Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy çok karnım ağrıyooooooo.mafoldumben yumurtalıklarım şiş patlıcam sanki senağlama..adet olmadım 10 gün oldu bebeişde yok test yaptım ...ahh bu pkolar yaaaa klava: dert bitmiyo kıslar off offf

kuşum sen dr kontrolündemi tedavi oluyomusun ,ilaç tedavisi yani..
bi arkdaşımda senin gibiydi, aynı ay yumurtası hemen oluştu maşllah..

kızlar doktora gıtcem demıstımya kızlık zarini genisletmeyı sormak ıcın
dün gıttım bana bu yontemı tavsıye etmıyoruz ugulamıyoruz dedı parmagını felan soktu sen bıraz genısletmısın zaten hadı bakalım gerısı gelır dedı afferın dedı iki gaz verdi bi jel yazdı benı postaladı ya :)))

doğru demiş ama az kaldi sen yencen bu vajiyi egzersizlere devam ayrica kizlik zarinda sinir bile yok ya ilişki israsinda fark bile etmiyosun diyolar.

doktor parmağını soktu ve sen buna müsaade ettin demekki sen atlattın güzelim tam gaz devam hayırlı uğurlu olsun. ben jinekolojik muayeneye asla izin veremiyordum doktor sadece bakacağını söylemesine rağmen bacaklarımı açamazdım ve hakikaten dokunmadan baktı ama yarım saat uğraşmıştı benimle:)

ececim teşekkür ederim umarım sevgimiz hiç tükenmez

ismini hatırlayamadığım arkadaşım üstte olduğun pozisyonları dene elinle yerleştir hakimiyet sende olsunki kaygın yok olsun.

ilk kez birleşmeyi başaran arkadaşlar hiç ara vermeyin sık sık tekrarlayın ben 2-3 seferden sonra jele ihtiyaç duymadım. ben ilk birleşmeden sonra 1 ay kadar yapamadım zaten çok da denemedik nedense ilk birleşmeden sonra eşimde de bende de bir isteksizlik oldu 1 ay sonra 2. birleşme oldu ve ara vermemeye karar verdik eşimin işi çok ağır olduğu için ilk gecelerimiz biraz yorucu gibi geldi ama şu an her pozisyonda rahatım üstelik jel kullanmıyorum sadece bacak omuza da biraz zorlanıyorum oda sanırım ben 48 eşim 102 kilo olduğu için:)

ilk zamanlar hiç zevk alamadım eşim boşaldıktan sonra oturup ağlıyordum eşim de ağlıyordu. ama acı filan duyduğum için değil çok mutlu olduğumuz içindi gözyaşları hatta ilk birleşme olduğu anda başladım ağlamaya ama gözyaşlarımı içime akıtıyorum eşim anlamasın da yarım bırakmasın diye o anı asla unutamam. bambaşka bir duygu bambaşka bir sevgi yoğunluğu.

bizim şu sıralar tek takıntımız millet 2-3 dakikada olup bitiyor diyor ve 3-4 kez yapabiliyorlarmış. bizim en kısa yarım saat sürüyor 1 saatten fazla sürdüğü günler oluyor. bazen çok zevk alıyorum bazen bitmek bilmiyor. çok arzuluyor olmama rağmen zevk almadığım oluyor ama bu kadar uzun sürmesini normal görmüyorum. tek sıkıntım o şimdi.

bu arada vavinada birleşme sırasında acı olmaz normalde. anlatmaya çalışarım bakalım ne kadar başarılı olacağım.

şimdi sol elinizi yumruk yapın ve iyice sıkın baş parmağınızın olduğu yerden diğer elinizin işaret parmağını o yumruğun içine sokmaya çalışın parmağınızı sokmaya çalışırken yumruğunuzu iyice sıkın nasıl canınız yanıyor değil mi?
şimdi aynı şekilde yumruk yapın ve bu kez sıkmayın yine parmağınızı sokmaya çalışın nekadar rahat girdiğini göreceksiniz.
dolayısıyla kendinizi sıktığınızda evet canınız yanacak ama rahat bırakmayı denerseniz asla acı hissetmiyorsunuz. zaten cinsellik acı vern bir olay olsa insanlık nasıl çoğalabilirdi ki:)

kuşum sen dr kontrolündemi tedavi oluyomusun ,ilaç tedavisi yani..
bi arkdaşımda senin gibiydi, aynı ay yumurtası hemen oluştu maşllah..
canım gidicem doktora eşim sürekli şehir dışında :çok üzgünüm: onla birlikte gitmek istiyorum onu bekliyorum...adetim geçtiği zaman bi ialaç var dr yazmıştı onu kullanıyorum sonra adet oluyorum işte..ama vajiyi aştıktan detaylı bi muayne olmadım daha haliyle önceden dr ye gidince diyolardı vajiyi aşman lazım sonra çocuk falan öle adet söktürücü hapla yolluyolardı..bende pek düzenli içmemeiştim zaten..ama artık rahat ialaç kullanıp muayne olmam lazım bebek için çatlatma iğnesi falan varmış sanırım kullancam bakalım...arkadaşın ilaç mı kullandı tatlım odamı pko luydu iğneylemi hamile kaldı :gitme:

benimde muane sorunum varda..sen hangi doktora gittin..hangi hastane idi..sonunda ciddi ciddi muane oldunmu..spekulum falan

alevsi evet bende de başta 1 saat sürmesi gibi bir sorun vardı ama şimdi yok..hatta çok erken oluyor..erken boşalmamı başladı bende ne.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…