- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #13.401
canımcım gunaydınnn...opuyorumnanaktanbende varım hihoyyyt
günaydın şekerler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım gunaydınnn...opuyorumnanaktanbende varım hihoyyyt
günaydın şekerler...
canımcım gunaydınnn...opuyorumnanaktan
emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:
arkadaşlar aranıza dün katılmıştım..çok kötü bi gece geçirdimmafoldumben emlayla yapanları falan görünce nasıl cesaret gelmişti uzun zamndır deneme bile yoktu çünkü bende..denemeyle veya deneyememeyle ilgili değil sorun...EMLA yüzünden kaç saattir ağlıyorum..ben dün orayı kapalı gördüğümü hiç parmak egz falan yapmadığımı kötü bile olsa p..sle bi deneme yapmayı düşündüğümü yazmıştım..oturdum aldım aynayı emlayı dıştan sürmeye başladım..hafif yandı olcak zaten denmişti neyse..oraya dokundum ik defa sürdükçe ittim biraz..o kas gibi dolgu şeyi..ilk defa vajinamla bu kadar haşırneşir oldumakannehir şu an görmek bile istemiyorum:1no2: işaret parmağımın bir boğumu gibi ittim ya..sonra dışarıdan hislenmeye başlayınca tekrar sürmeye başladım yine içe kadar ya yarm saatte mi geçer etki..sonra o kadar çok YANMA oldu ki..o afedersiniz yazmak durumundym vajinanın iç dudakları şişti şişti..sığmadı içine hala da tam inmiş değil acı da hala sürüyo hafiflemekle beraber..ancak şunu söyleyebilirim ki belki zorla denem yapsaydım tek bu kadar acımazdı..bacaklarım açık üflemekten bitap düştüm ağlaya ağlaya..hala da sızlıyor birazı indi sadece..denemeyi bırakın şu acı geçsin bişi olmasın diye dua ettim..fazla sürdüm heralde ama bi zararı dokunmaz de mi????????çünkü içine de sürdüm parmağımla?????bu arada vajinanın içini bu kadar ileriyi(!)ilk defa gördüm dedim ya ya böyle parça parça et uzantıları gibi şeyler normal mi çok salak belki sorum ama..?içerideyse bi yoğun kas gibi bi şi sanki itilse gidecek etrafı boş gibi ama?????zararı konusunda bişi bilen varsa rahatlatılmaya çooook ihtiyacım var..teşekkürler şimdiden....:çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar...öncelikle vajiyi yenenler olmuş.hepsini tebrik ediyorum...özellikle hatırladığım mutsuz umutsuz ve derin...inanın çok sevindim...bir de bebiş haberi gelmiş....ne güzel...darısı isteyen herkesin başına inş.
günaydın arkadaşlar...öncelikle vajiyi yenenler olmuş.hepsini tebrik ediyorum...özellikle hatırladığım mutsuz umutsuz ve derin...inanın çok sevindim...bir de bebiş haberi gelmiş....ne güzel...darısı isteyen herkesin başına inş.
olmaz olurmu![]()
Teşekkürler canım, darısı en kısa zamanda senin başına...
emla da yalan oldu benim için........artık ne yapıcam bilemiyorum....şu ağrı sızı bi dinsin öyle düşünürüm uyuyamıyorum..................ama bi uzman yardmna ihtiyacım var galiba.........offfffffffff................bi zararı olmasa bari..o kadar sürdüm hem de daha önce hiiç dokunmadığım içeriye bile................nolur olmasın...........zaten adet düzn sorunlarım p.overim de var..........:çok üzgünüm:
inş canım...mumu tamamen alabiliyorum ama penisi yarıya kadar ...deli olucam ya....eşimle de tartıştık...penis denemesi yapamıyorum yani.beyefendi sorunsuz olsun istiyor....moralimi bozuyor....ama onu takmıyorum valla...mumla iyice alışayım diye bekliyorum
inş canım...mumu tamamen alabiliyorum ama penisi yarıya kadar ...deli olucam ya....eşimle de tartıştık...penis denemesi yapamıyorum yani.beyefendi sorunsuz olsun istiyor....moralimi bozuyor....ama onu takmıyorum valla...mumla iyice alışayım diye bekliyorum
günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrr zemuszemus
keyifler nasıl bu gün ?
Canım erkekler öyle...
Bizim gibi sabır göstermiyorlar...
Benim eşim de yarım yamalak olacaksa hiç uğraştırma beni derdi...
Mumu tamamen alabiliyorsan mutlu son da yakındır canım...
Eşini takma şimdilik, moralini yüksek tut...