Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar tek parmağı geçtim eşimin parmağınıda alıyorum yarın doktora gidicem napıcan 2 parmağa sonra ilişkiye diycek hala korkuyorum başaranlar bunu nasıl yapıyım lütfen yardımcı olun banaaaa

Canim önce bi ikiyi yap da gerisini sonra düşünürsün,o anki psikolojine göre ne yapicağina karar verirsin

arkadaşlar tek parmağı geçtim eşimin parmağınıda alıyorum yarın doktora gidicem napıcan 2 parmağa sonra ilişkiye diycek hala korkuyorum başaranlar bunu nasıl yapıyım lütfen yardımcı olun banaaaa

canımmm ya ben eşimin parmağını alamıyorum daha allahım ya düşünemiyorum bile napcam ben ..ama kendi parmağımı acısa da alıyorum yerimseniben
inşallah başarırsın canım ben güzel haberlerini bekliyoruzzz sonrada arkandan ben gelirim inşallahhh :1hug:

canımmm ya ben eşimin parmağını alamıyorum daha allahım ya düşünemiyorum bile napcam ben ..ama kendi parmağımı acısa da alıyorum yerimseniben
inşallah başarırsın canım ben güzel haberlerini bekliyoruzzz sonrada arkandan ben gelirim inşallahhh :1hug:

canım inanki parmakta acı yok ama kayganlaştırıcı al parmağına sür aynada al eline ve rahatçayap kontrol send eolsun korkma kontrol sende olduğu için acısada çıkartcan sonra eşine güven ve böylece aşama lkaydet inşaaalh ikimizde bu nu nyenicez

canım inanki parmakta acı yok ama kayganlaştırıcı al parmağına sür aynada al eline ve rahatçayap kontrol send eolsun korkma kontrol sende olduğu için acısada çıkartcan sonra eşine güven ve böylece aşama lkaydet inşaaalh ikimizde bu nu nyenicez

inş canım benim...dur yarın yine deneyim bakalım zemuszemus
ya bi de ben emla kullanıyorum her egzersizde arkadaşlar zararı varmı, bilen varmı yani genital bölgeye zarar verio mu mantar falan yapmıo dimi mirmirmirmir
bi sorundan kurtulalım derken bi diğeri bizi bulmasın sonra mazallah :bbo:

inş canım benim...dur yarın yine deneyim bakalım zemuszemus
ya bi de ben emla kullanıyorum her egzersizde arkadaşlar zararı varmı, bilen varmı yani genital bölgeye zarar verio mu mantar falan yapmıo dimi mirmirmirmir
bi sorundan kurtulalım derken bi diğeri bizi bulmasın sonra mazallah :bbo:

yok canım emlanın hiçbir zararı yok. bende egzersizlerim sırasında kullanmıştım ve bana doktor vermişti.

Albenim sende aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın.Gerçekten burda yazan bi çok arkadaşa göre aslında senin aşaman bence oldukça iyi.Bunu çok çabuk atlatacağına inanıyorum.Eğer hemen orta parmağı alabildiysen rahatsan zaten kolay yapabileceksin demekki.Ama Alevsinin dediği gibi acıyorsa kasılmaların geçmemiş demektir.ılk aşamaya geç ve kasılmaların bittiğinde tek parmakta rahat olduğunda 2. aşamaya geç canım...

günadyın arkadaşlar bende vajinusmustum ve yendim.doktora giderek başardım ama herşey insanın kendisinde bitiyorr.bende emla kremi kullandım ama emla ile fazla ilerleme olmamıştı.doktor bana bepanten krem ile Johnson's Baby yağ verdi ve onunla başardım hiç bir zararı yok.birde p... benzeyen fanus dediği bir aletle çalıştım inanın ben kendi parmağımı değdiremezdim ama o kadar rahat çalıştım ki kızlar kendiliğinden kayıp gidiyor benim gibi korkak biri başardıysa sizde başarırsınız ümidinizi yitirmeyin.bana özelden ne istiyorsanız sorabilirsiniz elimden geldikçe yardımcı olmak isterim.:teselli:

