Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

venüs hoşgeldin günaydın....

ne dedi doktor??

günaydın canımcım zemuszemus dr 15 günlük son egzerszilerimizi verdi ama ben regl olacağım için 21 gün sonra gideceğim delikafadulden2 parmakla makas işareti yapıcam çok derinlere girmeme gerek yok o dar sandığımız yerde parmaklarımı açıp kapatıcam sonrada eş parmağı ile egzersiz yapıcaz ve bu arada bol bol sev....memiz gerekiyor eskisi gibi pe....s dik gelmemesini önemsemeyeceğiz ne kadar haz alırsak o kadar iyi olacakmış.. sonraki gittimizde p...s denemesi yapacağız o bize yeni tüyolar verecek ben üstte olacakmışım o yüzden bu 15 günlük dilim çok çok çok önemliymiş sev....ken ben üstte olup kendimi bacaklarımı alıştıracakmışım ve dediki p...s denemesi başlayınca gün aşırı sev....ceksiniz 1 ay boyunca ondan sonra ben sizin yakanızı bırakacam diyor zemuszemuskesinlikle bu işi ödev olarak düşünmeyin sadece zevki ön planda tutun diye ısrarla üzerine basa basa durdu...ayyy çok heyecanlıyım 1 mayıstaa pufffff diye gidiyor vaji maji hihoyyyt

senn adına sevndim benimde sürekli vurguladıgım sey "nefes egzerszi"allah bir daha yasatmasın

TEBRIKK EDERIMMM...:lepi::lepi:

zemuszemuskızlar açımmmmm banada banada kaydirigubbakcemile3 bu ara nasıl bi iştahım varsa dünyayı yesem doymam sanki hihoyyyt

taze gelinimiz tamamen oldu dimi siliyorum bak adını sona kendini paralasan bidaaa yazmam oraya zemuszemus

bndede tiksinme var vallahi hele su tvde at eti olayınıda duyduktn sonra vejeteryan olmaya karar verdim

haberim bile yok at eti haberimi oldu ohaoldumsmiletv seyretmiyoruzki biz kaydirigubbakcemile3deli olcam hep yiyorum hep acıkıyorum hiç doymayacak gibiyim bu aralar ohaoldumsmileama zıp zıplıyorum egzersizden sonra kilo veriyorum bu kadar yemek yemeye hepsini yakıyorum :bbo: (süper devrik cümle kurarım) akannehir

tebrikler alkisalkisalkis
bencede nefes çok önemli çok rahatlatıyor insanı o anda kaydirigubbakcemile3

kaç kişi var sırada :) başaranların üstünü çizecez...
benim aklıma gelen bunlar.. başka kimler var taze gelin adayı :))

1- Rabia
2- Guinnes
3- Munisse
4- Venüs
5- G_y
6- Cara
7- Fimu
8- Crescent84
9- Ela _emre
10- Ayumut :hooray:
11- Bembeyazev
12- Yaseminimm
13- Hayatnur86
14- Krizantem78
15- Zerr
16- Mmerviss
17- Hayrunemin
18- Tobeornottobe
19- Hayat_acil
20- Mızmız

Taze gelinlerimiz : (gurur duyduklarımız)
1- Derin (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
2- Besen (06/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
3- Mutlu_umutlu (08/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:
4- Cgdm85 (10/04/2010) :hooray::hooray::hooray::hooray::hooray::hooray:

Herkese günaydın.. Epeydir yazmamıştım. Umarım hepiniz iyisinizdir..
sonunda iki parmağa geçebildim. Çok rahat olmasamda itebildiğim kadar itiyorum..
Cts günü regl oldum o yüzden ara vermek zorunda kaldım. Reglim bitsede egzersizlerime devam etsem die sabırsızlanıyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…