Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hayat-acil,suan hangi asmadasın basladınmı kegele

Hayir zehracim ..suan regliyim canim..bittikten sonra ufak ufak baslamayi dusunuyorum bakalim..hatta bu regli surecinde de kendime kayganlastirici ve gerekli olan diger malzemeleri alim diyorum.. bazi arkadaslar dilatorlerden bahsetmis,sanirim gittikleri doktorlar onermis..gecen bende kayganlastirici arastiriken gormustum ,,,mizmiz arkadasimiza yazdim..cvbi gelince belki duruma gore dilatorde alip hazir edim diyorum..ama tabi benim onlara gecmem baya zaman alabilir..cunku ben once yavas yavas dokunmaya ve bakmaya calisicam ayna karsisinda canim:kedi: bunlar bile aslinda benimicin basari sayilir..burda doktora gidebilsem aslinda bende doktora sorabilirdim..ama sorma henuz 1 yil 4 ay gibi bir zamandir evliyiz ve burda yeniyim..ingilizcem dilim henuz hic yok sayilir..doktora gitsem nasil anlatirim durumumu yada ne sorabilirim?? cok garip bir durumdayim..en iyi imkanlarin oldugu bir ulke burasi ama ben faydalanamiyorum:gitme: varlik icinde yokluk gibi bisey bu da heralde...esimle gitmekte istemiyorum cunku esim ne derece benim hislerimi anlatabilir dimi ama :gitme: buarada kisacik bir soru sormussun ama bi suru sey yazdim cevaben..kusura bakma sanirim buda psikolojik bisey ..birileriyle konusamayinca..icim dolmus..sizlere yaziyorum cnm..

sldx basarmana cok sevindim. bak gecti gitti bile. sana doktora git dusunme derken aslinda bunu kastetmistim. cunku bekleyip sikinti cekmektense doktora gidip basarip rahatlamak insanin uzerinden bin ton yuk aliyor. keske daha once gitseydin.
10 gun sonra alamama durumun olmicak ama sadece alabilir miyim acaba diye anca korkarsin. o korku da zamanla gecer insallah.

gaz SIKISMasi oluyodur iceri hava girdiginden. zamanla alisir merak etme

bende bugün penis denemesi yapıcam belki biraz acele ediyorum ama bi yerden başlamak lazım artık...gelişmeleri bildiririm kader arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

iki parmak iki bogumda emlasiz rahat hissetmedigini yazmissin ki muhtemelen iki parmaga yeni gecmissin/ iki parmakta rahat etmeden penis denemesi bence biraz erken/ egzersizleri tamamlayip o asamalarda rahat olduktan sonra gecmek lazim ama eger dersen ki ben penisi de egzersiz olarak gorucem her deneme bir ilerlemedir o zaman dene tabi ama moralin bozulcaksa istersen biraz bekleyebilirsin/

tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)

nasil yani kayganlastiricisiz mi mum egzersizi yapiyosun :1shok:

hayatacil merhaba,
basardim yazmak umidiyle demissin, eger bu konuda inatci olursan uzerine gidersen bu senin icin bir umit degil gercek olur.

odaklanman gereken en buyuk nokta vajiyi yenmek, parmak egzresizi yapmak; dokunmak aynaya bakmaktan ziyade azimli olmak olmali.

yani insallah yaparim, umarim basarmis olurum, egzersiz yapmaliyim cumlelerini sil . meliyim maliyim lar hayatinda artik olmasin. ben soyleyim ben boyleyim mesela ben azimliyim ben rahatim ben su anda gevsedim. ben sakinim. ben huzurlyum artik aklina olumlu ne gelirse. ne olmasini istersen/ kendine soyle beynin yapmaya baslasin.

ikinci olarak. ileriki asamayi dusunme. son asamayi dusunme. bir yarista atlet olsan onunde on tane engel olsa onumde on engel var onumde on engel var diye dusunursen ilkinde sendelersn ama onumdeki engeli asicam dersen kurdeleyi yikiverirsin kaydirigubbakcemile3

bu durumda onundeki asama sadece vajinana bakmak. yapman gereken sadece vajinana soyle bi bakmak. o anda da baska sey dusunmemek. kaygilardan uzak olmak. mesela vajinana baktiginda ne dusunuyosun o an aklina tiksinc oldugu geldi surekli soyle ben bedenimi seviyorum. rahatim sakinim hersey cok normal vs/

birinci kurala sadik kalip buna devam et/ gun gelicek dilinin beynine soylediklerini beynin diline kendisi soyleticek/

azmini yitirmemen dilegiyle sekerim

1- estriol krem deneyebilirsin veya gleit gelen in tupunu vajinana sIk tuplu olanlar var ya/ penisi alman da surer ilk baslarda bir dakika bu senin degil daha cok esinin problemi olmus. problem derken erkeklerde bazen sertlik kayboluveriyo biz ayarca cesaretlenicez diye kendimizi hazirliyoruz bu hazirlik karsisinda artik saygidan mi ne balon gibi sonuveriyo. her vajilinin basina geliyo bu nerdeyse

