• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın arkadaşlar...öncelikle vajiyi yenenler olmuş.hepsini tebrik ediyorum...özellikle hatırladığım mutsuz umutsuz ve derin...inanın çok sevindim...bir de bebiş haberi gelmiş....ne güzel...darısı isteyen herkesin başına inş.

emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:

canım kendini üzmeyi bırak...moral bozukluğu bizim en büyük düşmanımız unutma...bu süreçte polyannayı oynamadan olmuyo..hep olumlu kısımları gör ve kendini daha iyisi için motive et..sen ilk ve en önemli adımı atmışsın zaten...bismillah deyip başlamışsın..ve parmağını az da olsa sokabilmişsin...bu çok önemli ...hatta bi dönüm noktası...artık arkana bakmadan ilerleyeceksin..olumsuzluklara aldırmadan...bence denemelere devam etmelisin.hiç ara vermeden nefes kegel ve parmak.....hadi kolay gelsin canım.:içelim:

arkadaşlar aranıza dün katılmıştım..çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben emlayla yapanları falan görünce nasıl cesaret gelmişti uzun zamndır deneme bile yoktu çünkü bende..denemeyle veya deneyememeyle ilgili değil sorun...EMLA yüzünden kaç saattir ağlıyorum..ben dün orayı kapalı gördüğümü hiç parmak egz falan yapmadığımı kötü bile olsa p..sle bi deneme yapmayı düşündüğümü yazmıştım..oturdum aldım aynayı emlayı dıştan sürmeye başladım..hafif yandı olcak zaten denmişti neyse..oraya dokundum ik defa sürdükçe ittim biraz..o kas gibi dolgu şeyi..ilk defa vajinamla bu kadar haşırneşir oldumakannehir şu an görmek bile istemiyorum:1no2: işaret parmağımın bir boğumu gibi ittim ya..sonra dışarıdan hislenmeye başlayınca tekrar sürmeye başladım yine içe kadar ya yarm saatte mi geçer etki..sonra o kadar çok YANMA oldu ki..o afedersiniz yazmak durumundym vajinanın iç dudakları şişti şişti..sığmadı içine hala da tam inmiş değil acı da hala sürüyo hafiflemekle beraber..ancak şunu söyleyebilirim ki belki zorla denem yapsaydım tek bu kadar acımazdı..bacaklarım açık üflemekten bitap düştüm ağlaya ağlaya..hala da sızlıyor birazı indi sadece..denemeyi bırakın şu acı geçsin bişi olmasın diye dua ettim..fazla sürdüm heralde ama bi zararı dokunmaz de mi????????çünkü içine de sürdüm parmağımla?????bu arada vajinanın içini bu kadar ileriyi(!)ilk defa gördüm dedim ya ya böyle parça parça et uzantıları gibi şeyler normal mi çok salak belki sorum ama..?içerideyse bi yoğun kas gibi bi şi sanki itilse gidecek etrafı boş gibi ama?????zararı konusunda bişi bilen varsa rahatlatılmaya çooook ihtiyacım var..teşekkürler şimdiden....:çok üzgünüm:

güzelim panik yapıcak hiç birşey yok, ben de emla kullanıyorum ve bir defasında emlayı fazla kaçırmıştım aman acımasın diye benim de yanmıştı sabaha kadar. Bence en geç akşama kadar birşeyin kalmaz sadece fazla olmuş o kadar. Ayrıca vajinadaki çıkıntılar duvarlar şu an çok yabancı gelebilir sana ama heeeeepsi normal ve zamanla alışıp o çıkıntıları algılamıyacaksın bile, ben baştan parmak egzersizi yaparken parmağımı komple alasıya kadar o yol uzuuuun bir tünel gibi görüp aşama aşama ilerliyordum ama inan bunu bir kaç defa yaptıktan sonra cupppp oluyo parmak içerde. En başlarda benim elim titriyordu ama göreceksin çok kısa zamanda geçecek yeterki her gün devam et, en geç haftaya bugün bana hak vereceksin.

günaydın arkadaşlar...öncelikle vajiyi yenenler olmuş.hepsini tebrik ediyorum...özellikle hatırladığım mutsuz umutsuz ve derin...inanın çok sevindim...bir de bebiş haberi gelmiş....ne güzel...darısı isteyen herkesin başına inş.

Teşekkürler canım, darısı en kısa zamanda senin başına...