karamel Hiç doktor şunu diyecek sonra ilişki diyecek diye kendini hiç kasıp düşünme.Bak 1 parmak almışsın , rahatladığın zaman 2. parmağa geç.İşaret ve orta parmağını "küs" işareti yaparak ve jelleyerek yavaş yavaş ve hafif ıkınarak dene inan oda 1 parmağın gibi kolay olacak.İlişkiyi şimdi düşünme zaten parmağı başardığında kendine olan güvenin gelecek..Az kaldı..başaracaksın canım ..a.s.

günadyın arkadaşlar bende vajinusmustum ve yendim.doktora giderek başardım ama herşey insanın kendisinde bitiyorr.bende emla kremi kullandım ama emla ile fazla ilerleme olmamıştı.doktor bana bepanten krem ile Johnson's Baby yağ verdi ve onunla başardım hiç bir zararı yok.birde p... benzeyen fanus dediği bir aletle çalıştım inanın ben kendi parmağımı değdiremezdim ama o kadar rahat çalıştım ki kızlar kendiliğinden kayıp gidiyor benim gibi korkak biri başardıysa sizde başarırsınız ümidinizi yitirmeyin.bana özelden ne istiyorsanız sorabilirsiniz elimden geldikçe yardımcı olmak isterim.:teselli:

günaydınnnnn....canım tebriklerrr...canım bebantan benim bildim kadarıyla yara ve yanık falan pişik merhemi yani arkadaşlara şimdi bi zararı olmasın kullanmak isteyenlere eminmisin tatlım bebantan oldunaa CADIARZU

Selam kizlar bir haftadir misafirim vardi giremedim ne kadar artmis sayfalar yenen arkadaslar tebrik ederim darisi basimiza insallah. Ben de bi ara es parmagiyla deniyordum ama canim cok yaniyordu bu aralar denemedim baslamam lazim emla buralarda varmidir bilmiyorum ama onsuz olmaz mi parmak egzersizlseri

off ben artık çıldırcm ben neden yapamıorum bu işi ya . çok istiorum olmaısnı . ama en son anı düşününce bile kötü oluorum.bunları yazarken bile kasıorum kendimi

merhaba arkadaşlar. hepimize geçmiş olsun.inşALLAH bu problemi yenicez. bugün evleneli 3 hafta oldu ama bişey olmadı. kendimi çok kasıyorum istemsiz bir şekilde. burda arkadaşların yazdıklarını okuyorum bazılarını hiç anlayamıyorum cahillikten tabii..arkadaşlar ayna ile inceleyin demiş ben 2 gün önce ayna ile incelemeye çalıştım ama yine kendimi kasıyorum tabii.ama bakınca morelim bozuldu internette bakmadığım site kalmadı bu konuda vajina resimlerine bakınca şaşırdım. kızlık zarı idrar yaptığımız yerin altındaki açıklığa yapışık, oraya bağlı gözüküyor. çok çok afedersiniz bende öyle bişey yok. idrar deliğimin altındaki açıklık kasılmalarla ıkınmalarla açılıp kapanıyor ıkınınca bazen genişliyor. korkuyorum şimdi incelerken kızlık zarına zararmı verdim diye..şimdi dahada bunalıma girdim niye böyle? bende bir sorun mu var acaba?şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

Albenim sende aynen benim yaşadıklarımı yaşamışsın.Gerçekten burda yazan bi çok arkadaşa göre aslında senin aşaman bence oldukça iyi.Bunu çok çabuk atlatacağına inanıyorum.Eğer hemen orta parmağı alabildiysen rahatsan zaten kolay yapabileceksin demekki.Ama Alevsinin dediği gibi acıyorsa kasılmaların geçmemiş demektir.İlk aşamaya geç ve kasılmaların bittiğinde tek parmakta rahat olduğunda 2. aşamaya geç canım...

