- 1 Haziran 2008
- 68
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.301
Selam arkadaşlar yeni üye oldum 15 günlük evliyim ve sanırım bende vajiyim.İlk gece malumunuz olmadı bacaklarımda şiddetli istem dışı kasılmalar,eşim tenime dokunmadan sıçramalar itmeler,yataktan geriye kaçmalar.2 gün sonra tekrar denedik ve ağlayarak yapmasını istedim zorla ama yine şiddetli patlayacakmış gibi bi ağrı duydum ittim üzerimden fakat kan geldi sevindik. seviniş o seviniş o gün bugündür eşimi yanıma yaklaştırmıyorum aynı titremeler,ağlamalar..ön hazırlıkta süperiz ama iş oraya gelince sanki bambaşka insan oluveriyorum.Jinekoloji doktoruna gittik "zarın yarısı yırtılmış yarısı sağlam fakat ilişkiye engel değil" dedi.Ben iice korktum yine aynı acıyı yaşıcam die.yapamıyorum.Burda kendi kendine yenen arkadaşları okuyorum inanın sizin adınıza çok mutluyum allah inş hepimize nasip eder aynı duyguyu.Parmak egzersizlerine başladım orta parmagımı sokabiliyorum 2 parmak da sokabiliyorum ama canım çok yanıyo her ikisinde de.işaret parmağımı soksam bile gel git yapmak şöyle dursun içinde olması bile büyük ızdırap gibi gelio bugün parmak egzersizimin 2.günü.ltfen yardımcı olun sizde mi böle hissettiniz sanki küçücük bi borunun içine giriomuşum ama birinci bogum girmeden küçük bi engelle karşılaşıyorum sonra onu geçtikten sonra en sona kadar soktugumda yumuşak bi yag tabakası gibi bişey gelio parmağımın ucuna çok kötü hissediyorum içinde gel git yapmak büyük azap haline gelio ...napmalıyımmmmm pls yardımm
anlattıklarının aynısını ben de yaşadım.