- 11 Mayıs 2009
- 1.034
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.201
alevsi bebik varmı tatlım düşünüyomusunuz:ecrin_bebek:
bu aada alevsicim bende bu sorunla uğraşırken daraldığımda eşime diorum valla keşke evlenmeden yapsaydık. hep sınırla hep sınırla ondan oldu. çünkü bende evlenmeden olmaz diyenlerdenim ama şuan bilmiyorum yani.. bunlarla uğraşcağımı bilseydim belkiiiiiii zemuszemus
hepinize çok teşekkür ederim denizcek bana gonderdıgını bulamadım:1no2:bısey daha sorcam uyusturan bı sprey fılan varmı???ben ilk uyuşturup deneyecem ilişkiyi belki olursa cesaretlenirimdelikafadulden ya benım sorunum ne tam olarak anlamısda değilim ne manyak bıseyım be yawwwwdelikafadulden
alevim sağlık olsun başta..geçmiş olsun..ümüdinizi kaybetmeyin ne zaman ne olcağı kısmet...tıp ilerledi artıkın allah gönlüne göre verir inşallah a.s.
bende hep olmassakısmet canım biz evlalık edinmek istiyoruz ama bakalım inşallah senin de en kısa zamanda hamiş olduğunu duyarız.:CüvCüv:
bende hep olmassa
diye düşünürüm öle şeyler...bende pkoluyum vaji bitti bunun derdi başladı hayırlısı olsun canım herşeyin
kıss ayaz seviyom ben seni Şeniz depresyonluk değilsin espriyle yaklaşıyosun olaya çok hoşuma gidiyo :roflol::roflol: