- 19 Mart 2010
- 5.918
- 97
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.761
iyi yapmışsın canım
ayy dün öle konuştukya benimde akşam bi mide bulantısı baş dönmesi tuttki bir korktumki sorma mafoldumben
sonra sabaha patlak verdi migrenim sağolsun tuttu bugün nasıl geçer bilemiyorum artık mafoldumben
Günaydın kızlar
Ya ben egzersiz yaptığım halde dün akşam açık olacak ama bacaklarımı bile açamadım.Çok sinirlerim bozuldu.Yine dön başa mı yapacacağım ya
canım basa falan dondugun yok..bazen olabılıyor oyle seyler ..bı dahakıne dahakıne daha ıyı gececektır..günaydın kızlar
ya ben egzersiz yaptığım halde dün akşam açık olacak ama bacaklarımı bile açamadım.çok sinirlerim bozuldu.yine dön başa mı yapacacağım ya
günaydın canım,
neden açamadın tatlım... seni tedirgin eden neydi ? bişey takıldı mutlaka aklına motive olamadın bence boshayallersmile
canım basa falan dondugun yok..bazen olabılıyor oyle seyler ..bı dahakıne dahakıne daha ıyı gececektır..
SIMDI PE.. ENEMSIMI YAPTINIZ AKSMA EGZERSZI YAPIYOMUYDUN KIZ SEN VALLAHI AKLIM KARISTI COKkafamçokkarıştı
Bilmiyorum canım ya halen alışamadım galiba orasının bişey alacağına.Ne bilim nasıl çözeceğiz bu derdi bilmem.
evet canım bak ne kadar ısteklısın yenmnek ııcn egzersız ebı baslayabılsen zaten cok kısa zamanda yenersın.yok canım egzersize başladım tabiki tam yapamıyorum ama p...s ile deneyim dedim biraz acele ettim galiba dimi :gitme:
ona alışabilmek için bol bol ve düzenli egzersiz yapmak gerekiyor ben bile o kadar rahat yapıyorum diyorum ama 2-3 gün ara verince sanki hiç egzersiz yapmamışım gibi tekrar 1 parmakla alıştırıp kendimi öyle devam ediyorum...sen tek parmağını sokabiliyosun dimi yoksa aynaylamı inceliyosun hala ?
yok canım aynayı geçtim 1 parmak 1 boğum ama ancak
canım bu bile büyük başarı ilk başlarda oraya parmağımızı değdiremiyorduk zamanla olacaktır sen kendini yapamıyorum diye strese sokma yeter...yavaş yavaş dene 1 parmak 1 boğumu kendini kasmadan sorunsuz yaptığına inandığın an önce bi nefes al biraz daha itir bak göreceksinki cup girivermiş sonra gelip diyeceksinki aaaa ne kadar kolaymış kaydirigubbakcemile3
Bugün itibari ile vizelerim bitti kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Bugün kouşma sınavı vardı bülbül gibi şakıdım kaydirigubbakcemile3
Veeeeeeee sınıfta en yüksek alan oldum alınabilecek en yüksek notu alarak 100 aldım çok mutluyum hihoyyyt
Bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
Yardımcı olmaya çalışacağım elbette...
kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?
Bugün itibari ile vizelerim bitti kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile2
Bugün kouşma sınavı vardı bülbül gibi şakıdım kaydirigubbakcemile3
Veeeeeeee sınıfta en yüksek alan oldum alınabilecek en yüksek notu alarak 100 aldım çok mutluyum hihoyyyt
Bu arada yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz...
Yardımcı olmaya çalışacağım elbette...
kızlar hepine merhaba ben de geldim. 8 aylık evliyim kısaca anlatayım basımdan gecenleri .ilk aylarda hiç dokundaramıyordum sonra doktara gittim kadın doğuma bir bayan doktordu. alttan baktı .. bakabildimi onuda bilmiyorum bir cubukla kontrol etti herşeyin normal olduğunu söyledi psikolojin bozuk diye bir de hemsirenin ve esimin yanında asağıladı.... daha sonra ik seans psikologa gittim ama faydası yokk.. en son bir kaç kez parmak denemesi yaptım ama bir buçuk boğum falan alabiliyordum iki parlakla da ama iki boğum ilerletemedim hiç sonra bazı özel nedenlerden artık parmagı bıraktım emlayı bıraktım olursa kendi kendine olsun diye boş verdim.. gecenlerde birlikte olduğumuzda[k.bakmayın biraz müstehcen ama meramımı anlatmanın baska yolu yok] arkadan vajinaya girdi ve için,me boşaldı daha önceleri içeriye alamadğımdan hep dışarıya akardı.. bir damla bile yoktuuu....acı dda yoktuu kandaaaaaaaa.. sonraki iki denemede de önden girmeye çalıştığındaysa belli bir yere kadar geliyopr ve orada bi et parcası asırı derecede sert hissediyorum ve fazla zorlatmıyorumm ama oo eti acayip hiisediyorum... kanamam falan da olmadığından düşünüyorum aceba ben kızlığım çok mu kalın diye ve ya baska bir sorun var mı diyee fakat doktorun dedikleri ve tutumu bende biraz ikilem durumu yaratıyor sizce ne yapmalıyım yoksa halla vaji miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?