• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sakin olun kızlar gerilcek bi durum yok burda herkes yardımlaşma için var evet sadece dr konusu fazla uzadıgı için günlük yardımlaşmalara girilemedi sanırım onun bi tepkisiydi sonucta herkes aynı sorun için burda.. yeterince incinmiş ve hassas durumdayız zaten burası benim için terapi ve rahatlama mekanı lütfen olumsuzluklarla birbirimizi germeyeyelim gerek yok buna yardımlaşmaya devam hadi

sakin olun kızlar gerilcek bi durum yok burda herkes yardımlaşma için var evet sadece dr konusu fazla uzadıgı için günlük yardımlaşmalara girilemedi sanırım onun bi tepkisiydi sonucta herkes aynı sorun için burda.. yeterince incinmiş ve hassas durumdayız zaten burası benim için terapi ve rahatlama mekanı lütfen olumsuzluklarla birbirimizi germeyeyelim gerek yok buna yardımlaşmaya devam hadi

alkisalkisalkis

aaaaaaaaaaaaa bıze kızmıslar mı hıc gormedım o maılı ama cok uzuldum gercekten , kesınlıkle boyle anlasılmak ıstemem , ben astım belkı cok ıyı degıl ama yınede alabıldım bır - ıkı kere .. bu sıteden cıkabılırım canım ısterse hıc yorum bıle yapmam ıstemesem , ama amac sızlerınde 5000 lıraralar vermemesı neler yaptıklarını soylememeız paylasmamız , tabıı dınlemek ıstemeyenler okumasın , bu sıteye daha oncesınde doktorlarda yzı yazdı kendı reklamlarını yapmak ıcn ama bızm oyle olmdıgımızı gıttıgımı doktorların sıtelerınden okuyabılırsınız zaten , bu kadar adı degılız ..... dedıgım gıbı ben sadece yasadıklrımı anlatmaya calsııyorum yardımcı olmak adına , ısteyen guvenen arkdaslarım dınler , okur yardım almk ıster ıstemeyende elestırı yaparak yanlıs anlar

burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimsenin art bir niyeti olduğunu sanmıyorum bu konuda yazılanlarında kimseyi özellikle etkilemek için yazılmadığını sanıyorum çünkü hepimizin derdi ortak...bu konu çok hassas bazen yanlış anlamalar oluyor sizde vajiliydiniz biliyorsunuzki en ufak bi şeyden nem kapabilecek durumdayız şahsen ben dün dr lar hakkında yazılanlardan az da olsa etkilendim çünkü bende dr. tedavisi oluyorum ama bu arada 2 günde başardım falan filan diye yazılınca sanki ben yerimde sayıyomuşum gibi hissettim benim dr işe yaramayacak gibi geldi aklımız karışabilir bendemi 2 günde tedavi olmalıyım boşamı zaman harcıyorum gibi düşünülebilir herkes nasıl ne şekilde ve kime tedavi olduğunu yazabilir ama hangisi iyi hangisi kötü memnunmusun gibi konular yada tereddütler şikayetler o dr. ile ilgilenen arkadaşlar arasında özelden yazılsa daha iyi olabilir gibi geliyor bana bilmiyorumkismile

evet doğru kremi almışsın.ben emlayı sadece pe.. denemesinde kullandım.o günde başardım.sonraki ilişkilerde de hiç kullanmadım.

bende bugün penis denemesi yapıcam belki biraz acele ediyorum ama bi yerden başlamak lazım artık...gelişmeleri bildiririm kader arkadaşlarım kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

hım bide bizi inciten sanırım parmak egzersizleriyle uğrasmayın kısmıydı ki burda bi sürü insan zor da olsa ucundan kıyısından egzersiz yapmaya çalıyoruz sanırım bu olumsuzluk gerdi azıcıkda bu arada yazdıklarına katılıyorum venusten

doktor elestırısını yapan bırı benım ..ama bu sneı yada onu elestırmek ııcn degıl doktora gıtmek tabıykı cok gzl ...ama 2 gun boyunca hıc ır sekılde yardım olayı desetk olayı olmadı ve sureklı ben su dr gıtıtm ben bu dr gıtım.su dr ıyı bu doktor kotu bunalrın yerıne bılgılerı paylasmanın bence daha cok yararı olucagını dusundum ve halada dusuncemın arkasındayım burda kı bazı ınsnalar dr gıdecek guce sahıp degıller ve dr ısımlerı vermek tabıykı guzel gıdebılen le rııcn tavsıye ama gıdemıyenlerı dusunerekten fıkır paylasımı yapılması bence kat kat daha guzel..maksadım kımseyı kırmak degıl zaten bu konuda kırılcak bı olay goremıyorum

burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kimsenin art bir niyeti olduğunu sanmıyorum bu konuda yazılanlarında kimseyi özellikle etkilemek için yazılmadığını sanıyorum çünkü hepimizin derdi ortak...bu konu çok hassas bazen yanlış anlamalar oluyor sizde vajiliydiniz biliyorsunuzki en ufak bi şeyden nem kapabilecek durumdayız şahsen ben dün dr lar hakkında yazılanlardan az da olsa etkilendim çünkü bende dr. tedavisi oluyorum ama bu arada 2 günde başardım falan filan diye yazılınca sanki ben yerimde sayıyomuşum gibi hissettim benim dr işe yaramayacak gibi geldi aklımız karışabilir bendemi 2 günde tedavi olmalıyım boşamı zaman harcıyorum gibi düşünülebilir herkes nasıl ne şekilde ve kime tedavi olduğunu yazabilir ama hangisi iyi hangisi kötü memnunmusun gibi konular yada tereddütler şikayetler o dr. ile ilgilenen arkadaşlar arasında özelden yazılsa daha iyi olabilir gibi geliyor bana bilmiyorumkismile

