• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım senın bu dururmun gercekten super bence bosuna beklıyorusn dene ve btır bu ısı cunku cok emınımkı basaracaksın daha fazla bu sıkıntıyı tasımana gerek yok..ve beynınde zaten yenmıısn

Baharcım gaza getirme beni akşama mesaide eşim Allahtan zemuszemus yoksa bu akşam yapışcaktım yakasına hihoyyyt şirketimi bassam ne etsem delikafadulden

Selam kızlar nasılsınız bakim.Bu ara biraz göz gezdirdim bayağı herkeste ilerleme var ama arada gerginlikte olmuş.Neyse bazen insan bu vajiden dolayı geriliyor.Neyse ben akşama artık tekrardan başlayacağım egzersizlere tam başladım derken birşey çıkıyor.Çıldırıyorum valla.

Süpersin canım ya hehehehesırnaşık şeydelikafadulden

sen bi egzersizlere başla bende denemeye başlayacam he bide baharın bebişine :hulya: örüyorum o bitsin önce sona deneme zemuszemus deneme lafını duyunca bile heyecanlanıyorum ayyy kızlar nasıl bastırdınız bu heyecanı delikafadulden

benim bu hafta 2 parmak çalışırken ara ara ağrıyodu ama reglim yaklaştı bide ayaklarım çok üşüyo ona bağladım ama egzersizden olabilirmikine hihoyyytbide dün akşam 2 parmağı itirdimde itirdim öbür taraftan çıkacak sandım ama 2 boğumu geçtim sonunda zemuszemus

süpersin venüs kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın canımmmm, ben süperim bu günnnn süperizzzzz dimi kızlar zemuszemusevet hava çok güzel bu gün işi asasım var ama malesef cuma kaydirigubbakcemile2sabah balkonda lalelerime baktım hepsinin tomurcukları büyümüş hele bi tanesi açmak üzere çok mutlu oldum yaaa delikafaduldenonu sevdim sevdim çıktım evden yerimseniben vajiyi yenen arkadaşlar bebiş yapında sevelim böyle laleyle nereye kadar dimi:delphin:

tatlım bizim için dua et çalışıyoruz ama...

ne oluyor boyelkaramsar tamam sen kabullemısısn kendıne gel bakayım..olurmu hıc bızler sendne farklımıydık sanıyorsun sende basarabırlsın bunu beynıne yerelstır o paramk egzerszıız ılk dnemelerde gerceketen cok zor ama onemlı olan zoru asmak ..yapma bence boyle hergun erteleyemezsın sende yapabılrısn dene hergun dene hısr yap dekı bak daha dun aksam 2 arkadasımız yendı ben neden yenemeyeyım..ben hep oyle dedım kendıme benım neyım eksık ..bız sneın yanndayız yeterkı sıte esını dusun kenıdnı dusun lutfennn

Tesekkur ederim cvbin icin baharcim..soylediklerini uygulamaya calisicam ins..:1hug:

bende hep ertelerdim
bende aynayla bakamazdım
bayıldım resmen kaskatıda kesildim (eşim anlatıyo)
parmağımı hayatta alamazdım hele mum iğrençti,eşimin parmağını almak mı imkansızdı..
ama hepsi geçti ama çalışarak ve burda okuduklarımla kalmayıp üstüne giderek eyleme dökerek..yapman gereken bu canım dene,bayıl ayıl ama alışacaksın her defasında ileri gideceksin..

Sanirim seninle ayni durumdaymisiz..yani senin vajiyi yenmeden onceki halinle.bende bakamiyorum ,,dokunamiyorum,,ama dedigin gibi bayilip ayilip baslamak ve denemek lazim..tesekkurler arkadasim..

gercekten herkesin farklı farklı oluyor durumu.. kimi bakamıyor bile .. adı üstünde kaçınma ve erteleme hastalıgı sanırım biraz kendimizi disipline etmemiz gerekiyor kendimize söz dinletmemiz gerekiyor ve vajinayı tanımak lazım tabiki hemen pat diye egzersize baslayamayabilir kimisi kendini ikna etmek lazım acaba o yöntemmi bu yöntemmi dr a mı gitsem botoksmu yaptırsam egzersizmi yapsam diyede bisürü vakit kaybı oluyor bi yerden bismillah diyip baslamalı ...görüyoruzki yapanlar egzersizle gayretle üzerine giderek hallediyor insallah azıcık cesaretle bence baslamalısın hayat bence adını listeye yazdır :)

Cok haklisin yazdiklarinda..aynen dedigin gibi herkesin farkli farklidir heralde ..bende boyle dusunuyorum..Suan reglyim ama bittikten sonra ins bi cesaretle adimi yazdirabilirim listeye bende zerrcim..tesekkurler..

