- 20 Ağustos 2009
- 2
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.281
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.parmakla denedik,girdi ama canım çok acıyor.özlellikle canımın yandığı yerde eşim parmağına bir et parçasının değidiğini söylüyor.daha doktora gitmedijk.ve sadece 1 aylık zamınm var 24 eylülde okullar açılıyor ve ben gitmek zorundayım.bu rahatsızlığı en kısa zamanda nasıl yenebilirim.
hıııı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıarkadaşlar bende yeniyim bu sitede yardımlarınızı bekliyorum
canım hiç ilişkiye girdinizmi bi defada olsa..parmak egzersizleri yapıyomusuna.sarkadaşlar merhaba yeni üye oldum 8 aylık evliyim aynı dert bendede var eğer yardımcı olursanız sevinim :kedi:
çok güzel gelişmeler canım sen yolu yarıdan ffazsalasını geçmişsin..sanırım git gelde sorun yaşıyosun kayganlaştırıcı bişeler kullanıyomusunuz daha rahat olabilir ilişki...senin işin inan ki çok kolay parmak egzersizlerinde iki parmak yap parmağın içerdeyken git geller yap buna kendini alıştır ilişki daha rahat olcaktır...ben hiç ilişkiye girememiştim,,ilk ilişkimden sonra yani vajiyi aştıktan sonra 2 3 hafta falan git gellerde zorlandım ama alışılıyo tatlımparmak egzerzizlerini yaptım onu yapıyorum sonra p. içimede alabiliyorum ama hepsiş okadar bunlarıda yeni yapmaya başladım zaten
canım bilmiyorum bu konuda psikologa gittim mi
ama bunun tedavisini jinokologtan iyi psikolog yapıyor. bende orgazm sorunum için bir psikolog arkadaşıma danışmıştım kendisi çok ama çok iyi bir uzman. bana bir yöntem açıkladı ve o yöntem ile vajinismus vakalarını bile çok rahat çözdüğünü söyledi. ben orgazm problemim için denedim o yöntemi bence madem vijinismustada iyi bir yöntem sende dene... bu yöntemde ilk hafta eşinle sadece sevişiyorsun ama kesinlikle ilişkiye girmek yada denemek yasak.cinsel organlara elle dokunulabilir ama birbirlerine teması yasak.(bu bölüm insanı çok rahatlatıyor nasıl olsa girmeyecek diye korkmadan seviştiğin için sevişmekten daha çok zevk alıyorsun. ilk hafta böyle geçiyor. ikinci hafta yine sevişmeler devam ediyor bu sefer bir adım daha ileri olarak cinsel organlar birbirine değebilir.sonuç olarak iki hafta boyunca korku olmadığı için çok fazla ereksiyona geçen ve tahrik olan vücüt ilişkiyi istiyor ve çok rahat ilişkiye isteyerek giriyorsun. eşine bu yöntemi yanlız çok iyi anlat en büyük görev ona düşüyor.
eğer kuruluk oluyorsa ıslanmada problem yaşıyorsan vajina ağzına krem sürebilirsin ve bir tavsiyem daha bacaklarını ne kada
r ayrı yaparsan o kadar rahat olur. son olarak kendini hazır hissettiğin zaman önsevişmeyi
çok uzun tutun ve sevişirken o anı yaşa aldığın zevki hisset sonunu düşünme.
çok güzel gelişmeler canım sen yolu yarıdan ffazsalasını geçmişsin..sanırım git gelde sorun yaşıyosun kayganlaştırıcı bişeler kullanıyomusunuz daha rahat olabilir ilişki...senin işin inan ki çok kolay parmak egzersizlerinde iki parmak yap parmağın içerdeyken git geller yap buna kendini alıştır ilişki daha rahat olcaktır...ben hiç ilişkiye girememiştim,,ilk ilişkimden sonra yani vajiyi aştıktan sonra 2 3 hafta falan git gellerde zorlandım ama alışılıyo tatlım
a.s
selam canım sanada hayırlı ramazanlar...bide ayaz seni bulmuşken sorim kopanist ne demek :uhm:selam bayanlaropuyorumnanaktannasılsnıza.s.keyifler nasıl???umarım cümleten iyisinizdir:1hug:herkese hayırlı ramazanlar diliyorum....
Selam arkadaşlar yeni üye oldum 15 günlük evliyim ve sanırım bende vajiyim.İlk gece malumunuz olmadı bacaklarımda şiddetli istem dışı kasılmalar,eşim tenime dokunmadan sıçramalar itmeler,yataktan geriye kaçmalar.2 gün sonra tekrar denedik ve ağlayarak yapmasını istedim zorla ama yine şiddetli patlayacakmış gibi bi ağrı duydum ittim üzerimden fakat kan geldi sevindik. seviniş o seviniş o gün bugündür eşimi yanıma yaklaştırmıyorum aynı titremeler,ağlamalar..ön hazırlıkta süperiz ama iş oraya gelince sanki bambaşka insan oluveriyorum.Jinekoloji doktoruna gittik "zarın yarısı yırtılmış yarısı sağlam fakat ilişkiye engel değil" dedi.Ben iice korktum yine aynı acıyı yaşıcam die.yapamıyorum.Burda kendi kendine yenen arkadaşları okuyorum inanın sizin adınıza çok mutluyum allah inş hepimize nasip eder aynı duyguyu.Parmak egzersizlerine başladım orta parmagımı sokabiliyorum 2 parmak da sokabiliyorum ama canım çok yanıyo her ikisinde de.işaret parmağımı soksam bile gel git yapmak şöyle dursun içinde olması bile büyük ızdırap gibi gelio bugün parmak egzersizimin 2.günü.ltfen yardımcı olun sizde mi böle hissettiniz sanki küçücük bi borunun içine giriomuşum ama birinci bogum girmeden küçük bi engelle karşılaşıyorum sonra onu geçtikten sonra en sona kadar soktugumda yumuşak bi yag tabakası gibi bişey gelio parmağımın ucuna çok kötü hissediyorum içinde gel git yapmak büyük azap haline gelio ...napmalıyımmmmm pls yardımm
Canim tek kelimeyle aynı şeyleri hissettik. o git gel kisminda ben de çok takilmiştim. ama sen çok hızlı ilerlemek istediğin için umutsuzluğa kapiliyosun.
şimdi 2 gün olmuş egzersize başlayalı. acele etme. önce tek parmağı sok ve sadece çıkar bence. ya da içinde de tutabilirsin. sana bağlı nasıl rahat edersen. bir süre sonra daha rahat olduğunu farkediceksin. o zaman yavaş yavaş git gel yapmayı deneyebilirsin. ben 14 gün tek parmakta çalıştım. git gel e anca alişmiştim. acele etme. bence çok iyisin. çok uzun sürceğini sanmiyorum bu durumunun zemuszemus
mrblar doktora gidemiyorum.denizlide yeniyim.eşimin işi çok yoğun benle gelemiyor.bir parmağı canım çok yanmasına rağmen başardık.ama iki parmağa gelince birinci boğumdan sonrası eşim ne kadar zorlasa da gitmiyor.çok aşırı canım yanıyo ama bunusorun etmememe rağmen ilerlemiyor.bir şeye takılıp kalıyormuş eşim diyor.kendim denemeye hiç cesaret edemedim.ama bunu da artık denemem gerekiyor galiba.çok kötü günler geçiriyorum.herkes sorup duruyor keşke k,imseye söylemesydim.