Arkadaşa yazdığın cevaba bende cevap veriyorum bende alındım çünkü..

Evet genelde doktora giden 2 günde yeniyor ama bende 2 günde yenemedim.He penis deneyimini yaşadım ama kendimi yenmiş kabul etmiyorum, ki doktorumda kabul etmediği için egzersizlere devam ediyorum. Oyüzdende bu sitedeyim paylaşalım diye. Yardımcı ve destek olalım diye. Ama dün o kadar çok dk.muhammedi yapılmışki bende alındım çünkü muhabbet yapan herkese eleştiri yapılmış. Doğru söylüyorsun o dk.iyi bu dk.iyi muhabbetine bende kızıyorum ben bu muhabbeti yapmadım sadece dk.konumuz oldu ve konuya dahil edildiğimi düşündüm genelleme yapılması hoşuma gitmedi.

Her insanın kişilik yapısı farklıdır. yerinde saymıyorsun bu denemileri yapmak çok büyük başarı diye düşünüyorum .Çalışmalarında başarılar..

kimsenin art bir niyeti olduğunu sanmıyorum dedim sizi eleştirmek için söylemedim sadece bilinç altımız hemen yazılan herşeyi farklı boyutla taşıyıp bizi en ufak bişeyde geri adım attırabiliyor aslında hepimizin anlatmak istediği şey aynı ama farklı açılardan bakıyoruz bu topiğe giren ve vaji sorununu aşmış yada aşmaya çalışan hiç kimsenin birbirinden farkı yok korkularımız aynı aşamalarımız aynı yöntemlerimiz farklı...tabiki farklı yöntemleri birbirimizle paylaşıp tartışacağız..bende dahil hepimiz farkında olmadan bu konuyu okuyan arkadaşları bu 1 tek kişi bile olsa olumsuz etki yaratabilecek yazıları biraz daha dikkat ederek yazarsak daha iyi olur diye söylemek istedim hepsi bu (direk sana yada diğer arkadaşlara eleştiri mahiyetinde değildi bu)

kimsenin art bir niyeti olduğunu sanmıyorum dedim sizi eleştirmek için söylemedim sadece bilinç altımız hemen yazılan herşeyi farklı boyutla taşıyıp bizi en ufak bişeyde geri adım attırabiliyor aslında hepimizin anlatmak istediği şey aynı ama farklı açılardan bakıyoruz bu topiğe giren ve vaji sorununu aşmış yada aşmaya çalışan hiç kimsenin birbirinden farkı yok korkularımız aynı aşamalarımız aynı yöntemlerimiz farklı...tabiki farklı yöntemleri birbirimizle paylaşıp tartışacağız..bende dahil hepimiz farkında olmadan bu konuyu okuyan arkadaşları bu 1 tek kişi bile olsa olumsuz etki yaratabilecek yazıları biraz daha dikkat ederek yazarsak daha iyi olur diye söylemek istedim hepsi bu (direk sana yada diğer arkadaşlara eleştiri mahiyetinde değildi bu)

Evet yazılanlardan etkileniyoruz....şuan beynim bile öyle kasıldıki egzersizimi yapamıyorum. Halbuki bugün benim için çok önemliydi 2. aparatıma başlayacaktım.

Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Aslında eleştirilecek kişi belliydi... ama dün muhabbet yapan herkese genelleme yapıldı bende kayıtsız kalamadım.

aynı seylerden bahsedip aynı sorunları yasayıp bu kadar birbirimizi kasabilmemize şaşdım dogrusu burda birbirimzi teselli edip gaza getirebilicek bi sürü sey varken ufacık olumsuzluklara takılmak gereksiz mızmız arkadasım dun burda konusulanlar yüzünden egzersiz yapamamıs olmamız seni ne kadar olumsuz etkilerse aynı sekilde senin egzersiz yapamam da öle etkiler vajiye bide vicdan rahatsızlıgı katmayalım artık herkes acıklamasını yaptı bence görünürde bi sorun yok lütfen azcık rahatlayalım

geçmiş olsun canım bir an önce toparlanıp egzersilere başlaman dileğiyle zemuszemus

