- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #12.921
tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)benim bu hafta 2 parmak çalışırken ara ara ağrıyodu ama reglim yaklaştı bide ayaklarım çok üşüyo ona bağladım ama egzersizden olabilirmikine hihoyyytbide dün akşam 2 parmağı itirdimde itirdim öbür taraftan çıkacak sandım ama 2 boğumu geçtim sonunda zemuszemus
bana başaran arkadaşlar tavsiye etti üçgün egzersiz yaptım devamlı bir şekilde ondan önce hiç devamlı olmamıştı kremi kulandım oldu kendimi kandırmak olarakta görmüyorum başaranlar hala kremle yapmıyor ben bir kere krem kullandım eğer kandırmak oluyorsada bir kere kandırmaktan bişey çıkmaz nasılsa kurtuldum bu dertten :dance:kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy beni güldürdün Allahta seni güldürür inşallah delikafadulden delikafadulden
Bence biraz egzersizlere devam et p..s aşamasına sonra geç derim. Evet insan kendini hazır istiyor p..s yapabilirim diyor ama egzersiz çalışmak daha yararlı. Birde ara vermeden devam olursa çok iyi.
Ayrıca egzersizlerde emla kullanmanı tavsiye etmem, uyuşukluk yapıyor vajen olayın farkına varamıyor. Kremsiz yapki vajen yabancı cisimlere ve duyarlılığa alışsın. Ama ilk p..s denemesinde kullanabilirsin. En azından beyin p..s in içeriye girebildiğini algılar..
ewt 1 kerelik sorun değil bence de ama emlayı penis hakkımda kullanmayı tercih edicem bundan sonra acı yoksa kazanç yoktur arkadaşlar
:içelim: :içelim:
napıyım canım millet burda haldır haldır ilerliyo ben hala 2 parmaktayım 15 gündür 2 parmak uğraş dur biraz aksiyon olsun dedim zemuszemus
hiii acı macı yok zemuszemus biber sürecem parmaklarına kaydirigubbakcemile3
Ne olsun yoğun bi şekilde çalışıyorum balımmmzemuszemuskarnım acıktı evde yemek yok anneme kaçasım var bu akşam kaydirigubbakcemile2 sen neler yaptın bi daha deneme yapabildiniz mi?
Ne olsun ben de okuldan geldim, sınav vardı...
Hayır tekrar denemedik...
burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimsenin art bir niyeti olduğunu sanmıyorum bu konuda yazılanlarında kimseyi özellikle etkilemek için yazılmadığını sanıyorum çünkü hepimizin derdi ortak...bu konu çok hassas bazen yanlış anlamalar oluyor sizde vajiliydiniz biliyorsunuzki en ufak bi şeyden nem kapabilecek durumdayız şahsen ben dün dr lar hakkında yazılanlardan az da olsa etkilendim çünkü bende dr. tedavisi oluyorum ama bu arada 2 günde başardım falan filan diye yazılınca sanki ben yerimde sayıyomuşum gibi hissettim benim dr işe yaramayacak gibi geldi aklımız karışabilir bendemi 2 günde tedavi olmalıyım boşamı zaman harcıyorum gibi düşünülebilir herkes nasıl ne şekilde ve kime tedavi olduğunu yazabilir ama hangisi iyi hangisi kötü memnunmusun gibi konular yada tereddütler şikayetler o dr. ile ilgilenen arkadaşlar arasında özelden yazılsa daha iyi olabilir gibi geliyor bana bilmiyorumkismile
tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)
Bence kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Sonuçta vajiler alışkın değil kayganlaştırıcıyla rahat girer . istersen sonra bırakırsın.
derin ben senin 2. aşamanı çok merak ediyorum...acaba neler olcak
dizi gibi oldu anacım :hulya: sırnaşık şey
sağol canım:)Bence kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Sonuçta vajiler alışkın değil kayganlaştırıcıyla rahat girer . istersen sonra bırakırsın.
canım senın bu dururmun gercekten super bence bosuna beklıyorusn dene ve btır bu ısı cunku cok emınımkı basaracaksın daha fazla bu sıkıntıyı tasımana gerek yok..ve beynınde zaten yenmıısnbenim bu hafta 2 parmak çalışırken ara ara ağrıyodu ama reglim yaklaştı bide ayaklarım çok üşüyo ona bağladım ama egzersizden olabilirmikine hihoyyytbide dün akşam 2 parmağı itirdimde itirdim öbür taraftan çıkacak sandım ama 2 boğumu geçtim sonunda zemuszemus
ya bende ilk kez dün 2 parmak yaptım ama ilk 2 - 3 cm geçtikten sonra(gerçi en zor tarafı orası ama)seni baya geniş bi bahçe bekliyo :dance:
bende bugün mum denemesini emlasız yapcam penisi yapmaktan vazgeçtim ama belli de olmaz sengözlerimebaksanab
Yazdıklarınızı okudum , o veya bu sekılde , bu cok degsık bı hastalık , ben hıc yapamayacagım seyı yapabıldıgımı soyledım ıkı gunde , aslında orda hıc delık olmadııgnı dusunurken bırazd olsa kalın bıseyler sokabıldım demek ıstedım, hala gergın mıyım tabııkıde gergınızm , bakın sımdı regl ım bıtttı sımdı yıne korkuyorum ama deneme yapabılır mıyım bılmıyorum cunku tedavıden sonrakı ılk aksam yıne yapamam demıstım oyle boyle olmustuı fakat bır sonrakı sabah yıne aksam yapamaz mıyım korkusu olmustu , bu dıle kolay bısey arkadaslar ben 28 yasımdayım ve hayatımda ılk ddefa tanıdım o bolgeyı , ılk defa gecen ay ayna ıle ınceledım , bunu paylasmak en dogal hakkım , fakat evlılıgı cok gergın olanlar bu problem yuzunden bosanacak duruma gelenler olabılır aramızda -kı ben oyleydımben gıttıgım yerı yzdım ama MIZMIZ ında dedıgı gıbı her beyın farklı hepımız farklıyız o aletlerı benım 10 gun sonra alamama gıbı bır durumumda olabılır , bu aletlerle ısım bıtınce ısteyene de gonderırım , bunun yanında bulusabılrım ıstanbulda olanlarla parmak gırmesı ısı daha zorlastırıyo ve gerıyor buna emınım belkı sıze ters gelıcek ama gercekten tedavıyı uzatıyor . bu benım fıkrım gercı , dedıgım gıbı , yardımcı olabılecegım bı konu varsa yazın ,tabıı benımde yardıma ıhtıyacım olabılıcek bunu zaman gosterıcek tabıı , ozelden yazamayan arkadaslarım var kızlar bu yuzden bırılerının doktor konularını sorması kımseyı kızdırmamalı
hepınıze kolay gelsın
zhr nerdesin bugün yardımlarına ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?