• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgördüm :) şu açıdan mutluyum adına en azından bu durumuyaşayan biri olarak gülüyorsun... ben sık sık ağlama nöbetleri geçiriyordum.

ilk başlarda bende zırladım canım zırlamazmıyım kaydirigubbakcemile3ama sonra ne yaparsam kendime zarar deyip toparlandım ve mutlu umutlu hedefe koşuyorum 1 mayıs itibariyle buraya başardım yazmak en büyük dileğim :Saruboceq: inşallah aynı durumda olan tüm vajili arkadaşlarla beraber bende kurtulcam hihoyyyt

arkadaşlar cevapladığınız için teşekkür ederim..umarım başka bi sorun daha çıkmaz başlarda hiç dokunamıyodum bile şimdi epey bi yoldum başından daha fazlasını alabiliyorum orada tıkanıyorum parmak egzersizi beni çok geriyo bilmiyorum kayganlaştırıcı falan alıp emlayla yeniden mi denemesem o kısmı aşan arkadaşlarr canınız yanmadımı bende oraya p..s değdiği an acıma hissi uyanıyo aşamıyorum oara kadar çok iyii.. inslh çözülür bebiş istiyorummm:

ayaznazcım bence kayganlaştırıcı kullanmalısın bende 1 ay önce kurtuldum bu sorundan ilk denemelerimizde biraz acı hissediyordum ama kayganlaştırıcı ile çok rahat oldu.şimdi kayganlaştırıcısızda acı hissetmiyorum.vajin alışacak cnm

ben bakamıyordum bile ama gaza geldim moralimi yüksek tuttum bir hafta içinde parmak mum allah ne verdiyse dedim aldım yani :) moral çok önemli venüstenin yazdıklarını oku ii gelio zemuszemus bak kendisiyle ne kadar barışık bende moralimi yüksek tuttum egzersizlerden sonra ilk denemede yarıya kadar oldu oldu olmadı derken eşim çok marol bozucu davrandı ama hiç takmadım :) bu siteye girmeden önce olsaydı böyle birşey oturur sabaha kadar ağlardım

sağol besencim bende sizin yazdıklarınızdan çok faydalanıyorum a.s.sen tamamen alıştın dimi bi sorun yok hihoyyytp...s denemesine geçitiğimiz zaman bize 1 ay gün aşırı yapacaksınız dedi dr. nasıl olacaksa kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar cevapladığınız için teşekkür ederim..umarım başka bi sorun daha çıkmaz başlarda hiç dokunamıyodum bile şimdi epey bi yoldum başından daha fazlasını alabiliyorum orada tıkanıyorum parmak egzersizi beni çok geriyo bilmiyorum kayganlaştırıcı falan alıp emlayla yeniden mi denemesem o kısmı aşan arkadaşlarr canınız yanmadımı bende oraya p..s değdiği an acıma hissi uyanıyo aşamıyorum oara kadar çok iyii.. inslh çözülür bebiş istiyorummm:

ilk başlarda bende zırladım canım zırlamazmıyım kaydirigubbakcemile3ama sonra ne yaparsam kendime zarar deyip toparlandım ve mutlu umutlu hedefe koşuyorum 1 mayıs itibariyle buraya başardım yazmak en büyük dileğim :Saruboceq: inşallah aynı durumda olan tüm vajili arkadaşlarla beraber bende kurtulcam hihoyyyt

venüsten seni gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis en doğrusunu yapıyorsun çok pozitifsin böyle olduğun içinde sorunu çok daha rahat halledersin.çünkü motivasyon ve negatif düşünmemek sorunu aşmanda en büyük yardımcın olur . 1 mayısta başardığını okuyacağız hihoyyyt

eceee canım senmisin?geri geldiğine sevindim.mesajı şimdi gördüm.evet cnm mum un çapını biraz daha genişlettim şimdi öyle devam ediyorum bikaçgündür.hafta sonuna bakalım olcak mı
Evet canim sinirim anca gecti uc ayda :d insallah olur ua dualarim seninle az kaldi ama allahin izniyle olcak insallah

kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?

Canim benim dusuncem sen nasilsa olmuyo diye kendini serbest birakmissin ve aci falan hissetmemissin ama onden denediginde kafanda iceride bisey olduhgunu bildigin icin kendini kasiyosun. Kegel egzersizleri yap esin icindeyken nefes egzersizleri ikinma ve penisin giris acisi onemli. Sonucta kafanda artik iceriye birsey girecegi korkusu azar azar silinmistir. Ayrica kayganlastirici ve emla kullansan cook faydasini gorucegini dusunuourm
sağol besencim bende sizin yazdıklarınızdan çok faydalanıyorum a.s.sen tamamen alıştın dimi bi sorun yok hihoyyytp...s denemesine geçitiğimiz zaman bize 1 ay gün aşırı yapacaksınız dedi dr. nasıl olacaksa kaydirigubbakcemile3