bir hayalin peşinden giderken kendimizi hayal kırıklığına uğratma ihtimalimiz vardır ama korkudan hiçbirşey yapmayıp olduğumuz yerde durmak da kendimizi 'garantili' hayal kırıklığına uğratmaktır. Hiç birşey yapmadan durursak korkudan harekete geçemediğimizin farkında olacak kendimizi asıl o zaman hayal kırıklığına uğratacağız.Başarı her gün kendini yenebilmeyi gerektirir. Her gün egzersizleri düşündüğümüzde yolumuza iki seçenekli bir yol ayrımı çıkar. Birini seçmemiz bizi başarıya götürecek diğeri ise başarısızlığa. Başarısızlığa götüren yollar daha kolay yürünür olacak o yüzden daha cazip gelecek ve ertelemeyi seçeceğiz yada yeni bahane üreteceğiz. Her gün kendimizi yenmeli, yenilemeli başarıya götüren yolu seçmeliyiz. Başarıya götürebilecek ihtimallerin peşinden koşalım her zaman yada deneyelim en azından. İnsanın en değerli hazinesi kendisidir lütfen bunu unutma arkadaşım....

Çok sağol bitanem inş. bakalım

Evet yazılanlardan etkileniyoruz....şuan beynim bile öyle kasıldıki egzersizimi yapamıyorum. Halbuki bugün benim için çok önemliydi 2. aparatıma başlayacaktım.

Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Aslında eleştirilecek kişi belliydi... ama dün muhabbet yapan herkese genelleme yapıldı bende kayıtsız kalamadım.

aşkolsuunnn güzelimmmm gerilecek alınacak bişey yokki bunda...hepinize a.s.:nazar: ben kimsenin yazdığına gerilmedim alınmadım zaten durumda alınacak bişey yokki...herkes birbirine yardımcı olabilmek için yazıyor...morel bozulcak bişey desen hiç yok..öyle egzersiz yapmamak falanda okumayayım bi daha zemuszemus bak geliyo merdane hihoyyytp.tesi burada güzel taze gelin haberleri görmek istiyorum koca bi hafta sonu çalışsın parmaklar, aparatlar, mumlar zemuszemusmillet taşla tüfekle savaşa gider biz mumla parmakla vajiye savaş açtık gazamız mübarek olsunlülülülülülü biz yine süperizzzzz kızlarrr delikafadulden

aynı seylerden bahsedip aynı sorunları yasayıp bu kadar birbirimizi kasabilmemize şaşdım dogrusu burda birbirimzi teselli edip gaza getirebilicek bi sürü sey varken ufacık olumsuzluklara takılmak gereksiz mızmız arkadasım dun burda konusulanlar yüzünden egzersiz yapamamıs olmamız seni ne kadar olumsuz etkilerse aynı sekilde senin egzersiz yapamam da öle etkiler vajiye bide vicdan rahatsızlıgı katmayalım artık herkes acıklamasını yaptı bence görünürde bi sorun yok lütfen azcık rahatlayalım

sen egzersizlerde ne durumdasın güzelim ?

arkadaşlar herkese merhaba...

dün çok fazla işim olduğu için gelişmeleri yazamadım
ben en son 2 parmak 2 boğum aşamasındaydım
dün emla krem aldım ilk önce emlasız yine parmak egzersizlerimi yaptımtek parmakda hiiç sorun yok gayet rahatım
2 parmak yaptığımda biraz gerilmeler oldu ama yinede devam ettim
sonra emlayı sürdüm hemen uyuştu ve mumun hepsini alabildim çok rahat bi şekilde ama bu iş
beni rahatsız etti..yani orası uyuşuk ne sokarsan alır gibime geldi ben emla'sız denemek istiyorum
yani bunu kendim için başarı saymıyorum :olmaz:

kızzlar emlayla çok rahat olup ta sonra çuvallayan varmı?
bide çeşit çeşit emla yok dimi bayanlar
benim ki 5 tane küçük küçük tüpler di
sizinkide öyle mi CADIARZU

bence egzersizlerde krem kullanma egzersiz srasında acıyomu acımıyomu onu anlarsın ben mumda hiç acı hissetmeim mesela sadece biraz yanma oldu bu yüzden içim biraz daha rahatladı ama ilk denemede kullan bence

ve kremde doğru ufacık beş krem ve prospektüsünde bir tüpü bir sefer kullanın diyor okuduysan :)

bence egzersizlerde krem kullanma egzersiz srasında acıyomu acımıyomu onu anlarsın ben mumda hiç acı hissetmeim mesela sadece biraz yanma oldu bu yüzden içim biraz daha rahatladı ama ilk denemede kullan bence

ve kremde doğru ufacık beş krem ve prospektüsünde bir tüpü bir sefer kullanın diyor okuduysan :)

besencim sen mumu kullanırken krem falan kullanmadanmı yaptın ?

besencim sen mumu kullanırken krem falan kullanmadanmı yaptın ?

hayır prezervatifle ilk egzersizde biraz kayganlaştırıcı sürdüm ikinci akşam önce klasik beyaz mumla 15 dk kadar sonra kalın mumla 15 dk kadar egzersiz yaptm kayganlaştırıcı kullanmadım derin nefes alıp ıkındım ittirince aldım sadece esnemeden dolayı hafif hafif yanma oldu

Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.

sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .

4-5 defa anestolle denedik sonrasında normal krem kullandık.zorlanmadım

Back