bilirim diye düsünüyorum
bilmem nekadar dogru...

hoşbulduuuuuuuuuk
herkeste bi telaş
hamilelik, vajiyi yenmeler
ne güzel
vajili anne olanlardanım
kızım beş yaşında
anası hala vajili maalesef

masallah cnm ya 5yasında kızın var,sezeryan yaptın ozmn.tedavi yöntemi belli ben kegel ve nefes egzerszi sayesnde yndm.kegele baslıyablrmisin cnm gnlk yapsn olmazmı

eceee canım senmisin?geri geldiğine sevindim.mesajı şimdi gördüm.evet cnm mum un çapını biraz daha genişlettim şimdi öyle devam ediyorum bikaçgündür.hafta sonuna bakalım olcak mı

Merhabalar,
Arkadaşlarım paylaşımlarınızda konunun dışına çıkmamanızı rica ediyorum.Hamile arkadaşlar için bir başlık açın,oradan devam edin lütfen.
Bu sayfa oldukça yararlı sayfa ve vajinusmusun artık çözümü olduğunu gösteren bir topic.Sizden ricam farklı paylaşım konusu için başka bir topic açmanız..

günaydın şekerler

ne oldu kız pek bi mutlusun allh bozmasın hayırdır bilmediğimiz bişimi var yoksa

yok bebişim dün akşam test yaptımda bişey çıkmadı ama buna üzülmedimde sevinmedimde kaydirigubbakcemile3bende egzersizlere sarılayım sımsıkı dedim hihoyyytmakası açamadım bi türlü :roflol:

yok bebişim dün akşam test yaptımda bişey çıkmadı ama buna üzülmedimde sevinmedimde kaydirigubbakcemile3bende egzersizlere sarılayım sımsıkı dedim hihoyyytmakası açamadım bi türlü :roflol:

iyi yapmışsın canım

ayy dün öle konuştukya benimde akşam bi mide bulantısı baş dönmesi tuttki bir korktumki sorma mafoldumben
sonra sabaha patlak verdi migrenim sağolsun tuttu bugün nasıl geçer bilemiyorum artık mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…