- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.701
hyr size katılmıyorum,ben vajinismustum ve gebe kaldım vajili arkadaslara umut ışıgı oldum.burada arkadaslar az cok birbirinin gecmişini biliyor ne asamalardan gectiğimizide biliyor.o yzden bırakında birbirimizin sevincinide,üzüntüsünü 2-3sayfaya sıgdıralım.bu topiğin amacı belli tabikide sürekli benim yada bir başkasının gebeliği konuşulmayacak.ben gebelik başlıgı altında devam edecm,yinede arkadaslara imkansız olmayck bi şeyi gösterdiği dşünüyorum ama uyarınız için yinede tesekkürler braz daha yumusak tavırlı olsanız seviniriz.
Merhaba,
Gebelik başka bir başlık Vajinusmus başka bir başlık Vajinusmu ile gebelik 3. bir ayrı başlık olarak sitede yer almakatadır lütfe ndoğru konulara paylaşım yapmanızı rica ediyorum.
Konu : 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!!
Vajinusmusum ama gebe kaldım değil !
keısnlıkle katılıyorum..acaba kım ALLAH ALLAH ...bende sana katılıyorum zehracım...nedne herkes üstümüze oynuyor acaba.. yada biri oıynuyorda şikayettmi bulunuyor konu dışı konuşuluyor diye anlamış değilim..
arkadaşlar sorun nedir ben anlamadım
merhaba arkadaslar uzun zamandir yazasmadim ama bazi sorunlar yasadim evde ama simdilik gecti gibi görünüyor ben parmak egzersizlerimde yerimde sayiyorum :hulya:tek parmakta kaldim doktor acele etme diyor ama sabrimda kalmadi moralim cok bozuk oooffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
insallah birgün bu illeti yenebilirim
gerci sorunlardan zaman bulup egzersizde yapamiyorum yaaaa
bence boşverin kapatalım konuyu gitsin...vereliniortak
sanırımı bana uyarıda bulundu arkadaş ama ben şu an hamile değilim vajiliyim !!! vajili olduğum için bu sayfadayım....Eğer gerçekten hamilelik gibi bi durum varsa bu sayfadan değil o dediğiniz sayfadan yazarım...
Selam ececim..yok henuz baslamadim..reglim bitmek uzere..bittikten sonra yavas yavas baslicam ins..gerci guya bu regli surecinde gidip kayganlastirici krem,,dilator falanda temin edicektim ama henuz bisey alamadim da..ama almayi dusunuyorum tabi..cunku ben dokunamiyorum bide parmagimi girdirmek dusuncesi bile beni kasiyor nedense..belki bu dilatorler ise yarar..bide doktorlarin tavsiye ettigini soyluyo arkadaslar..demekki ise yariyor ki doktor da tavsiye edebiliyor.. ole iste canim..nese ilgin icin tesekkurler.opuyorumnanaktan
canımcım gerginliiğin konusunda bir fikrim yok ama bence bu şekilde düşünmemen gerekli sonuçta burda vajiyi yenen arkadaşımız hamile ve tabiki sevinicez ve bunu dile getircez yenemeyen arkadaşlarımız içinde kendileri ister özelden yazıyolar isterselerde burdan sorarlarsa cevap alabiliyorlar..
Bu durumdan şikayetçi olan varsa zaten yardım ister ve söyler düşüncesindeyim..
Teşekkürler canım. istemeden kendimi kasıyorum sanırım çok çalışıyorum çünkü egzersizlere.
ben şimdi akşama parmak egzersizime devam edeyim mi ? etmeyeyim mi ? bende bişey varsa parmak egzersizinin zararı olurmu ?
merhaba arkadaslar uzun zamandir yazasmadim ama bazi sorunlar yasadim evde ama simdilik gecti gibi görünüyor ben parmak egzersizlerimde yerimde sayiyorum :hulya:tek parmakta kaldim doktor acele etme diyor ama sabrimda kalmadi moralim cok bozuk oooffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
insallah birgün bu illeti yenebilirim
gerci sorunlardan zaman bulup egzersizde yapamiyorum yaaaa
sanırımı bana uyarıda bulundu arkadaş ama ben şu an hamile değilim vajiliyim !!! vajili olduğum için bu sayfadayım....Eğer gerçekten hamilelik gibi bi durum varsa bu sayfadan değil o dediğiniz sayfadan yazarım...
mizmiz takiliyo yazmisin ya takilinca devam edip ittirmeye calisma cikar yeniden basla. goruceksin ki vajina icinden bi sivi cikiyo ordan bisey girmeye calisinca. zevk almanla alakali degil zevk almiyosun ya egzersizde oyle bile orasi sivi salgiliyo. o sivi yardimiyla tkilma gecicektir. zaten alistiktan sonra en bastaki tkailma da kalmicaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?