- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.981
günaydın valal sinir oldum hiç farkında değilim ama buraya girmeden duramıyormuşum :)
:) ben de sabah giriyordumya hep sıkıldım giremeyince...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın valal sinir oldum hiç farkında değilim ama buraya girmeden duramıyormuşum :)
:) ben de sabah giriyordumya hep sıkıldım giremeyince...
Günaydın kızlar...
Site açıldı sonunda...
günaydın canım
nasılsın
ben camı açtım kuş sesleri var dışarda:teytey:
İyiyim canım sen nasılsın...
Benim balkon kapıları pencereler hepsi açık kız :)
günaydın woma cım nasılsın
hayat nasıl gidiyor
cnm ben henüz okuyamıyorum galiba 50 mesaj atarsam açılacak[/QUOT
offff ya mesajı okudum bi güzelde cevap yazdım ama gönderemedim sana 50 msj yazmam gerekiyormuş.acemiyimm daha sitede ama sana söylemem gerekiyodu yaaaaa senağlama
Evet ya canım 50 mesaj yapmak gerekiyor.
sana yazdıktan sonra akşam yine çalıştım dün 35 tane falan yaptım yani hihoyyyt yapamayacağım diye çok korktum dün 2 saat mızmızlandım sonra yaptım.. baktım mızmızlanacak kimse yok kaydirigubbakcemile3
bomba haberlerLe tekrar karşınızdayım arkadaşlar
ben dün akşam bişey yaptım....................................... sositososito
evet arkadaşlar bende BAŞARDIM :lepi: :lepi:
İNANILMAZ MUTLUYUM ALLAH BU DUYGUYU HERKESE NASİP ETSİN(AMİN) :Saruboceq:
Evet ya canım 50 mesaj yapmak gerekiyor.
sana yazdıktan sonra akşam yine çalıştım dün 35 tane falan yaptım yani hihoyyyt yapamayacağım diye çok korktum dün 2 saat mızmızlandım sonra yaptım.. baktım mızmızlanacak kimse yok kaydirigubbakcemile3
akşam o kadar uzun uzun yazdım sana tam göndericem uyarı geldi dumur oldumm ya :sm_confused: çok sevindim cnm her geçen gün korkunu biraz daha yeneceksin hadi bakalım sıra üçüncüye geliyor mail adresini yaz istersen bana sana söyleyeceklerim var
Tebrikler...alkisalkisalkis
tebrikler arkadaşımmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis devamı gelir inşalllaahhhh :lepi: kaydirigubbakcemile2
günaydın herkeseeee delikafadulden:dance:
ıste bu super ...tebrıkkk edıyourm canım gozun aydın ..kızlarrr supersınız b hafta cok gzl gectı hadı ıhsallh sıradakılerde sırabomba haberlerle tekrar karşınızdayım arkadaşlar
ben dün akşam bişey yaptım....................................... Sositososito
evet arkadaşlar bende başardım :lepi: :lepi:
Inanılmaz mutluyum allah bu duyguyu herkese nasip etsin(amin) :saruboceq:
akşam o kadar uzun uzun yazdım sana tam göndericem uyarı geldi dumur oldumm ya :sm_confused: çok sevindim cnm her geçen gün korkunu biraz daha yeneceksin hadi bakalım sıra üçüncüye geliyor mail adresini yaz istersen bana sana söyleyeceklerim var
Evet canım ya bu cesarete bende hayran kaldım doğrusu. neler yapıyorum inanamıyorum..eski halimi bir bilsen nasıldım ben.. dok. telkinleri bende yavaş yavaş uyanıyor sanırım.. bugün ve yarında bu aparatlayım..pazartesi 3.cüye geçeceğim şimdiden heyecan bastı bile..adresimi gönderirim..
Evet canım ya bu cesarete bende hayran kaldım doğrusu. neler yapıyorum inanamıyorum..eski halimi bir bilsen nasıldım ben.. dok. telkinleri bende yavaş yavaş uyanıyor sanırım.. bugün ve yarında bu aparatlayım..pazartesi 3.cüye geçeceğim şimdiden heyecan bastı bile..adresimi gönderirim..
yavaş yavaş yapabileceğine inanıyorsun o yüzden cnm toplam 4 aparattı dimi