• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyi yapmışsın canım

ayy dün öle konuştukya benimde akşam bi mide bulantısı baş dönmesi tuttki bir korktumki sorma mafoldumben
sonra sabaha patlak verdi migrenim sağolsun tuttu bugün nasıl geçer bilemiyorum artık mafoldumben

çok geçmiş olsun canım :sinifsinif:bilirim o ağrıyı çekilmez hiç :umursamaz:Allah yardımcın olsun balımmm...

Günaydın kızlar

Ya ben egzersiz yaptığım halde dün akşam açık olacak ama bacaklarımı bile açamadım.Çok sinirlerim bozuldu.Yine dön başa mı yapacacağım ya

Günaydın kızlar

Ya ben egzersiz yaptığım halde dün akşam açık olacak ama bacaklarımı bile açamadım.Çok sinirlerim bozuldu.Yine dön başa mı yapacacağım ya

günaydın canım,

neden açamadın tatlım... seni tedirgin eden neydi ? bişey takıldı mutlaka aklına motive olamadın bence boshayallersmile

Bilmiyorum canım ya halen alışamadım galiba orasının bişey alacağına.Ne bilim nasıl çözeceğiz bu derdi bilmem.

ona alışabilmek için bol bol ve düzenli egzersiz yapmak gerekiyor ben bile o kadar rahat yapıyorum diyorum ama 2-3 gün ara verince sanki hiç egzersiz yapmamışım gibi tekrar 1 parmakla alıştırıp kendimi öyle devam ediyorum...sen tek parmağını sokabiliyosun dimi yoksa aynaylamı inceliyosun hala ?

ona alışabilmek için bol bol ve düzenli egzersiz yapmak gerekiyor ben bile o kadar rahat yapıyorum diyorum ama 2-3 gün ara verince sanki hiç egzersiz yapmamışım gibi tekrar 1 parmakla alıştırıp kendimi öyle devam ediyorum...sen tek parmağını sokabiliyosun dimi yoksa aynaylamı inceliyosun hala ?

yok canım aynayı geçtim 1 parmak 1 boğum ama ancak

yok canım aynayı geçtim 1 parmak 1 boğum ama ancak

canım bu bile büyük başarı ilk başlarda oraya parmağımızı değdiremiyorduk zamanla olacaktır sen kendini yapamıyorum diye strese sokma yeter...yavaş yavaş dene 1 parmak 1 boğumu kendini kasmadan sorunsuz yaptığına inandığın an önce bi nefes al biraz daha itir bak göreceksinki cup girivermiş sonra gelip diyeceksinki aaaa ne kadar kolaymış kaydirigubbakcemile3

canım bu bile büyük başarı ilk başlarda oraya parmağımızı değdiremiyorduk zamanla olacaktır sen kendini yapamıyorum diye strese sokma yeter...yavaş yavaş dene 1 parmak 1 boğumu kendini kasmadan sorunsuz yaptığına inandığın an önce bi nefes al biraz daha itir bak göreceksinki cup girivermiş sonra gelip diyeceksinki aaaa ne kadar kolaymış kaydirigubbakcemile3

İnşallah canım derim.

Merhaba arkadaslar
bende aynı sorun ıle karsılastım.Agustosta 2 yılolacak evlılıgımız,ve biz bu sorunu şubat ayında aştık.Eşim bu koduna cok yardımcı oldu hıcbır zaman ustelemedı.Ne zaman hazır olursan dedı hep saolsun.Bır gun ya dedım doktora gıdecegım ya da kendım asacagım ve aradım doktoru randevu almak ıcın sıkıntımı belırttım tedavı ettıklerını seans ucretı olarakta 200 TL oldugu belırtıler telefonu kapattım.Oturdum bilgisayrın basına bir sıte vardı orada herseyıyle ne yapılması gerektıgını anlatıyordu.cıktı aldım eşime okuttum.Ve bebek yağı aldık ve ilk denemede 2 aşamaya geldık ve simdi Allaha şükür sorun kalması kendınıze güvenin yada seans basına 200 TL tüze alın seçim sizin bayanlar =)

kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?

Bugün itibari ile vizelerim bitti kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Bugün kouşma sınavı vardı bülbül gibi şakıdım kaydirigubbakcemile3
Veeeeeeee sınıfta en yüksek alan oldum alınabilecek en yüksek notu alarak 100 aldım çok mutluyum hihoyyyt

Bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
Yardımcı olmaya çalışacağım elbette...

Veeeeeeee sınıfta en yüksek alan oldum alınabilecek en yüksek notu alarak 100 aldım çok mutluyum hihoyyyt

Tebrik ederim canımcım :nazar:a.s.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?

bende evliliğimin üçüncü haftasında doktora gitim fiziksel organik hiç ir sorunumun olmadığını psikolojik olduğunu söyedi gayet kibard yalnız :) eğer sendede organik bir sorun olmadığını söylüyorsa doktor vajide iki cm kadar içerde bir çerçeve var ( ben öyle diyorum :) ) bizlerin en büyük sorunu orası zaten bence orası kasılıpkalyor ve hiç bir şeye izin vermiyoruz o kasılı olan bölgeyi gevşetmen gerekiyor bunun içinde egzersizler yapmalısın bencezarla alakası yok

geçmiş olsunmu diyelim ?:)
tebrikler a.s

hoşgeldin arkadaşım, bence doktor normal dediyse kendine başka bişeyi vesvese yapma çünkü bizim sorunlarımız içimizdeki acabalardan kaynaklanıyo.senin başına gelenler aynen başıma geldi(doktor mevzusu).şimdi tedavi görüyorum ve doktorum bana zarın yapısını anlatınca rahatladım zaten büyük bi delikli yapı zar soğan zarı gibi bişey.sadece biraz zedelenmesi sonucu kan geliyo.tamamen gitmiyo bile kadınların %50 sinde normal cinsellik yaşasa bile zar var. sana tavsiyem aynayla iyice vajinanı tanı. senin bahsettiğin o sertliği bende hissediyorum, vajina agzında oluyor değil mi? parmağını oranın üzerinde birkaç sefer dolaştır zamanla onu hissetmeyeceksin, birde oranın iyice açılması için diyafram kasını kullanarak derin nefes alıp yavaşça bırak biraz ıkın bi kaç kere yap löpp diye içeri devam edecek parmağın sositososito

Back
X