Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)

ewt 1 kerelik sorun değil bence de ama emlayı penis hakkımda kullanmayı tercih edicem bundan sonra acı yoksa kazanç yoktur arkadaşlar

:içelim: :içelim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy beni güldürdün Allahta seni güldürür inşallah delikafadulden delikafadulden

napıyım canım millet burda haldır haldır ilerliyo ben hala 2 parmaktayım 15 gündür 2 parmak uğraş dur biraz aksiyon olsun dedim zemuszemus

ewt kesinlikle katılıyorum emla'ya lmaz:
sadece penis denemesinde olabilir
sanki bana zarar veriyomuş yada verecekmiş hissinee kapıldım baya etkili bi uyuşukluk

napıyım canım millet burda haldır haldır ilerliyo ben hala 2 parmaktayım 15 gündür 2 parmak uğraş dur biraz aksiyon olsun dedim zemuszemus

ya bende ilk kez dün 2 parmak yaptım ama ilk 2 - 3 cm geçtikten sonra(gerçi en zor tarafı orası ama)seni baya geniş bi bahçe bekliyo :dance:
bende bugün mum denemesini emlasız yapcam penisi yapmaktan vazgeçtim ama belli de olmaz sengözlerimebaksanab

Yazdıklarınızı okudum , o veya bu sekılde , bu cok degsık bı hastalık , ben hıc yapamayacagım seyı yapabıldıgımı soyledım ıkı gunde , aslında orda hıc delık olmadııgnı dusunurken bırazd olsa kalın bıseyler sokabıldım demek ıstedım, hala gergın mıyım tabııkıde gergınızm , bakın sımdı regl ım bıtttı sımdı yıne korkuyorum ama deneme yapabılır mıyım bılmıyorum cunku tedavıden sonrakı ılk aksam yıne yapamam demıstım oyle boyle olmustuı fakat bır sonrakı sabah yıne aksam yapamaz mıyım korkusu olmustu , bu dıle kolay bısey arkadaslar ben 28 yasımdayım ve hayatımda ılk ddefa tanıdım o bolgeyı , ılk defa gecen ay ayna ıle ınceledım , bunu paylasmak en dogal hakkım , fakat evlılıgı cok gergın olanlar bu problem yuzunden bosanacak duruma gelenler olabılır aramızda -kı ben oyleydım ben gıttıgım yerı yzdım ama MIZMIZ ında dedıgı gıbı her beyın farklı hepımız farklıyız o aletlerı benım 10 gun sonra alamama gıbı bır durumumda olabılır , bu aletlerle ısım bıtınce ısteyene de gonderırım , bunun yanında bulusabılrım ıstanbulda olanlarla parmak gırmesı ısı daha zorlastırıyo ve gerıyor buna emınım belkı sıze ters gelıcek ama gercekten tedavıyı uzatıyor . bu benım fıkrım gercı , dedıgım gıbı , yardımcı olabılecegım bı konu varsa yazın ,tabıı benımde yardıma ıhtıyacım olabılıcek bunu zaman gosterıcek tabıı , ozelden yazamayan arkadaslarım var kızlar bu yuzden bırılerının doktor konularını sorması kımseyı kızdırmamalı
hepınıze kolay gelsın

tebrik ederim tatlım:) benim ağrıdan kast ettiğim geçici bi ağrı mumu ittirirken baskıdan dolayı sanırım o da normal midir onu merak ettim acaba kayganlaştırıcı kullansam daha mı iyi olur bilemedim:)

Bence kayganlaştırıcı kullanabilirsin. Sonuçta vajiler alışkın değil kayganlaştırıcıyla rahat girer . istersen sonra bırakırsın.

sldx canım sakın öyle yapamam diye düşünme heee. bende dk.eve geldim 10gün dinlendim. sonra korktum yapamam artık diye. ilk gün çalışamadım girmedi resmen. 2. gün bende bir cesaret aparatla dans ettik yaniiikaydirigubbakcemile3...inanamadım.. cesaretini kaybetme beyne giden mesaj çok önemliymiş ben kendimde bunu gördüm evet yaparım diyorum ve yapıyorum.. gelişmelerini merakla bekliyorum..

canım senın bu dururmun gercekten super bence bosuna beklıyorusn dene ve btır bu ısı cunku cok emınımkı basaracaksın daha fazla bu sıkıntıyı tasımana gerek yok..ve beynınde zaten yenmıısn

ben mumda takılıp kaldım hala deneyemedim dr dan sonra duruma göre deneyesim var merak ediyom çünkü burda hemen hemen başaranların çoğu mum denemesini yapmış demekki baya faydalı oluyor zemuszemus

güzelim kimse kimseye kızmadıki herkes içindekini yazdı zemuszemusben kendimde delik olmadığını düşündüm çok uzun bi süre hepimiz aynıyız yanihihoyyythatta iddia ettim eşime bile delik yokki nereye girecek diye süprizzzzzdüşünüyomda amma cahilmişiz bilmiyorumkismile hala öğrenecek çok şeyimiz var hep beraber aşacağız bunu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…