Ustteyken bacaklarina degilde kollarina ver agirligi bir elini esinin ustune koyup destek alip digger elle penisi control edebilirsin. Acisi cok onemli hafif egik aciyla vajinaya degdirmen lazim

venüsten seni gerçekten tebrik ederim alkisalkisalkis en doğrusunu yapıyorsun çok pozitifsin böyle olduğun içinde sorunu çok daha rahat halledersin.çünkü motivasyon ve negatif düşünmemek sorunu aşmanda en büyük yardımcın olur . 1 mayısta başardığını okuyacağız hihoyyyt

inşallah güzelim...tek dileğim o çünkü 1 mayıs bizim ilk sevgili olduğumuz gün inşallah o gün ona bir hediye veririm kaydirigubbakcemile3o gün olmazsada üzülmeyeceğim 2 mayıs olsun nolcak yeterki gönüller bir olsun :nazar:

hımmm dik değilde öne doğru eğimli olmam gerek sanırım ?

yok sen ustteyken sakin one egim verme dik de olmicak bu cok onemli. popo tarafina dogru kirkbes derece aciyla zaten o zaman popo tarafindan one dogru hafifce oturmaya baslarsin yani daha kolay olur kontrol sende oldugu icin de daha rahat olursun. agizdan nefes verirken ikinarak ittirirsen aradaki farki gorursun. yalniz tavsiyem sen ustte denicksen neyle egzersiz yapiyosan onla da ustteyken biraz calis. prova gibi nasil davranicagini anliosun zaten o zaman

hafif hafif ağrılar dışnda bir sorun yok kasmıyorum hiç kendimi diyebilirim

selam ben gitmeyi düşünmüştüm telefonla konuştuk doktorla hani reklamlarında %100 diyo ya bize telde o garantiyi veremedi o zaman için ücretinide 4750 tl. dedi ama giner varsa bende merak ediyorum açıkçası ? Hipnoterapiyi çok araştırdım ama cok pahalı yani...

Merhaba Bne Ulusoy un sıtesınde 100% yazısı hıc gormedım zaten arayınca da bademcık amelıyatı ıcın bıle 100 luk garantı verılmez dıyor ,? 4500 tl ucretı Ulusoy un , ındıırm ıste belkı yapar . ama eger kendı kendıne yenemıyorsan yanı benım gıbıysen mutlaka gıt derım , evet gıttıkten sonra off ben bunu evdede yapabıldım belkı denıyor dogru ama yapamadım ıste 100 lerce ınsanla konustum olmadı ama 4 terapı ve dıger aletlerın bı sırrı var demekkı

hosgeldın asıl sende haberle rsne nasılsın..deneme oldumu...sorun yokjtur ıhsalklhhh

Hoşbuldum :) En son denemeden sonrayı anlatmıştım .Okudunmu bilmiyorum ama ... Eşimle biraz gergin anlar yaşadım .Olmadı diye benim moralimi bozmuştu. Doktoruma gittim . Doktorla ben konuşabildim sadece zamanı yoktu. Bizim evliliğimizde bu sorundan daha çok sorun var.ıletişim kuramıyoruz. Doktorda haftaya konuşalım uzunca dedi. Deneme yapmayın dedi. Ama ben eğzersiz yapıyorum ki başa falan dönmeyim diye. Şimdi eşimle iyiz ama yinede deneme yapmıyoruz. Ama ben kendime güveniyorum , deneme yapsak yaparız ... Eşim beni üzmesinden korktuğum için kendimi çekiyorum :)

Hoşbuldum :) En son denemeden sonrayı anlatmıştım .Okudunmu bilmiyorum ama ... Eşimle biraz gergin anlar yaşadım .Olmadı diye benim moralimi bozmuştu. Doktoruma gittim . Doktorla ben konuşabildim sadece zamanı yoktu. Bizim evliliğimizde bu sorundan daha çok sorun var.İletişim kuramıyoruz. Doktorda haftaya konuşalım uzunca dedi. Deneme yapmayın dedi. Ama ben eğzersiz yapıyorum ki başa falan dönmeyim diye. Şimdi eşimle iyiz ama yinede deneme yapmıyoruz. Ama ben kendime güveniyorum , deneme yapsak yaparız ... Eşim beni üzmesinden korktuğum için kendimi çekiyorum :)
egzerszı yapmana cok sevındım benım aylar oldu ben bıle yapıyorum...ozellıkle ılıskı oncesı mutlaka yapıyorumkı kotu bır ılıskı olmasın ..egzerszılerını duznelı yap ..ve zaten ınanaıyorsan yaparsın ...hem bıraz ara vermenız ıyı olur ozlersınız bırbrırrınızıdelikafadulden

egzerszı yapmana cok sevındım benım aylar oldu ben bıle yapıyorum...ozellıkle ılıskı oncesı mutlaka yapıyorumkı kotu bır ılıskı olmasın ..egzerszılerını duznelı yap ..ve zaten ınanaıyorsan yaparsın ...hem bıraz ara vermenız ıyı olur ozlersınız bırbrırrınızıdelikafadulden

Aslında gerginlik geçeli eşim özlememize meydan bırakmıyor :) ama ben istemediğim içinde zorlamıyor.İnşallah bu günlerde bitecek. Çok dua edin :)

Back
X