Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende daha yeni yendim vajinismusu.belki çok tecrübelide değilim ama sana tek tavsiyem parmak egzersizini kesinlikle yap.ben burda okuyup geçiyordum 2 jinekoloğa gittim ikisininde dediği şey.psikiyatra gitmen gerekiyor ve onlar parmak egzersizi verecekler bu şekilde çözeceksin.baktım kaçış yok ve benden sonra evlenen bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenincer hırs yaptım ben niye yapamıyorum diye ki 7 aylık evliyim. nasıl oldu anlamadım aynada bi baktım delik var ve parmağına prezervatif takıp jelleyim deliğe zor olsada dokundum ve ıkındkça içine girdiğini farkettim hemde hiiç acı çekmeden!! ben bile şaşırdım ve o an sevinçten ağladım. ilk kez bu kadarını yapabilmiştim. sonra iki parmak denedim olmadı. başka bi gün yine 2 parmak denedim oldu derken 3 parmak.bu da oldu ben şoktayım bu arada:) bi kaçgün sonra eşimle denedim olmadı moralim bozuldu ama pes etmedim aynı gün yine denedim ve oldu. ama inanın eşli denemelerden kaçınmayın.ben yeneyim diye egzersiz önceleri devamlı eşimle deniyordum.olmuyordu ama yine de olacakmış ümidiyle deniyordum.hep kendimi motive derek ve bu sefer artık olacak diyerek. inş sizinde olur ama inanın yapabileceğinize ve pes etmeyin hiç.

çok konuştum:))

ne kadarda aynı seylerı okusak ınsan yenı bır mesaj gelınce yıne okuma ihtıyacı duyuyor aslında hersey çok kolay gıbı görunuyor allahım hepimizin yardımcısı olsun bende 2 gundur parmak egzersızıne basladım ınsallah bende yenecegım yaramaz pisi ve diğer tüm arkadaslar bizleri cesaretlendırdığınız için çok teşekkürler inanın bu site sayesinde vajinusmusa bakış açım değişti yeneceğimmmmmmmmmmmmm......

girlinred; boşver tatlım erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyolar sen vajinusmusu yenmiş insansın gerisini boşver :)

yapamadım önce aynayla baktım yine ıkındım hatta ıkınırken bir an akıntı geldi heh demek doğru yere bakıyorum dedim. ama dediğim gibi bir et parçası ve onun biraz üstü var biraz yukarı kaldırınca belimi ve ıkınınca sanki o et parçasının üstünde çooook küçük bi delik gördüm deliğe sokmadım üstten dokundum ondan bile çok kötü oldum. parmak yerine sanırım yarın kulak çöpü deneyeceğim. onun öncesinde googledan vajina resimlerine mi baksam offf yapamayınca da ağladım

gizemsak kremi nerden nasıl sipariş verdin ben eczaneden alamıyorum utanıyorumda

bak şimdi et parçasının tam altında vajina. ıkınınca iki delik açığa çıkıo. biri işte o et parçasının altındaki hazine diğeri zaten anüsün. yani vajina o et parçasıyla anüsün arasında. ayy ben de bu tür tarifleri okur okur ama yine de bulamazdım :)) git şimdi bak bakıyım iyi anlatmışsam bulursun :)

benimde kafam karıştı şimdi tam buldum egzersizlere başlıcam derken ben 2 delik görmedim ıkınınca et parçasının ortasında sanki delik açılıyo bi onu gördüm yanlışmı benim gördüğüm

offff yine başa döndüm ben ıkınıyorum ve sadece açılan tek bi yer görüyorum ben aşağısı yukarısı yok bunun 2 saattir aynanın karşısındayım ne olacak halim bilmem vajinanın içinden bi sıvı geliyomu beyaz bi akıntı vardı benim gördüğüm delikte

ı ıh anüsü görüyorum ztn dediğin gibi üst kısım da vajina. ama işte orada delik göremiyorum kapalı gibi et var ne altı ne üstü delik offf daha onu görmeyi beceremiyorum bişi sokcam bi de

heh aynı durumdayım bıraktım kalktım ben. anüsü görüyorum ıkınınca da beyaz sıvı geliyor ama delik tam nerde göremiyorum

8 ay oldu ya işte bazısı çok anlayışlı benimki ztn çoğu konuda gıcık olduğu için

heh aynı durumdayım bıraktım kalktım ben. anüsü görüyorum ıkınınca da beyaz sıvı geliyor ama delik tam nerde göremiyorum

canım o beyaz sıvı vajinadan geliyor ellerinle yana doğru dıştan açtıtır hafif deliği göreceksin egzersizi yaparkan parmağını oraya sokacaksın korkma ilk başlarda ben de aynı sizin gibiydim yılmak yok denemeye devam aşama aşama olcak göreceksin

canım o beyaz sıvı vajinadan geliyor ellerinle yana doğru dıştan açtıtır hafif deliği göreceksin egzersizi yaparkan parmağını oraya sokacaksın korkma ilk başlarda ben de aynı sizin gibiydim yılmak yok denemeye devam aşama aşama olacak göreceksin

yanlara açıyorum zaten açmasam hiiiç bişi göremem de bu akşam çok hevesim kırıldı yrn kulak çöpü alıp oralara bi yere sokmayı denicem işte

yanlara açıyorum zaten açmasam hiiiç bişi göremem de bu akşam çok hevesim kırıldı yrn kulak çöpü alıp oralara bi yere sokmayı denicem işte

canım sakın hevesim kırıldı falan deme olacak göreceksin bir günde zaten olmaz yavaş yavaş olacak gün gün sen yeter ki azmet kulak çöpünü falan bilmiyorum ben onu hiç denemedim ben serçe parmağımla başlamıştım.ama sakın yılma seni anlıyorum aynı şeyleri biz de yaşadık ben asla yapamayacağım dediğim zamanlar oldu ama yılmadım azmettim başardım sen de başaracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…