- 10 Ağustos 2009
- 785
- 25
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.361
eşim diyoo biraz oluyo işte sonra duvara çarpıyorum ilrleyemiyorum diyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm nasıl bir doktor bu yaa öyle şeyler denir mi,beenim ki olmazsa pisikolağa gidersin dedi.çünkü u beyinde bitiyoo.canım ben parmak egzersizi yapmıyorum.bakk ne güzel ilerlemişsn.ilişkidede rahat oll.bizim geçen hafta oldu gibi.ama çok tahriş oldu işte.burda okudukça biraz rahatladımm.kaçç yıllık ewlisinn
kızlık zarı için ne dedi?? olmuş muu?çatımın dar olduğunu muayene etti söyledi.sana söylemediyse problem yoktur canımm,parmağı hiç denemedim ama doktor iki parmağıyla muayene etti.birde ulturasonla bu baya acıdı.yarımda olsa eşinleken oluyo mu yoksa hiç mi müsade etmiyosun?*
ayy canımm yaa çokk yenii daha olurr canını sıkma ben 3 yıldır uğraşıyorumm.ama sen erteleme canımm bizim ki biraz erteleme olduu şimdide çocuk istiyorumm işte o zaman insann kötü olyo.üzme kendini eşin anlayışlı mı bu oçokk önemlii.
yokk canımm bakk benim zarr yırtılmış ama kan gelmedi meğer esnekmiş.doktor öyle dedi,ilkte korkmuşsun sen o yüzden olmuyoo.canımm bunu başaralımm bakk diyecez ki ne kadar zaman kaybetmişiz.ben öyle diyorumm.zar işini unut canım benim hiç acımadı acımaz merak etme kendini kasmamaya çalışş.bende tam ilişki olmuyo eşime izin veriyorum.
canımm çokk sağoll innşş bu hayırlı günlerde olurda çocuklarımıza kavuşuruzz aminn canımm.eşime izin veriyorum ama yarıya kadar girebiliyo sonrası yokk.seninde mi aynı dedim.çünkü çoğu vajinusmuslar ilişkiye hiç izin vermiyomuşta
canımm benimde hala kasılıyo ama böyle olması işte pisikolojik.kötü düşünceleri atmak lazım.doktorum bana dedi ki bakk anestol verdi bide fitil verdi dedi ki sende dene istersen eşinde prezervatif takacak dedi çünkü kaygan oluyomuş rahat olur dedi afedersin ama anllatıyorum böyle şimdi bende mantar problemi varr geçti biraz daha bekle adetten sonra dene dedei bakalım ne olcakk.olmazsa pisikolağa göndercek.
canımm bakk ne güzell parmak egzersizlerini yapabilmen bak ben ona cesaret edemiyomm yapamam gibime geliyoo
ayy canımm sağoll denicemm bakalım.sende parmak egzersizlerinden sonra ilişkiyi ene bence bu daha kolay olcakk seninn eminimm.daha yolun başındasınn kararlı ol.ilerde çocuk isteyince daha zor oluyoo.baştan hallet canım.doktor dedi ki bu işi halletmeden çocuk olmaz dedi.çocuk olursada daha zorlanırsınız dededii
cnm ben eşimi yanıma bile yaklaştırmıyorum ama dedim ya kızlık zarım yarı da olsa yırtılmış işte o yırtılması için denediğimizde tabi benim bacaklar kazık gibiyken sadece ucu girdi zorlarken zorlarken ben onu fırlattım giremedi şimdi o parmağıma gelen şeyden dolayı ilerleyemedi bi de seninde dediğin gibi coooooooook kasmıştım kendimi ve zangır zangır titreyerk aglıodum o gün bugündür eşim garibim denemek istiyorum bile diyemio zaten ben deneyelim dediğim de de öpüşmeye bile izin vermiyorummm kaçıyorum oradan...yani sadece acaba yapabilecekmiyim die deneyelim diorum ama bu fikir aklıma gelince bacaklarım kasılıp kalıo :çok üzgünüm: