Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anlattıklarının aynısını ben de yaşadım.

Aynı problemi bi arkadaş daha yaşamişti. En sonunda oldu demişler. ÖYle rahatlayip çözmüştü problemini. Yani yalan söylemeye teşvik etmiyim seni ama nasilsa çözülücek bi problemin var o yüzden çok daralıyorsan oldu de bitsin canim. Zaten olcak bi süre sora.

Jel kullandın ama dimi?

Sağa sola hareket ettirmeye çalişma canim. Sonralari deneyebilirsin onu. Burda arkadaşlar daire çizin diyolardi onu da yapmadim hiç ben. Nasılsa aşama atladikça aynı şey oluyo. O sağa sola gitmesi ne kadar geniş olduğunu görmen için sadece.

Orada et parçası yok. hani bar kapıları olur ya itersin açilir vajina da onun gibi zaten. Ama sen kendini farketmeden kastığın için ya da korkup o kapıyuo itemediğin için engel var gibi geliyo. O engel var dediğiniz yer vajinanın yapısından kaynaklanıyo. Aslında et parçası ya da bir engel değil. Orda dur bekle. bir süre. kegel egzersizi yap. nefes al. ağzindan ver. sakinleştiğini düşündüğün zaman da nefesini verirken ıkın parmağını yavaşça it. sızı olursa yine dur. orayı geçersin.

geldimmmmm:)
kızlar duvar yok et parçası yok öyle olmasının nedeni kendinizi çok sıkıyorsunuz. parmayı yerleştirdiniz rahatlayın ilk olarak sakin olmaya çalışın tamamen rahatladığınız anda yavaşça çıkartın bu işlemi tekrar tkrar yapın. iyice gevşediğinizde parmağınızı içerde yavaş yavaş hareket ettirin.aynen ağzımısın içinden yanaklarımıza dokunuyormuş gibi yumuşak kaygan bişeyler hissedersiniz o şey kasıldığınıda sertleşir duvar gibi olur rahatladığınızda yine yumuşacıktır.içerde akardeona benzer bir yapı var elinize üstten çarpan et parçası gibi şey o büzüşük yapını parçalar elnizi ittiğinizde oda açılacaktır.

bu arada parmak egzersizleri sırasında tırnaklarınız ucunsa canınız yanar demedi demeyin.

keşke sölemeseydiziniz yaa bencede oldu deyin yaparsınız allahın izniyle yoksa aileler hem telaş yaparlar hem sorgu sual bitmez haliyle :sinifsinif:

ben de anneme söylemiştim vajinismus olduğumu tedaviye başlamadan önce bana baskı yaptığını düşündüğüm için onu suçluyordum o zamanlar. kendi kendime ona acı çektirmek için anlattım. sonra o sıralar bu nedenle boşanalar intihar edenler filan çıkmış televizyonda psikolojisi bozulmak üzereydi ki vazgeçtim ona acı çektirmekten. oldu dedim. oda yaşamış 3 ay kadar bana anlattı ilk geceden sonra 3 ay olmamış filan. ben ilk zamanlar herkese anlattım belki bir çözüm olur diye ama baktım herkes çok rahat yaptığından filan bahsediyo rahat bırak kendini diyo bişeyler söylüyo insanın canı iyice sıkılıyor. bende tekrar soranlara oldu filan dedim. sonra tedaviye başladım. doktorum kimseyle konuşma tedavi bitene kadar dedi.ben de öyle yaptım.

bende 3 yıldır kımseye soyleyemedım kımse henuz bu sorunumuzu bılmıyor anneme fılan soylesem hemen doktor doktor gezerız artık

bu arada orta parmağını yarıya kadar soktuysan zaetn o kısmı geçmişsindir. ilerlerken ki sorunu da ıkınarak çözebilirsin bence

:) ben geldim gittim geldim gittm kimse yoktu:) dedim kimsecikler yok film izledim msn de bi arkadaşla konuştuk. bikez daha bkiyim çıkıyım dedim gelmişsiniz.

Kızlar 1 ay önce evlendim...
ve evlenmeden vajinusmus olmaktan çok korkuyodum... hemde ölecek derece korkuyordum. burda benden önce evlenen arkadaşlarımdan tavsiye aldım.. ilk sefer azıcık canım yandı doğru evet ama sonrası çok kolay. size yardımcı olmayı çok isterim o korku beter bir şeydi. ne söylesem nasıl yrdımcı olsam bilmiyorum ama insanın sevdiği adamla bütünleşmesi gibi özel bir his yok... ben herkesin başarabileceğine eminim benim gibi korkak ve ödlek biri başardıysa herkes başarır....

yaw ben daha aşamaya gelemedim malum gunlerım henuz yenı bıttı bıde ramazn gırdı araya çalışıyom napcam hiç bilmiyom yaaaaaalmaz:

yaw ben daha aşamaya gelemedim malum gunlerım henuz yenı bıttı bıde ramazn gırdı araya çalışıyom napcam hiç bilmiyom yaaaaaalmaz:

bence başla geceleri yatmadan önce 5 dk da olsa yaparsin. Ayrica ramazan olmasi daha iyi ya işte sürekli dua edersin. İnsanin içi rahatliyo hem dua ettikçe. Ayrica bu egzersiz abdesti bozmuyomuş merak eden varsa onu da sölyim, benim kafama çok takilmişti çünkü günde 3 kere yaptığımdan.:kedi:

arkadaşlar tek parmağı geçtim eşimin parmağınıda alıyorum yarın doktora gidicem napıcan 2 parmağa sonra ilişkiye diycek hala korkuyorum başaranlar bunu nasıl yapıyım lütfen yardımcı olun banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…