Evet cn ya maalesef acı oluo tek parmakta bile :sinifsinif: aslında kendimi çok kasmıyorum rahatım ama pc kaslarını hissediyorum parmagım sanki kaçacakmış gibi sıkıo beni demekki ruhum hala kasılıo benneyaptımki ilk aşamaya tekrar geçmek en iyisi bu gece tek parmağı gel git yapacak dereceye gelincede 2 parmaga geçerim :eek:

sevgili tuana,
merak etme kızlık zarına falan zarar vermedin. Delecek kadar elini sokabilsen şimdiye ilişkiye girmeyi de başarmıştın zaten.
3 hafta erken bir zaman. sihirli parmak yönetmine devam etmelisin.Vajinanı da internette gördüğün resimlerle kıyaslama ben şu ana kadar en az 30 çeşit gördüm ve hiçbiri benimkine benzemiyor. Gayet normaldir.

off ben artık çıldırcm ben neden yapamıorum bu işi ya . çok istiorum olmaısnı . ama en son anı düşününce bile kötü oluorum.bunları yazarken bile kasıorum kendimi

Bende senin gibiyim vazgeçilmezinm p...gireceğini düşündükçe kazık gibi oluyorum nutkum tutuluo bacaklarım heykel kesilio yaa senağlama

merhaba arkadaşlar. hepimize geçmiş olsun.inşALLAH bu problemi yenicez. bugün evleneli 3 hafta oldu ama bişey olmadı. kendimi çok kasıyorum istemsiz bir şekilde. burda arkadaşların yazdıklarını okuyorum bazılarını hiç anlayamıyorum cahillikten tabii..arkadaşlar ayna ile inceleyin demiş ben 2 gün önce ayna ile incelemeye çalıştım ama yine kendimi kasıyorum tabii.ama bakınca morelim bozuldu internette bakmadığım site kalmadı bu konuda vajina resimlerine bakınca şaşırdım. kızlık zarı idrar yaptığımız yerin altındaki açıklığa yapışık, oraya bağlı gözüküyor. çok çok afedersiniz bende öyle bişey yok. idrar deliğimin altındaki açıklık kasılmalarla ıkınmalarla açılıp kapanıyor ıkınınca bazen genişliyor. korkuyorum şimdi incelerken kızlık zarına zararmı verdim diye..şimdi dahada bunalıma girdim niye böyle? bende bir sorun mu var acaba?şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

cnm endişelenme kızlık zarına zarar falan vermemişsindir.Adet kanaması o gördüğün deliklerden akar yani herkeste olur. kaydirigubbakcemile3

ben orta parmağımın ucunu sokabiliyormuşum anca. et gibi bişey gelinncede korkuyordum.ama gece orta parmağımı sonuna kadar sokabildim.et felan yok yarısını sokunca zaten kendiliğinden giriyormuş.sadece giriş yeri sızlıyor.girerken zorlanınca duruyorum nefes alıp verirken ıkınırken giriyor yavaş yavaş.çok basitmiş yani.artık korkmuyorum.başarıcam inşallah.bide ben vazelin sürdüm aslında hiçbişey kullanmak istemiyorum.bizararı yoktur inşallah...

ben orta parmağımın ucunu sokabiliyormuşum anca. et gibi bişey gelinncede korkuyordum.ama gece orta parmağımı sonuna kadar sokabildim.et felan yok yarısını sokunca zaten kendiliğinden giriyormuş.sadece giriş yeri sızlıyor.girerken zorlanınca duruyorum nefes alıp verirken ıkınırken giriyor yavaş yavaş.çok basitmiş yani.artık korkmuyorum.başarıcam inşallah.bide ben vazelin sürdüm aslında hiçbişey kullanmak istemiyorum.bizararı yoktur inşallah...

canım hiçbir zararı yok
ama bebe yağı kullan çok daha rahat olursun.Allah(c.c.) yardımcınız olsun.mubarek günlerde dua edelim birbirimize işallah en kısa zamanda aşarsınız bu problemi.

X