- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.901
Ne kadardır egzersiz yapıyorsun Cgdm.
yeni sayılırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadardır egzersiz yapıyorsun Cgdm.
bence egzersizlerde krem kullanma egzersiz srasında acıyomu acımıyomu onu anlarsın ben mumda hiç acı hissetmeim mesela sadece biraz yanma oldu bu yüzden içim biraz daha rahatladı ama ilk denemede kullan bence
ve kremde doğru ufacık beş krem ve prospektüsünde bir tüpü bir sefer kullanın diyor okuduysan :)
günaydın kızlar burnum akıyo boğazım ağrıyo bi de öksürüyorum bi de gece nöbetim var :gitme:
ben bir parmak rahat yapıyorum iki parmak bi kere tamamını nasıl olduysa aldım sonaki denememde geriledim iki parmak ilk boğumda kaldım
anestolle ve emlayla ilgili cok önceki sayfalarda saglıkcı bi arkadas acıklama yapmıstı onu bulamam sanırım ama anestol daha hafif emla tam anesezik bir krem bu arada dr um bana anestol vermişti kullanmadım gerci ama anestolle ilgili yorumlara bakarken ufak yanıklarda kullanıldıgını okumustum hakkaten denedim elimi yaktımgmda tamamen acısı sıfıra indi günlerce yanık acısını yasamadım böylece anestolun etkisinide test etmiş oldum inanamıyorya insan![]()
evet okudum tabikii fakat ben 1 tüp falan kullanmadım yarısı bile değildi fazla geldi hemen uyuştu ve çok rahatsız oldum...emla kremi kendimizi kandırmak olarak gördüm ben...
yeni sayılırım
Ben geldim kızlar ne alemdesiniz?
aşkolsuunnn güzelimmmm gerilecek alınacak bişey yokki bunda...hepinize a.s.ben kimsenin yazdığına gerilmedim alınmadım zaten durumda alınacak bişey yokki...herkes birbirine yardımcı olabilmek için yazıyor...morel bozulcak bişey desen hiç yok..öyle egzersiz yapmamak falanda okumayayım bi daha zemuszemus bak geliyo merdane hihoyyytp.tesi burada güzel taze gelin haberleri görmek istiyorum koca bi hafta sonu çalışsın parmaklar, aparatlar, mumlar zemuszemusmillet taşla tüfekle savaşa gider biz mumla parmakla vajiye savaş açtık gazamız mübarek olsunlülülülülülü biz yine süperizzzzz kızlarrr delikafadulden
Tamam canım geçti gitti.... egzersizlere devam ben ilk 10 taneyi tamamladım bugün hihoyyyt 1saat sonra 2. 10 başlayacağım.. hepinize başarılar...:lepi:
Venüsten hoşbuldum canım naber?
selam kızlar bugün de mum denemelerine devam klasik beyaz mumun etrafına kağıt havlu sararak kalınlaştırdım streçledim krem ya da kayganlaştırıcı olmadan alabiliyorum ama sonlara doğru karnım ağrıyor sizde de oluyor mu?
benim bu hafta 2 parmak çalışırken ara ara ağrıyodu ama reglim yaklaştı bide ayaklarım çok üşüyo ona bağladım ama egzersizden olabilirmikine hihoyyytbide dün akşam 2 parmağı itirdimde itirdim öbür taraftan çıkacak sandım ama 2 boğumu geçtim sonunda zemuszemus