S
saziye19
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.261
kıss ayaz seviyom ben seni Şeniz depresyonluk değilsin espriyle yaklaşıyosun olaya çok hoşuma gidiyo :roflol::roflol:
ayaz ben de tam anlamadim snin sorununu. denedin ve olmadi mi ? doktora gittin mi ? vajinismus teşhisi kondu mu?
aşri tepki veriyosan eğer benim tavsiyem parmak egzersizinden sonra spreyle dene. çok daha rahat olursun.
bidenem ya bende vajiliyken gitmiştim evlilimin ilk aylarında...dr bana parmak egzersizi vermişti umursamadım yapmamaıştım o zamanlar parmam girmez oaraya diye sakinleştirici vermişti tık yoktu :1no2: eşinden uzak kal dedi tık yoktu :1no2: krem verdi tık yoktu :1no2: en son bak çareyi parmak egzersizinde buldum a.syok canım 3 yıldır bizde tık yokkkkkdeneme ne deneme ama olmuyor işte acısındanda geçtim inan ama başka şeyler var kafamı karıştıran benim psikoljım fena olmus birazcıkınnn bakcaz artık bi çaresine 1-2 seans psikoloğa gıdeyım dıyom:lepi:
:1no2:ayazzzz olurmu öle şey bidenem ya... sen evet tatlım bak psikoloğa girt ve bunları hep anlat tatlım o daha iyi yardımmcı olacaktır sana ama ...öle düşünme be bebem o zaman aldatan çok erkek var acaba benide kocam aldatırmı diye geçmezki ömürrr..bak kocan 3 yıldır yanında senin, sen vajilisin diye bile bırakmamış seni a.s bebek olayıda korunursun canım ialaç vs..3 yıl olmuş tatlım bazı şeyleri unutmak zordur derin yaralar açar ama o yaraları hayatında sürekli yer edersen sana daha çok zarar verir :teselli:nesrin canım benim sorunum babam ben küçükken annemi aldattı bende bunları bırebır gordum kadını fılanmafoldumbenşimdide kimseye güvenemıyom eşimede babam anneme yaptıkdan sonra eşimde bana yapar kendimi neden kullandırtayım dıye dusunuyom galıbalmaz:bide bebek istemıyom ha bırde bız eşimle kaçarak evlendik düğünümz olmadı bende dıyom benım neyım eksikti ondanda kasılıyom iştekafamçokkarıştıyani
sanmam tatlım bende farklılık olmamıştı hatta adetten sonra vajina daha esnek oluyo diye biliyorumkızlar regl dönemim girdi araya inşallah başladığım noktaya dönmem.
benimde muane sorunum varda..sen hangi doktora gittin..hangi hastane idi..sonunda ciddi ciddi muane oldunmu..spekulum falan
alevsi evet bende de başta 1 saat sürmesi gibi bir sorun vardı ama şimdi yok..hatta çok erken oluyor..erken boşalmamı başladı bende ne.)
nesrin canım benim sorunum babam ben küçükken annemi aldattı bende bunları bırebır gordum kadını fılanmafoldumbenşimdide kimseye güvenemıyom eşimede babam anneme yaptıkdan sonra eşimde bana yapar kendimi neden kullandırtayım dıye dusunuyom galıbalmaz:bide bebek istemıyom ha bırde bız eşimle kaçarak evlendik düğünümz olmadı bende dıyom benım neyım eksikti ondanda kasılıyom iştekafamçokkarıştıyani
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.parmakla denedik,girdi ama canım çok acıyor.özlellikle canımın yandığı yerde eşim parmağına bir et parçasının değidiğini söylüyor.daha doktora gitmedijk.ve sadece 1 aylık zamınm var 24 eylülde okullar açılıyor ve ben gitmek zorundayım.bu rahatsızlığı en kısa zamanda nasıl yenebilirim.
sanmam tatlım bende farklılık olmamıştı hatta adetten sonra vajina daha esnek oluyo diye biliyorum
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.parmakla denedik,girdi ama canım çok acıyor.özlellikle canımın yandığı yerde eşim parmağına bir et parçasının değidiğini söylüyor.daha doktora gitmedijk.ve sadece 1 aylık zamınm var 24 eylülde okullar açılıyor ve ben gitmek zorundayım.bu rahatsızlığı en kısa zamanda nasıl yenebilirim.