Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajiliyken de hamile kalanlar var bence dikat etmelisin belirtilere test yap istersen

evet biliyorumda benim başıma gelirmi diye hiç düşünmemiştim :umursamaz:bana en yakın eczane tandık ondan test alamam bütün şirket duyar anında yetiştirirler zemuszemusordan patronlar falan filan iş uzar bekleyeyim bakalım şu hafta bi çıksın hala olmazsam regl test yaparım zaten şu an bi tuhaf hissediyorum kendimi kaydirigubbakcemile3

ayyy zehracım bi hamile kaldı herkese bulaştırdımı naptı anlamadımki zemuszemus belkide psikolojiktir bendeki dün çok sevindik ya bilmiyorumkismile

öle olurlar zaten
bende bi ay çok şüpheleniyodum bizimki şarkılar sölemeye başladı evde çocuğum olsun bilmemne felan ama sorsan istemiyo

aslında bizden çok istiyorlarda çaktırmıyorlar bilmiyorumkismileaz önce kayınvalidem aradı kızım nasılsın falan filan dedi sonra lafa girdi biz onunla her ay aynı zamanda regl oluyoduk nasılsın ağrın sızın varmı bu ay dedi kem küm dedim lafı değiştim ama hatun dedektif gibi dayanamaz saat başı arar artık zemuszemusbu arada ben geçen ay kas gevşetici bide majezik içtim bunların herhangi bi sakıncası varmıdır ? bilginiz varmı arkadaşlar ?

yaa bi dk. Senin adetin geçtimi?geçtiyse kaç gün geçti

arkadaşlar dün artık buraya uğramam kararı almıştım ama bir şey yazmak için geldim.
bebek bekleyenler için bende çok seviniyorum çünkü sorunumuz en başta ortaktı.
ama artık en az son 10 sayfa amacından sapmış durumda.bir tek egzersiz birine bi öneri vs hiçbirşey yok.heleki bikaç arkadaşın sayfaya girip bakıyorum bebek muhabbeti yazamadan çıkıyorum özel msjını alınca yazmadan geçemedim ben nasılsa girmesemde olur özel msjlarla yardımcı olmaya çalışıyorum.ama bu sayfayı böyle görüp birşeyler yazamadan çıkan arkadaşlara ben çok üzülüyorum.bilmenizi istedim sadece öneri.şu an onlar için bukadar aktif bi sayfa yok çünkü.

canımcım gerginliiğin konusunda bir fikrim yok ama bence bu şekilde düşünmemen gerekli sonuçta burda vajiyi yenen arkadaşımız hamile ve tabiki sevinicez ve bunu dile getircez yenemeyen arkadaşlarımız içinde kendileri ister özelden yazıyolar isterselerde burdan sorarlarsa cevap alabiliyorlar..

Bu durumdan şikayetçi olan varsa zaten yardım ister ve söyler düşüncesindeyim..

tarcıncım canım bizim sana ihtiyacımız var bizi bırakıp nereye gidiyosun ? bak sanada geliyo merdane klava:

ne güzel şurda 2 lafın belini kırıyoruz kimseye anlatamadıklarımızı anlatıyoruz çözüm arıyoruz fikir veriyoruz pire için yorgan yakmaya değermi ?

burda herkesin degerli fikirlerine ihtiyacımız var tarcın helede senin ..seni bırakmayız bi yere olur böle ufak gerginlikler ufacık seylere kızıp bizi niye bırakıyorsunki

hımm bide burda evet baska konularada dalınıyor ama cok normal bu günlük yasantımızın yanısması paylaşım yani cunku bi süre sona içli dışlı olunuyor ve herkes egzersiz dışında birbirini merak etmeye baslıyor olumsuz yönlendirici konuları kastetmiyorum tabiki

burda sevınclarımıız uuzntulerımızı her syeımıız paylasıyoruz...bırbırrımıız gormuyoruz ama aıle gıbıyız..ve elımnızden geldııg kadar yardım edıyoruz hangı soru cevapsız kalmıs acaba ...egzersızler paylasımları yapıyoruz sorulan sorulara mutlaka yanıt verıyoruz...bence cok gergınsın o yuzden bu sekılde davranıyorusun bıraz daha sakın ol ...

KATILIYORUM...vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…