kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?