E
Ece1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.221
Alevsi eşinle birbirinize anlayişiniz çok hoşuma gitti. Maşşallah. Allah mutluluğunuzu bozmasin canim :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kendı kendıme teşhis koymaya çalışıyom ama yok bı yerde tıkanıp kalıyorum acaba varmı benım gıbı olan???acıyı hıç dusunmuyom ama işte tıkandım haaaa:1shok:ya saçma saçma soru soruyor olabılırım kusuruma bakmayın buldum boyle bı yer kım susturabılır benınaniknanik
vajiyi yenen arkadaşlar bişey danişmak istiyorum.
biraz açık olucak ama kafama çok taktım. ilk deneyip başardiğiniz pozisyondan sonra farkli pozisyonlara ne kadar sürede geçtiniz? ben şu anda erkeğin hakim olduğu bi pozisyonda hala vajinismus tepkisi veriyorum. zaten bu şekilde çok canım yanıyo. diğerlerini düşünemiyorum.
ayrıca jelsiz denemeye cesaretim yok. bir arkadaş kayganlaştirici fitil demiş. o nasıl bişey ki?
bu arada yine belirtiyim penis denemesine geçmemiş arkadaşlar korkmasin ben 3 parmaktan değil de 2 den penis denemesine geçtiim için olabilir o acı. ayrica 2 de de çok egzersiz yapmamiştim. ona bile alişmamiştim yani..
merhaba arkadaşlar bende vajinusmustum ama yendim.doktora giderek başardım ama doktor sadece yöntemi sunuyor.eğer başaramayan arkadaşlar varsa yardımcı olmaya hazırım.
selam bayanlar . . .dün akşam işten geldiğimde eşimle azıcık oynaştk derken boşaldı :S sonra amcasının bebişi olmştu onu görmeye gttk . içim gitti bebeği görünce. millt koskoca bebeği çıkarıo biz küçücük şeyii (
Öff dün akşamda bidaha denemedikk eşim uykum war dedi ( bu akşamda gececi zaten
Selam canım o geziciyse sen parmak egzersizi yap.Onun olmadığı zamanları fırsat olarak değerlendir.Ben her zaman yazıyorum ama yine söyleyim.Öneli olan kendinizi tanımak ilaçlar Anestol kremler bende denedim ama sonuç nafile.Alevsi ne güzel anlatmış her yolu denedim ama olmadı diyor.İlaç, sarhoş olma vs..O ilaçlar biraz destekleyici olabilir ama arkadaşlar egzersizleri gerçekten hafife almayın.Parmak denerken kaslarınızı öğrenin.Nerde kasıyorsunuz, ne yapınca kasılmanız geçiyor.Bunu öğrenin Kegel egzersizi yapın ve tabi nefes egzersizi.İnanın kremlere vs lere güvenmek yerine kendinize olan güveniniz geldiğinde, kaslarınızı bilinçli hareket ettirmeyi öğrendiğinizde onları elinizin tersiyel iteceksiniz..Ben inanıyorum ki sonuç ve başarı yakın..Haydi kızlarrr.....Başaracaksınız, başaracaksınız, başaracaksınız kaydirigubbakcemile5
Canım sorunum şuki . . son anda bacaklarımı açtığımda sorun başlıyor bende . . zaten sürtünürken herhangi bi sorun yok .penis hafiften girerkende sorun yok .sadece bacaklarımı açtığım an kötü oluorum işte :kedi:
hadi bakalım inş ama ben sennki gibi öçle sık sık denemiyorum bile acaba iyice heycanlandııktan sonramı yapmak gerek yoksa her seferinde olurmu acaba