merhaba arkadaşım,

buraya yazarak hissettiklerini bizimle paylaşarak ilk adımı attın bile zemuszemusbu hastalık öyle bişeyki bundan kurtulmayı istemek yetmiyor malesef...hepimiz aylarca yıllarca ağladık zırladık bir dünya şey kullandık ama nafile...bundan kurtulmanın tek yolu bilinç altına söz geçirebilmek...inan hiçbirimiz birbirimizden farklı değiliz hepimiz hemen hemen aynıyız...bunu başarmak istiyorsak önce kendimizi toparlayıp azimle vazgecmeden egzersiz yapmalıyız...egzersizi daha rahat yapabilmek için emla kullanmak istiyorsan ve eczaneye gidip alamıyorsan eğer eşin alabilir yada internet üzerinden satışı vardır mutlaka o şekilde alabilirsin..herşeyden önce sen kendin bir adım atmalısın aynayla bakmayı dene bakamıyorsanda üzülme parmağınla sadece dokun parmağını hisset korkuyorsan hareket bile ettirme sadece orada öyle kalsın aradan bi saat gecsin tekrar dokun yavaş yavaş sonra sen kendin meraktan o bölgede hafif hafif parmağını gezdirmeye başlayacaksın zaten...sadece bir dene ne kaybedersin? son derece normal korkman hepimiz korktuk ama bak artık bir sürü şey öğrendik vajimiz hakkında orası üvey evlat deil oda senin bir parçan aynı burnun dudağın gibi onlara dokunmaktan korkuyormusun?

Selam dunyanin en pozitif insanlarindan biri arkadasim..biraz devrik bir giris oldu ama pardon..canim eczanenin birine girip almaya sormaya bile cesaret edememistim dedigim,, turkiyedyken evet..burda da eczane gibi yerler yok zaten..Pharmacy denilen herkesin gidip kendi basina ilaclarini arastirip alicagi store lar var..ingilizcem cok yok ama yinede arstirdim baktim birazcik..hic emla pomad adli bir kreme rastlamadim..yoksa burda cekinmiyorum nedense..belki yabanci olduklarini bildigim icindir bilmiyorum..birde bu konularda cok rahat bir insanlar,,buda bir sebep olabilir.neyse dedigim gibi aslinda cok pismanim tr ye gittigimizde almadan dondugum icin bu ilaci..cunku bazen basaran arkadaslari gorunce oyle bir umut doluyor ki icime..hemen yerimden firlayip kalkip biseyler yapmak baslamak istiyorum..
ama en azindan diger dediklerini yapmaya baslamak istiyorum..suan regli oldum..bitsin ayna karsisinda bakma calismalariyla baslamak istiyorum bakalim..tesekkurler cvbin icin arkadasim..

merhaba tatlım
sen başarmayı istiyorsun ama kendini engelliyorsun
lütfen silkelen topla kendini
bizde senn gibidik erteledik erteledikçe sorunlar oldu
kendimizi kötü hissettik
eşini seviyorsun kendini seviyorsun öyleyse buna bir son verelim
ben de dokunamazdım orama
yerini de bilmezdim
ama bak burda birçok arkadaşımız yerini bile benm gibi bilmeyenler hep sonunda başardık
sen de başaracaksın inşallah
ama adım at
adımların ilerledikçe başarın artacak
yavaş yavaiş
bak zamanla oraya bakmayı dokunmayı okşamayı gevşemeyi parmakla egzersiz yapmayı.....yapacaksın
amaaa adım atman şart
ben üye olmamıştım burayoı okuduğumda
yenince üye oldum bir düşün beni
ben başardıysam sen de.... inan bana
erteleme artık
lütfen topla kendini canım kardeşim
:1hug:kaydirigubbakcemilea.s.

Canim kardesim..ins zamanla bende dediklerin gibi sirasiyla bakmayi dokunmayi gevsemeyi ogrenirim ..zaten yaza kadar zaman verdim kendime ..burda sizin gibi kader arkadaslrim sayesinde yenemzsem(( ki ins olmaz boyle birsey)),,ertelemeyip,,yazin tr ye geldigimiz ilk zamanda tedaviye baslicam.

Canim kardesim..ins zamanla bende dediklerin gibi sirasiyla bakmayi dokunmayi gevsemeyi ogrenirim ..zaten yaza kadar zaman verdim kendime ..burda sizin gibi kader arkadaslrim sayesinde yenemzsem(( ki ins olmaz boyle birsey)),,ertelemeyip,,yazin tr ye geldigimiz ilk zamanda tedaviye baslicam.

tatlım ben başaracağım de herzaman
yenemezsem diye bir olay yok inan bana Allahın izniyle
kaydirigubbakcemile

sana bişey diyeyim
biraz önce girdim biraz buraya sonra kapattım neti
şimdi tekrar bi bakayım dediydim sen yazmışın ve bana yazılmış tesadüfe bakar mısın:teytey::1hug:

Fimu çok güzel bir adım bence başaracaksın .. Vibratörlerin boy boy olmalı önce parmaktan biraz daha büyük bir tanesiyle başla 3-5 gün hep bununla çalış, sonra 3-5 gün sonunda diğer boya geç.. Başaracağına inanıyorum hihoyyyt

Mizmiz selam arkadasim..aslinda bende burda vibrator degil ama dilator seti gordum..suan regliyim,, acikcasi bu surecte butun gerecleri alip evde hazir etmek istiyorum,,belki bir cesaret bittikten sonra yavas yavas baslayabilirim..tabi ama once dokunabilmeliyim ve bakabilmeliyim :utangac: yani sence alsam bu dilatorleri kullanabilirmiyim? burda gordugum beyaz mum rengi ve kucukten buyuge 4 boydu..yani doktor dilator mu oneriyor? sakincasi yoksa eger bilgi verirsen sevinirim..bilmiyorumkismile

Back