- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #13.661
vajiliyken de hamile kalanlar var bence dikat etmelisin belirtilere test yap istersen
eelifes cım sen düşünüyor musun bebek
düşünüyorum düşünmez olurmuyum ayın 19 kadar bekliom sonra adet olmassam salı günü test yapıom:Saruboceq:
ayyy zehracım bi hamile kaldı herkese bulaştırdımı naptı anlamadımki zemuszemus belkide psikolojiktir bendeki dün çok sevindik ya bilmiyorumkismile
ayyyy evet yaa katılıyorum kafayı yicem burda şimdi
sabahtan beri eşim 100. defa arıyor oldunmu diye eyvahedigeldismilehiç bebiş istemeyen adama bak tutuştu birden
hadi ya bnm kardeşim 27aralık bn ona hep yay burcu dyrdum:))))nrden aklımda kldıysa,yay burcu çok haylaz olur kız sende hareketlimsn
öle olurlar zaten
bende bi ay çok şüpheleniyodum bizimki şarkılar sölemeye başladı evde çocuğum olsun bilmemne felan ama sorsan istemiyo
aslında bizden çok istiyorlarda çaktırmıyorlar bilmiyorumkismileaz önce kayınvalidem aradı kızım nasılsın falan filan dedi sonra lafa girdi biz onunla her ay aynı zamanda regl oluyoduk nasılsın ağrın sızın varmı bu ay dedi kem küm dedim lafı değiştim ama hatun dedektif gibi dayanamaz saat başı arar artık zemuszemusbu arada ben geçen ay kas gevşetici bide majezik içtim bunların herhangi bi sakıncası varmıdır ? Bilginiz varmı arkadaşlar ?
arkadaşlar dün artık buraya uğramam kararı almıştım ama bir şey yazmak için geldim.
Bebek bekleyenler için bende çok seviniyorum çünkü sorunumuz en başta ortaktı.
Ama artık en az son 10 sayfa amacından sapmış durumda.bir tek egzersiz birine bi öneri vs hiçbirşey yok.heleki bikaç arkadaşın sayfaya girip bakıyorum bebek muhabbeti yazamadan çıkıyorum özel msjını alınca yazmadan geçemedim ben nasılsa girmesemde olur özel msjlarla yardımcı olmaya çalışıyorum.ama bu sayfayı böyle görüp birşeyler yazamadan çıkan arkadaşlara ben çok üzülüyorum.bilmenizi istedim sadece öneri.şu an onlar için bukadar aktif bi sayfa yok çünkü.
arkadaşlar dün artık buraya uğramam kararı almıştım ama bir şey yazmak için geldim.
bebek bekleyenler için bende çok seviniyorum çünkü sorunumuz en başta ortaktı.
ama artık en az son 10 sayfa amacından sapmış durumda.bir tek egzersiz birine bi öneri vs hiçbirşey yok.heleki bikaç arkadaşın sayfaya girip bakıyorum bebek muhabbeti yazamadan çıkıyorum özel msjını alınca yazmadan geçemedim ben nasılsa girmesemde olur özel msjlarla yardımcı olmaya çalışıyorum.ama bu sayfayı böyle görüp birşeyler yazamadan çıkan arkadaşlara ben çok üzülüyorum.bilmenizi istedim sadece öneri.şu an onlar için bukadar aktif bi sayfa yok çünkü.
yawrum korkulacak bişey yok adet dönemin geçmedi dimi daha ?
burda sevınclarımıız uuzntulerımızı her syeımıız paylasıyoruz...bırbırrımıız gormuyoruz ama aıle gıbıyız..ve elımnızden geldııg kadar yardım edıyoruz hangı soru cevapsız kalmıs acaba ...egzersızler paylasımları yapıyoruz sorulan sorulara mutlaka yanıt verıyoruz...bence cok gergınsın o yuzden bu sekılde davranıyorusun bıraz daha sakın ol ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?