2- penis kalinliginda mum aliyosan penisi cook rahat alirsin/ ilk an tedirginligi yasamissin. ama dersen ki iki parmaktan sonra mum asamasina gecmektense direk mumla baslamak istiyorum mumla egzresiz yap. mesela mumu almayi dene zorlandiginda birak cikar sonra tekrar dene. vajinin icindeki sivi ikinci ucuncu denemende almani saglar. bunu bi iki kez yaptiktan sonra ucuncu denemende direk mumu alabiliyosun/

3 ben ekliyim sevisme oncesi dus alcam bahanesiyle banyoya giriyoruz rahatlamis oluyoruz sonra vajimize emlayi arkasindan kayganlastiriciyi. emlanin etkisi oyle az degil bu arada. emla zaten vajina icin uretilen bisey o yuzden iliski suresine gore ayarlanmistir diye dusunuyorum.

3 parmak ve mum egzersizlerini tamamladin mi? yapamamis olman normal herkes egzersizden sonra ilk denemede yapamiyo. defalarca denemek gerekiyo. hic egzersiz yapmamis gibiysen demek ki kendini hazir hissetmemissin/ bu da egzersiz yaprtigin aparat parmak mum vs nin capinin genislemesi gerekiyo demektir bence/ moral bozmk yok yola devammmm

cunku beynin penisi alabilecegini kabul etmemis/
bizim saziye vardi yok sanirim bu aralar aylarca uzuldu SIKILDI bir gun egzersiz denemeye basladi bir parmaktan sonra bakti ki iceride yol var iki ye geciverdi sonra bir gun mu uc gun mu bir hafta mi ne tam hatirlamiyorum cook kisa surede yendi.
bir baska arkadasim vardi 13 cm capinda mumla egzersizden sonra yendi/

yani kisaca bu egzerzirde hangi asamayi astigidindan cok beyninin izin verdigi hangi asamayi astigin onemli/

mesela ben iki parmaktan sonra denemeye basladik/ oldu ama hic rahat degildim cunku beynim iki parmagi aldin ama penisle o bir mi diyodu bana/ sonra uc parmak ve penis ebadinda biseyler bulup onlarla egzersiz yhaptim ve buyuk olcude rahatladim/

simdi onemli olan senin beynin sana ne diyo belki uc parmaktan sonra penis alabilirim diyodur ya da mumla egzresiz yaparsam ohooo penis o zaman nedir ki diyodur.

kendini bi iyice dinle bakalim ne aldiktan sonra peniste rahatlayabilirsin. onu al ondan sonra beynin penise kapiarini acsin

kızlar ya biz vajınusmusla ugraşırken erkeklerde de isteksizlik oluyo heralde ben eşimi daha hevesli bekliyodum ama ne bileyim üzülüyorum bu durumada konuştuk hiç umdugum gibi birşey değil diyo:gitme:

ya daha kotusu de var ben hic zevk almiyorum mesela/ o zaman iste o mumlarla dovesim gelmisti. aylarca ugras yani ben bekledim ki bu basarimin uzerine ne biliyim havai fisekler patlatsin billboardlara ece seni seviyorum yazsin beni basbakanlik secimlerinde desteklesin artik aklina ne gelirse. basarim destan olsun dilden dile yayilsin/ yani ben o kadar mutluyken plagin bi anda bozulmasi gibi bana zevk alamiyorum diyodu ya/ dusundukce sinirleniyorum kaydirigubbakcemile3

ama anladimki sonra benim tatli okuzumun boyle yapmasi da aslinda tamamen benim zevk alip almamamla ilgili. ne zamanki ben zevk almaya basladim o titrek halimden biraz kurtuldum o zaman duzeldi. duzeldi dedigim de zevk almiyorum demeyi kesti. kutlama dersen nerdeeee bi afferim bile yok :umursamaz:

ya venuscum iki bogumu aldigini hissediyosan ikinci boguma almisindir zaten. ayrica zaten kalan kisimlari da gormen normal. eger gormuyosan kollarin bayaa uzun olcakmis. parmak egzersizlerinde cok derine gidilemiyo maalesef. uc parmaga gecmeyi dusunuyo musun bilmiyorum ama ben uc parmak uc bogumu zor yapiyodum cunku kolum yetismiyodu sekiz oluydum. onemli olan o duvar dye tabir ettigimiz yeri parmakla gecmis olman.yemisim bogumu bosver kaydirigubbakcemile3

arkadasinin interneti varsa keske buraya yonlendirsen veya isterse msn vs. vajinismus asilamiycak bir problem degil kesinlikle. Cok buyuk bir dert ve arkadasin muhtemelen basaramiyagini dusunuyo/ O yuzden bari cocugum olsun diyo ama bu dertle yasamasindansa cozmesi icin yardimci olsak daha iyi olmaz mi? sperm uc dort saniye diye biliyorum ben.

mum kac cm alabiliyo? kalinliigi ne kadarmis? parmak egzersizi yapmis mi ?

interneti varsa gelsin konusalim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…