- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.341
Jel kullandın ama dimi?
Sağa sola hareket ettirmeye çalişma canim. Sonralari deneyebilirsin onu. Burda arkadaşlar daire çizin diyolardi onu da yapmadim hiç ben. Nasılsa aşama atladikça aynı şey oluyo. O sağa sola gitmesi ne kadar geniş olduğunu görmen için sadece.
Orada et parçası yok. hani bar kapıları olur ya itersin açilir vajina da onun gibi zaten. Ama sen kendini farketmeden kastığın için ya da korkup o kapıyuo itemediğin için engel var gibi geliyo. O engel var dediğiniz yer vajinanın yapısından kaynaklanıyo. Aslında et parçası ya da bir engel değil. Orda dur bekle. bir süre. kegel egzersizi yap. nefes al. ağzindan ver. sakinleştiğini düşündüğün zaman da nefesini verirken ıkın parmağını yavaşça it. sızı olursa yine dur. orayı geçersin.
dün gece yazdıklarınızı okumadan çıkmıştım.ama yapmam için yazdıklarınızn hepsini yaptım ve oldu eldiven kullandım ben vazelinle.ama bebe yağını denerim.son kısımda yağ tabakası gibi bişey var evet aynı ağzımızn içi gibi.gel git yapamadım giriş kısmı çok sıkıyor ve sızlıyor kayganda değildi sanırım ondan da kaynaklanıyor.inşallah bu sorunu hepimiz atlatırız Allah'ın izniyle.herkes nasıl yapıyorsa bizde yapıcaz uffacık kıslar yapıyor.:kedi: ilgilenenlere çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin...
Son düzenleme: