Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaw ben daha aşamaya gelemedim malum gunlerım henuz yenı bıttı bıde ramazn gırdı araya çalışıyom napcam hiç bilmiyom yaaaaaa:eek:lmaz:

ayazcım lütfen maddi durumun müsaitse söylediğim terapiste git.konyadasın çünkü.görüceksin hemen başarıcaksın.Allah(c.c.)hepinizin yardımcısı olsun canlarım.öptüm.

kızlar bebeyağı ve vazelin mantar yaıyo diyolar eğer bi sorun çikmiyosa ben boşuna jele para vermiyim ne dersiniz ?

canım ben çok kullandım hiç bişey olmuyor.bazen bayanlar ilişki esnasında kuru oluyor ben o durumlarda da kullanıyorum.hem sürekli kullanmıcaksın endişelenme ben kullandım bende hiç bişey olmadı.kişiden kişiye değişebilir.evlenip ilişkiden mantar olanlarda var olmayanlarda.cildin hassas değilse hiç bişey olmaz.

Jel kullandın ama dimi?

Sağa sola hareket ettirmeye çalişma canim. Sonralari deneyebilirsin onu. Burda arkadaşlar daire çizin diyolardi onu da yapmadim hiç ben. Nasılsa aşama atladikça aynı şey oluyo. O sağa sola gitmesi ne kadar geniş olduğunu görmen için sadece.

Orada et parçası yok. hani bar kapıları olur ya itersin açilir vajina da onun gibi zaten. Ama sen kendini farketmeden kastığın için ya da korkup o kapıyuo itemediğin için engel var gibi geliyo. O engel var dediğiniz yer vajinanın yapısından kaynaklanıyo. Aslında et parçası ya da bir engel değil. Orda dur bekle. bir süre. kegel egzersizi yap. nefes al. ağzindan ver. sakinleştiğini düşündüğün zaman da nefesini verirken ıkın parmağını yavaşça it. sızı olursa yine dur. orayı geçersin.

dün gece yazdıklarınızı okumadan çıkmıştım.ama yapmam için yazdıklarınızn hepsini yaptım ve oldu eldiven kullandım ben vazelinle.ama bebe yağını denerim.son kısımda yağ tabakası gibi bişey var evet aynı ağzımızn içi gibi.gel git yapamadım giriş kısmı çok sıkıyor ve sızlıyor kayganda değildi sanırım ondan da kaynaklanıyor.inşallah bu sorunu hepimiz atlatırız Allah'ın izniyle.herkes nasıl yapıyorsa bizde yapıcaz uffacık kıslar yapıyor.:kedi: ilgilenenlere çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
dün gece yazdıklarınızı okumadan çıkmıştım.ama yapmam için yazdıklarınızn hepsini yaptım ve oldu eldiven kullandım ben vazelinle.ama bebe yağını denerim.son kısımda yağ tabakası gibi bişey var evet aynı ağzımızn içi gibi.gel git yapamadım giriş kısmı çok sıkıyor ve sızlıyor kayganda değildi sanırım ondan da kaynaklanıyor.inşallah bu sorunu hepimiz atlatırız Allah'ın izniyle.herkes nasıl yapıyorsa bizde yapıcaz uffacık kıslar yapıyor.:kedi: ilgilenenlere çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin...

canım eldiven kullanma.zaten korku hep yabancı bişeyin girmesi değilmi.elini kullan.parmağını ve bebe yağını.elini yıka yat ve yap.aynaya bakarak yapmaya çalışma bu senin iğrenmene neden olabilir.bakarken insan kokuyor çünkü.itemediğinde bütün vücudunu sımsıkı yap 3-4 sn bekle ve burak kendini parmağın içeri kendiliğinden girer.

merhaba arkadaşlar siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yılı geçti ve bu kabus devam ediyor..

artık bu konuyla ilgili bişey duymak okumak istemez hale geldim evliliğimde kabus gibi zaten geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzere..

geçenlerde katlanıcam artık dedim ve p.. yarıya kadar aldım başarıcam galiba dedim yine aynı duvar olmuyor ve geçen gün denediğimizde okadar çok canım yandıki sızısı çıldırttı beni ve hala aynı noktadayım bigün böyle bişey için dua edeceğim aklıma bile gelmezdi..senağlama

merhaba arkadaşlar siteyi uzaktan takip ediyorum 1 yılı geçti ve bu kabus devam ediyor..

artık bu konuyla ilgili bişey duymak okumak istemez hale geldim evliliğimde kabus gibi zaten geri dönüşü olmayan bir yola girmek üzere..

geçenlerde katlanıcam artık dedim ve p.. yarıya kadar aldım başarıcam galiba dedim yine aynı duvar olmuyor ve geçen gün denediğimizde okadar çok canım yandıki sızısı çıldırttı beni ve hala aynı noktadayım bigün böyle bişey için dua edeceğim aklıma bile gelmezdi..senağlama

canım lütfen geri dönüşümsüz yola giricek deme.bunun için evlilik bitirlmez.sen şimdi ne aşamada olduğunu söyle.terapiste gidebilecek maddi durumun varsa mutlaka git.eşine gerek yok.var derse başkasına git.eğer gidemezsende lütfen bana özleden msj at.Allah(c.c.)bana güç ve sana cesaret verdiği sürece sana yardım ederim.ama lütfen evliliğini bitmreyi düşünme.bu basit problem için düşünülebilecek en acımasız son bu.dua et.edelim.hepimizin sorunları var.lütfen umutlu ol.

canım eldiven kullanma.zaten korku hep yabancı bişeyin girmesi değilmi.elini kullan.parmağını ve bebe yağını.elini yıka yat ve yap.aynaya bakarak yapmaya çalışma bu senin iğrenmene neden olabilir.bakarken insan kokuyor çünkü.itemediğinde bütün vücudunu sımsıkı yap 3-4 sn bekle ve burak kendini parmağın içeri kendiliğinden girer.

zaten hep aynaya bakmaktan böle oldum vajinanın bile yerini yanlış bakmışım meğerse daha aşağısıymış:bbo:parmağımı sokarken hiç bakmadım zaten.bende ilk başta p.. az bişe içeri girince duvar gibi bişey gelmişti sanki itse patlıycakmış gibi.ama parmakla yaptıktan sonra öle bişey olmadığını anladım.o duvar gibi şey geldiğinde yani kendimizi korkudan sıktığımız için oluyor sakince orda durup nefes alıp verip bide ıkınınca sanki olurmuş gibime geliyor bide kaygan olması lazım tabi.bide bikaçsantimlik yeri atlattıktan sonra kendi giriyor gerisi boş yani. sakin olup cesur davranmak lazım yoksa çok bekleriz..deniycem ve olucak inşallah banada dua edin...

zaten hep aynaya bakmaktan böle oldum vajinanın bile yerini yanlış bakmışım meğerse daha aşağısıymış:bbo:parmağımı sokarken hiç bakmadım zaten.bende ilk başta p.. az bişe içeri girince duvar gibi bişey gelmişti sanki itse patlıycakmış gibi.ama parmakla yaptıktan sonra öle bişey olmadığını anladım.o duvar gibi şey geldiğinde yani kendimizi korkudan sıktığımız için oluyor sakince orda durup nefes alıp verip bide ıkınınca sanki olurmuş gibime geliyor bide kaygan olması lazım tabi.bide bikaçsantimlik yeri atlattıktan sonra kendi giriyor gerisi boş yani. sakin olup cesur davranmak lazım yoksa çok bekleriz..deniycem ve olucak inşallah banada dua edin...

işallah canım Allah(c.c.) herkezi muaffak etsin işallah.hayırlı ramazanlar ve iftarlar hepinize.öpüldünüz.

Tebrik ederim Su41 gerçekten çok sevindim.Başarın yakındır.Güzel gelişmeleri okudukça seviniyorum.Bu mubarek günlerde Rabbim hepinizin mutlu olmasını sağlasın İnşallah.Can-ı Gönülden dua ediyorum..Mutlu haberlerinizide heyecanla bekliyorum :hooray:

kızlarr bendede aynı tam ilişki olmuyo.çok canım yanıyor.ama vajinusmus olanlar doktor tarafından muayene olabildiniz mi.ben doktora muayene oluyorum rahatlıkla.parmakla falan muayene rahatlıkla yaptı.hatta zorlandığını söylemesen tahmin bile edemeyecektim dedi doktor.sizde de aynı olan var mı neden böyle oluyo anlam veremedimm.

selamlar kızlar masalcım olabilir çeşit çeşit vajinismus var kimi eş parmağında sorun yaşamıyor kimi ilk geceden sonra yapamıyor kimi hiç yapamıyor kimi doğumdan sonra vajinismus oluyor kimi vajinasına bile bakamıyor kimi eşinin uymasını bekliyor yatağa girmek için seninkide başka bir şekil endişe etme hatta senin durumun çoğuna göre daha iyi diyebilirm.

inş canım benim...dur yarın yine deneyim bakalım zemuszemus
ya bi de ben emla kullanıyorum her egzersizde arkadaşlar zararı varmı, bilen varmı yani genital bölgeye zarar verio mu mantar falan yapmıo dimi mirmirmirmir
bi sorundan kurtulalım derken bi diğeri bizi bulmasın sonra mazallah :bbo:

bende kullanıyorum korkam iç bişey yapmadı dktor verdi hemd e devam et başarıcaz az kaldı:lepi:

bende kullanıyorum korkam iç bişey yapmadı dktor verdi hemd e devam et başarıcaz az kaldı:lepi:

ok cnm o zaman kullanmaya ve egzersize devaaaaaaaaam opuyorumnanaktan
ramazan da geldi bende temelli egzersize karşı bi isteksizlik var hala yapmadım bugünkü egzersizimi :roflol: en iyisi kalkam da yapam :kedi:

kızlarr bendede aynı tam ilişki olmuyo.çok canım yanıyor.ama vajinusmus olanlar doktor tarafından muayene olabildiniz mi.ben doktora muayene oluyorum rahatlıkla.parmakla falan muayene rahatlıkla yaptı.hatta zorlandığını söylemesen tahmin bile edemeyecektim dedi doktor.sizde de aynı olan var mı neden böyle oluyo anlam veremedimm.

walla masal bilmemki vaginismus için sitelerdeki bütün tarifler jinekolojik muayeneye izin vermezler ilişki sırasında oldugu gibi kasılma olur diolar,seninki belki cinsel isteksizlikten doğan kuruluktan dolayı zorlanıyor olabilirsin.Ben jinekolojik muayene esnasında yarım saat doktoru zor durumda bıraktım bacaklarımı bile açmadım 2 yardımcı hemşire yardım edince doktora muayene olabildim ama bilemiyorum kafamçokkarıştı

selamlar kızlar masalcım olabilir çeşit çeşit vajinismus var kimi eş parmağında sorun yaşamıyor kimi ilk geceden sonra yapamıyor kimi hiç yapamıyor kimi doğumdan sonra vajinismus oluyor kimi vajinasına bile bakamıyor kimi eşinin uymasını bekliyor yatağa girmek için seninkide başka bir şekil endişe etme hatta senin durumun çoğuna göre daha iyi diyebilirm.

canımm ççokk sağoll moral verdiğin için.opuyorumnanaktandoktor zaten çatın dar dedi o yüzden tam olmuyo dedi.birde kistim varmış buda etken olabilir belki.ama bebek isteyince işte bütün engellerle karşılaşıyosunnn.

walla masal bilmemki vaginismus için sitelerdeki bütün tarifler jinekolojik muayeneye izin vermezler ilişki sırasında oldugu gibi kasılma olur diolar,seninki belki cinsel isteksizlikten doğan kuruluktan dolayı zorlanıyor olabilirsin.Ben jinekolojik muayene esnasında yarım saat doktoru zor durumda bıraktım bacaklarımı bile açmadım 2 yardımcı hemşire yardım edince doktora muayene olabildim ama bilemiyorum kafamçokkarıştı

canımm rahat bırak kendini başta biraz acıyo ama o kadarda zor değil aslında.şimdi nasılsın aynı durumda mısınn??sana doktor bişeyler verdi mi bana krem ile fitil verdi ilişkiden önce uygulayacamm.

canımm rahat bırak kendini başta biraz acıyo ama o kadarda zor değil aslında.şimdi nasılsın aynı durumda mısınn??sana doktor bişeyler verdi mi bana krem ile fitil verdi ilişkiden önce uygulayacamm.

canım şuan parmak egzersizleri uyguluyorum işte 3 gündür ..tek parmak sokuyorum çift parmakta sokuyorum ama tek parmakta bile gel git yapamıyorum ama arkadaşlar şimdilik sadece sok çıkar alışırsın diolar.bilmiyorum ya girerken çok zorlanıyorum kıkırdakımsı bi halkadan geçmeye çalışıyorum gibi oluo yani kemik gibi kenarları sert baskı yapıo sanırım farkında olmasam bile hala kasıyorum.doktor anestol krem ve sakinleştirici hap verdi içtim ama bırak birlikte olmayı eşimle yan yana bile yatmak istemedim çünkü orası uyuşsa bile beynim uyuşmuyo işte maalesef :umursamaz: bide demez mi cok bilmiş doktor hanım "kızım eşin sonuçta bi erkek yazık deil mi o da ister artık birliktelik hayat kadınına mı gitsin aldatsın mı bırakıcaksın kendini sokacak ,bu gece yap ona göre yoksa senin için hiç ii olmaz" yapacak olsam zaten yapardım sorunum o işteeee yapamıyorummmm cebe indirdi parayı bastı tehditi,vaginismustan haberi yoktur daha eminim fisfisfis
ya bide varya artık oturamıyorum ya acıo yaaa offf o kadar fazla egzersizde yapmıorum acaba girip çıkarken hissettiğim acılardan dolyı mı vajinayı mı zorladım :uhm:

canımm ççokk sağoll moral verdiğin için.opuyorumnanaktandoktor zaten çatın dar dedi o yüzden tam olmuyo dedi.birde kistim varmış buda etken olabilir belki.ama bebek isteyince işte bütün engellerle karşılaşıyosunnn.

ya acaba benimde mi çatım dar o yüzden mi egzersiz de bile zorlanıyorum :sinifsinif:
benim doktor kızlık zarına zor baktı anlamadım anlamadım die die beni terletti.çatının dar oldugunu nasıl anladı canım ya ilişki sırasında yada parmak sokulurken ne hissediosun kıkırdakımsı bi dokumu çarpıo parmağınaaa...offf yaaaaaa allahım şu mübarek ayda nolur tuttugumuz orucun hürmetineeee bizi bu dertten kurtaaarrrr :çok üzgünüm:

canımm nasıl bir doktor bu yaa öyle şeyler denir mi,beenim ki olmazsa pisikolağa gidersin dedi.çünkü u beyinde bitiyoo.canım ben parmak egzersizi yapmıyorum.bakk ne güzel ilerlemişsn.ilişkidede rahat oll.bizim geçen hafta oldu gibi.ama çok tahriş oldu işte.burda okudukça biraz rahatladımm.kaçç yıllık ewlisinn

kızlık zarı için ne dedi?? olmuş muu?çatımın dar olduğunu muayene etti söyledi.sana söylemediyse problem yoktur canımm,parmağı hiç denemedim ama doktor iki parmağıyla muayene etti.birde ulturasonla bu baya acıdı.yarımda olsa eşinleken oluyo mu yoksa hiç mi müsade etmiyosun?*

X