• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa bi dk. Senin adetin geçtimi?geçtiyse kaç gün geçti

p.tesi günü ajandama baktım geçmiş yawrum normalde c.tesi en geç pazar olması lazımdı bide geçen ay tam bitti deyip banyo yapıyorum ertesi gün tekrar geliyo sonra bekleyip bidaa banyo yapıyorum tekrarlıyo 10 günde anca tam kesildi benim alt yapının iyice bi kafası karıştı zemuszemuso kadar parmak görünce kısa devremi yaptı noldu bilmiyorum kaydirigubbakcemile2

Mizmiz selam arkadasim..daha oncede sormustum ama belki okumamissindir..aparatlar (dilator ) ile nasil calisilacagi hakkinda doktorunun verdigi bilgiyi paylasabilirmisin benimle..senin icin sakincasi yoksa tabi..ozelden de yazabilirsin tabi..ben henuz yazamiyorum ama..50 msj im yok henuz.bende almak istiyorum dilator ve bunlarla baslamayi denicem..cunku nedense parmak bana itici geliyor..degdiremiyorum bile zaten :(((((

Hayat cım sana cevap vermedim kusura bakma ama hep aklımdasın yazacağım birgün diye bu aralar biraz yoğunum yazamadım. Dilatörlerle çalışmanı tavsiye ederim. Çünkü seninde dediğin gibi parmak bazı insanlara itici geliyor ben aparatlarla çalışıyorum ama parmağımı sokamam inatki. Dilatörler boy boy oluyor en büyüğü p..s boyunda hatta dahada büyük diyebilirim. En küçüğüyle başla rahatça alabilene kadar çalış 5 günde alışırsan zaten her boyuna. p..s boyundakinide rahatça, kasılmadan alabiliyorsan sorun kalmamış demektir :1rolleyes:

son yaptıgım parmak egzersizinde bende takıldım ve kayganlaştırıcı miktarını çoğaltarak hallettim cok rahat oluyor içerdeyken kegel yap ve nefes al ver zaten biliyorsundur ama hatırlatayım yinede.. su an hangi aşamadasın bilemiyorum ama ilk aşamaları tekrarlayarak baslayabilirsin

Teşekkürler canım. istemeden kendimi kasıyorum sanırım çok çalışıyorum çünkü egzersizlere.

ben şimdi akşama parmak egzersizime devam edeyim mi ? etmeyeyim mi ? bende bişey varsa parmak egzersizinin zararı olurmu ?

Gerci aparat almayi dusunuyorum ama bu yazindan da tirsmadim degil acikcasi..neden takildiki acaba eyvahedigeldismile umarim sorunu halletmissindir..cunku dier yazilarinda okudum ilk aparatlarini kolayca yapabildigini..ins bunuda atlatmissindir..bilmiyorumkismile

Sen bana bakma canım bazen takılıyor işte kendimi kasmışım sanırım oyüzden.. Halettim geçici bir durum kormana gerek yok. Sabah daha rahat çalıştım hatta çok daha kolay girip çıktı.. Çok çalışıyorum galiba vaji yoruluyor, çalışmak istemiyor :1rolleyes: o yüzden kasıyor.. Bir başla inşallah gerisi gün geçtikçe kolaylaşıyor.

büyük ihtimalle bişey yoktur diye tahmin ediyorum ama aklında kalmamaıs içins enin yerinde olsam akşam test alır yaparım canımcım..duruma görede egzersiz yaparsın..

benimde aklımdan geçen o ama çıkan sonuca sevinirmiyim üzülürmüyüm bilemiyorumki zemuszemushani bide testlerde yanılma payı olabiliyorya bişey çıkmazsa bende egzersiz yaparsam 2 parmaktan bi şey olurmuki acaba kaydirigubbakcemile2şu an egzersilerde son haftalarımız aksama olmasını istemiyorum ama ya bişey varsa diye de tırsıyorum :kedi:2 parmak makas yapmanın bi sakıncası varmıdır ?

benimde aklımdan geçen o ama çıkan sonuca sevinirmiyim üzülürmüyüm bilemiyorumki zemuszemushani bide testlerde yanılma payı olabiliyorya bişey çıkmazsa bende egzersiz yaparsam 2 parmaktan bi şey olurmuki acaba kaydirigubbakcemile2şu an egzersilerde son haftalarımız aksama olmasını istemiyorum ama ya bişey varsa diye de tırsıyorum :kedi:2 parmak makas yapmanın bi sakıncası varmıdır ?

yaaa olmazya hani yinede yap işte aklında kalmasın :uhm:

hamilelere belirli bir süre ilişki serbest oluyor bildiğim kadarıyla egzersizin bi sakıncasıı olacağnı sanmıyorum testten sonra doktorun arayıp sorabilirsin hem bence sevinirsin bebiş varsa keşke benimde olsa :)

hamilelere belirli bir süre ilişki serbest oluyor bildiğim kadarıyla egzersizin bi sakıncasıı olacağnı sanmıyorum testten sonra doktorun arayıp sorabilirsin hem bence sevinirsin bebiş varsa keşke benimde olsa :)

sevinmesine sevinirimde çok borcumuz var be güzelim o yüzden rahat değilim zemuszemuspatronum bayan olduğu için çok anlayışsız bu konularda bana nasıl davranır bilmiyorumda daha önceki bayan arkadaşlara hiç iyi davranmamıştı...erkek patronlar bu konuda daha anlayışlılar bayanlara göre....

Merhaba,
Gebelik başka bir başlık Vajinusmus başka bir başlık Vajinusmu ile gebelik 3. bir ayrı başlık olarak sitede yer almakatadır lütfe ndoğru konulara paylaşım yapmanızı rica ediyorum.

Konu : 'VAJİNİSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!!

Vajinusmusum ama gebe kaldım değil !

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazasmadim ama bazi sorunlar yasadim evde ama simdilik gecti gibi görünüyor ben parmak egzersizlerimde yerimde sayiyorum :hulya:tek parmakta kaldim doktor acele etme diyor ama sabrimda kalmadi moralim cok bozuk oooffffffffffffffffffffffff:sinifsinif:
insallah birgün bu illeti yenebilirim
gerci sorunlardan zaman bulup egzersizde yapamiyorum yaaaa:delphin:

Merhaba,
Gebelik başka bir başlık Vajinusmus başka bir başlık Vajinusmu ile gebelik 3. bir ayrı başlık olarak sitede yer almakatadır lütfe ndoğru konulara paylaşım yapmanızı rica ediyorum.

Konu : 'VAJıNıSMUS'u'' tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim!!

Vajinusmusum ama gebe kaldım değil !

hyr size katılmıyorum,ben vajinismustum ve gebe kaldım vajili arkadaslara umut ışıgı oldum.burada arkadaslar az cok birbirinin gecmişini biliyor ne asamalardan gectiğimizide biliyor.o yzden bırakında birbirimizin sevincinide,üzüntüsünü 2-3sayfaya sıgdıralım.bu topiğin amacı belli tabikide sürekli benim yada bir başkasının gebeliği konuşulmayacak.ben gebelik başlıgı altında devam edecm,yinede arkadaslara imkansız olmayck bi şeyi gösterdiği dşünüyorum ama uyarınız için yinede tesekkürler braz daha yumusak tavırlı olsanız seviniriz.

Back
X