Teşekkürler canım, darısı en kısa zamanda senin başına...

inş canım...mumu tamamen alabiliyorum ama penisi yarıya kadar ...deli olucam ya....eşimle de tartıştık...penis denemesi yapamıyorum yani.beyefendi sorunsuz olsun istiyor....moralimi bozuyor....ama onu takmıyorum valla...mumla iyice alışayım diye bekliyorum

emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:

a.s. merhaba canım yazını okuyunca faydam olur diye yazmak istedim. Aslında bu üzüntülerinin yersiz olduğunu zaman sana ilacını damla damla verirken anlayacaksın. Bu sorunu eşinin şefkatli yardımı ile de aşman lazım bu gibi şeyler karşılıklı destekle olur. Eşinin yaklaşımı çok önemli, çok dertlenmişsin sana özel mesajda atardım ama daha 50 mesajı aşamadığım için yazamıyorum. Psikolojini güçlendirecek olan sensin... GÜÇLÜ OL... ilk başta rahat olmalısın ve vucut kaslarını gevşek bırakmalısın. aşkını düşünerek, mutluluğunu düşünerek bilinçaltı rahatlatman lazım. O duyguyu tattığında bulutlarda olduğunu ve dünyanıın en güzel mucizesi olduğunu göreceksin. Yumuşaklık ve yaklaşım çok önemli HEYECAN VE KASLARI SIKMA işi zorlaştırır. Ben 3 yıllık evliyim ve maşallah ilk önce kendi psikolojimi rahatlatarak utanmadan sıkılmadan hazırladım ve sonra eşimin şefkatli yaklaşımı ile hiç ama hiç acı denen hissi hissetmedim. ilk önce rahat bırak kendini, eşinlede konuş ve seni takip ederek ilerlesin duygularına ve durumuna göre... atmosferi, mekanı çok güzel ayarla, gerekiyorsa film izleyin, müzik dinleyin, hoş gece kıyafeti, ve MUTLU SON... Hiç bişey gözde büyüttüğün kadar değil. Bu güzel günlerinizi bir bütün olarak sevgi yumağı olarak geçirin. ALLAH YARDIMCIN OLSUN. :teselli: kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- G_y
6- Cara
7- Fimu
8- Crescent84
9- Ela _emre
10- Ayumut :hooray:
11- Bembeyazev
12- Yaseminimm
13- Hayatnur86
14- Krizantem78
15- Zerr
16- Mmerviss
17- Hayrunemin
18- Tobeornottobe
19- Hayat_acil
20- Mızmız
21- Hephuzunlu

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- :nazar: Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- :nazar: Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- :nazar: Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- :nazar: Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:[/QUOTE]

:1hug: hephüzünlü rumuzlu arkadaşım doktara danışmadan kayganlaştırıcı jel kullanma her bünyeye farklı tepkiler verebilir sen hasas olanını al. Kendine güven ve rahat ol. :lepi:

inş canım...mumu tamamen alabiliyorum ama penisi yarıya kadar ...deli olucam ya....eşimle de tartıştık...penis denemesi yapamıyorum yani.beyefendi sorunsuz olsun istiyor....moralimi bozuyor....ama onu takmıyorum valla...mumla iyice alışayım diye bekliyorum

Canım erkekler öyle...
Bizim gibi sabır göstermiyorlar...
Benim eşim de yarım yamalak olacaksa hiç uğraştırma beni derdi...
Mumu tamamen alabiliyorsan mutlu son da yakındır canım...
Eşini takma şimdilik, moralini yüksek tut...

Ne güzel canım mumla bayağı ilerlemişsin.Ben tam alamıyorum ne gibi tavsiyelerin var bu halime:) biraz ilerliyor nefesde alıp veriyorum ama işte ilerleyemiyorum denemeye devameyvahedigeldismile

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr zemuszemus

keyifler nasıl bu gün ?

günaydın senin nasıl gidior egzersizlerin?Doktoruna mumla ilgili bişeyler sordunmu sanki öyle diyordun bir aralar.Ben cesaret edemiyorum sormaya:)) belki ters bir şey söyler diye.Ama ben yinede denedim tam olmuyor ama alışırım belki.Eşle denemelere başlamadın sanırım başlarsan durumunu yaz biz seninle aynı sayılırız onun için merak ediyorum gelişmeleri...

Canım erkekler öyle...
Bizim gibi sabır göstermiyorlar...
Benim eşim de yarım yamalak olacaksa hiç uğraştırma beni derdi...
Mumu tamamen alabiliyorsan mutlu son da yakındır canım...
Eşini takma şimdilik, moralini yüksek tut...

Derincim başardığın günden beri hiç egzersiz yaptınmı?bari onlara ara verme.Ve tekrar eşinle deneme yap lütfen ne bileyim zaman geçşnce soğukluk olur diye düşünüyorum o yüzden yani.Çok çok deneme yapki bizlerede bilgi verebilesin:)

Back