Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün esımle parmak egzersızı yapıoduk bana soylemeden ıkı parmagını sokmaya calısmıs bende tabı gormedım tek parmagını sokacak sandım hazırlıksız yakalandım bı acıdııııııııııı ölüyorum sandım sıcradım noluyooo dedım nıye acıdı bukadar dedım 2 parmak deneyecektım askım özür dılerım dedı cok acıdım ona yaaa oda ıstıyor artık :KK43: 1bucuk sene oldu

ayaz ben de tam anlamadim snin sorununu. denedin ve olmadi mi ? doktora gittin mi ? vajinismus teşhisi kondu mu?
aşri tepki veriyosan eğer benim tavsiyem parmak egzersizinden sonra spreyle dene. çok daha rahat olursun.

yok canım 3 yıldır bizde tık yokkkkk:nazar:deneme ne deneme ama olmuyor işte acısındanda geçtim inan ama başka şeyler var kafamı karıştıran benim psikoljım fena olmus birazcıkınnn bakcaz artık bi çaresine 1-2 seans psikoloğa gıdeyım dıyom:lepi:

yok canım 3 yıldır bizde tık yokkkkk:nazar:deneme ne deneme ama olmuyor işte acısındanda geçtim inan ama başka şeyler var kafamı karıştıran benim psikoljım fena olmus birazcıkınnn bakcaz artık bi çaresine 1-2 seans psikoloğa gıdeyım dıyom:lepi:
bidenem ya bende vajiliyken gitmiştim evlilimin ilk aylarında...dr bana parmak egzersizi vermişti umursamadım yapmamaıştım o zamanlar parmam girmez oaraya diye sakinleştirici vermişti tık yoktu :1no2: eşinden uzak kal dedi tık yoktu :1no2: krem verdi tık yoktu :1no2: en son bak çareyi parmak egzersizinde buldum a.s

nesrin canım benim sorunum babam ben küçükken annemi aldattı bende bunları bırebır gordum kadını fılanmafoldumbenşimdide kimseye güvenemıyom eşimede babam anneme yaptıkdan sonra eşimde bana yapar kendimi neden kullandırtayım dıye dusunuyom galıba:eek:lmaz:bide bebek istemıyom:emir_bebek:ha bırde bız eşimle kaçarak evlendik düğünümz olmadı bende dıyom benım neyım eksikti ondanda kasılıyom iştekafamçokkarıştıyani

nesrin canım benim sorunum babam ben küçükken annemi aldattı bende bunları bırebır gordum kadını fılanmafoldumbenşimdide kimseye güvenemıyom eşimede babam anneme yaptıkdan sonra eşimde bana yapar kendimi neden kullandırtayım dıye dusunuyom galıba:eek:lmaz:bide bebek istemıyom:emir_bebek:ha bırde bız eşimle kaçarak evlendik düğünümz olmadı bende dıyom benım neyım eksikti ondanda kasılıyom iştekafamçokkarıştıyani
:1no2:ayazzzz olurmu öle şey bidenem ya... sen evet tatlım bak psikoloğa girt ve bunları hep anlat tatlım o daha iyi yardımmcı olacaktır sana ama ...öle düşünme be bebem o zaman aldatan çok erkek var acaba benide kocam aldatırmı diye geçmezki ömürrr..bak kocan 3 yıldır yanında senin, sen vajilisin diye bile bırakmamış seni a.s bebek olayıda korunursun canım ialaç vs..3 yıl olmuş tatlım bazı şeyleri unutmak zordur derin yaralar açar ama o yaraları hayatında sürekli yer edersen sana daha çok zarar verir :teselli:

ya bıde ben daha buyuyemedım galıbalaelaelaelaelaehala kendıme peluş oyuncaklar bebekler ayıcıklar alıyorum eşimde alıyor 21 yaşındayım ama hala 15 16 lıklar gıbıyım hatta onlar benden olgunlar gıbı gelıyor bana şımarık mı şımarğım bide ama ben demiştim eşime benden sana ne köy olur ne kasaba o da bana ben senden kasabada ülkede yaparım merak etme demişti yazık acıyorum eşcazımaaaaa yawwwfff işte hayat şartları beni böyle yaptı:bbo:

benimde muane sorunum varda..sen hangi doktora gittin..hangi hastane idi..sonunda ciddi ciddi muane oldunmu..spekulum falan

jinekolojik muayene derken evlenmeden önce gitmiştim ben havuzda mantar kapmışım o nedenle o günden sonra hiç gitmedim. hala çekiniyorm hatta göğüs ağrılarım var onun için bile doktora gitmek istemiyorum. doktora gitmekten korkuyorum Allahım ne çok korkum varmış benim yaaa....

