Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle öyle dilatör sayesibde farkındalık oldu, duvar olmadığını dört hariç diğerlerinde farkındayım ama dördüncü boyunu denerken kendimi rahat bırakmama rağmen diğer üçü gibi olmadı girmiyor. Bir hafta regli arası vermek durumunda kaldım sonrasında söylenilenler gibi sabırla devam edeceğim🙄
Regl den sonra hemen dene çünkü vajina biraz daha açık oluyor en azından benim deneyimlerim öyleydi daha da yapamazsan istersen uyuşturucu sprey dene ilk sefer için

Bunu tam olarak nasıl kullanıyoruz acaba. Vajinismus için sanki bir umut ışığı oldu bana da
Uzun bir çubuğu var vajinanın içine sıkıyorsunuz 5 dakika sonra uyuşuyor ve yarım saat felan uyuşuk kalıyor ben 3 4 fıs sıkıyordum biraz yakıyor ama kısa süreli

Ben şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu

Ben şunu merak ediyorum yapanlara başaranlara en çok da bu sorum. Ben dilatörlerde tamammım tek sorunum eşle olmaması kendimi ona bırakamaamam. Hangi pozisyonu önerirsiniz. Kendimi kapatmayacağım kasmayacağım hangi pozisyon olmalı bunu yenmem için lütfen acil. Cevap verin bana artık bitirmek. İstiyorum bunu
Dilatörleri eşinizle yapmayı denediniz mi

Psikolog tedavisi aldım hera kliniğe gttim. Orda yarım şekilde oldu. Ama artık o da olmuyor. Yani eşli kısımda sıkıntı bence ben pozisyonunda yanlış yapıyorum sanki. Altta denedim ittirıyorımm adamı korkuyorum Bi anda canımı acıtacak diye bu durumu nasıl yenmeliyim

Psikolog tedavisi aldım hera kliniğe gttim. Orda yarım şekilde oldu. Ama artık o da olmuyor. Yani eşli kısımda sıkıntı bence ben pozisyonunda yanlış yapıyorum sanki. Altta denedim ittirıyorımm adamı korkuyorum Bi anda canımı acıtacak diye bu durumu nasıl yenmeliyim
Ya işte o an. İttirme bırak eşin yavaş yavaş soksun içine yemin ederim hiç acımıyor. Bak bende 4 yıl sonra yendim.

Her pozisyonda kasıyor insan kendini. Ben altta olan pozisyon sayesinde yendim. Eşine izin ver

Back
X