alevsi evet bende de başta 1 saat sürmesi gibi bir sorun vardı ama şimdi yok..hatta çok erken oluyor..erken boşalmamı başladı bende ne.)

yok biraz eksik yadım galiba ben normal seyirde devam ediyorum eşimin boşalması zaman alıyor o boşalana kadar ben 2-3 kez boşalıyorum dolayısıyla hal kalmıyor ikimizde de eşimde hiç erken boşalma sorunu olmadı ama erkeklerin aşırı istekli olacağını düşünürdüm hep haftada 2 kez bile zor yapıyoruz biz halbuki 5 dakikada bitse hergün ister diye düşünüyorum:)

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.parmakla denedik,girdi ama canım çok acıyor.özlellikle canımın yandığı yerde eşim parmağına bir et parçasının değidiğini söylüyor.daha doktora gitmedijk.ve sadece 1 aylık zamınm var 24 eylülde okullar açılıyor ve ben gitmek zorundayım.bu rahatsızlığı en kısa zamanda nasıl yenebilirim.

:) sen zaten vajinismus olmanın nedenlerini bulmuşsun. 1- eşine güvenmişsin ki ona kaçmayı bile göze almışsın 2- cinsellik sadece erkeklerin zevk aldığı birşey değil kendini kullandırtmak gibi değil karşılıklı zevk almak olarak düşün 3- ben de vajinismusun 2 sebebi vardı bunlardan biri doğum korkusu dolayısıyla bebek sahibi olmak istemememdi bebek sahibi olmak istemiyorsan korunma yöntemlerini dene ve sana uygun olanını belirle 4-sen eşini o kadar çok svmişsin ki ona kaçmayı göze almışsın pek çok seven insanın yapamayacağı kadar büyük birşeye cesaret etmişsin eminimki eşin de senin kendini özel hissetmen bişeyler yapmıştır ayrıntıları çok fazla takma kafana düğün dediğin şey borçlanmaktan başka bir işe yaramıyor. elbette insan böyle bir anısı olsun istiyor ama muhakkak ki sizinde çok özel anılarınız vardır.

mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.bir aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedik.parmakla denedik,girdi ama canım çok acıyor.özlellikle canımın yandığı yerde eşim parmağına bir et parçasının değidiğini söylüyor.daha doktora gitmedijk.ve sadece 1 aylık zamınm var 24 eylülde okullar açılıyor ve ben gitmek zorundayım.bu rahatsızlığı en kısa zamanda nasıl yenebilirim.

canım ilk olarak bir jinekolojik muayene olmalısın canını yakan şey başka birşey olabilir ama sorun görünmezse kendini sıktığın için öyle olabilir. ilk olarak jinekolağa gitmeni tavsiye ederim sonra anlatalım sana ne yapman gerektiğini.

canımm o et parçası dediği şey sen kastığın için rahminin kenarları olabilir. ama tabi önce bi doktor muaynesi ol derim. sonra parmak egzersizine başlayın. ayrıca et parçası falan diyip de iice germe kendini. ben parmak egzersiz yapamıyorum dr un verdiği bir aletle çalışıyorum kastığım için benimde elime bişiler değiyo ama muayne oldum yani orda bi et parçası falan yok tatlım merak etme.

senin canın acıyınca otamatik olarak kasıyorsun ve eşinde bu kasları hissediyor.. et parçası dediğin kasların yani..
istersen mumla da yaapabilirsin.. kaslar fark eedilmediğ için bir çok arkdaşa mum daha rahat gelmiştir..
birde kaç parmaktasın söylersen daha yardımcı olabilir burdakiler. zmanım az diye üzülme egzersizlerine hız kazandırırsan iki günde de başarırsın..
egzersiz sırasında derin nefes al verirken ıkın poponu sıkmamaya çalış ki vaji kasılmasın, sen ıkınırken parmağı hafifçe ittir hepsi bu kayıp gidicektir.. bol bol jel sürmeyi sakın unutmaaaaaaaa.

X