- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.901
Evet kızlar sipariş ettiğim jel gelmiş. Yani erteleyemicem artık . Kegelden sonra ilk parmak egzersizi olcak. Serçe parmağı denicem. Kesin yapamııp bırakcam da bi umut işte.
Ikınıp girdikten sonra ( tabi girerse) popoya doğru iteceğim di mi
pufffffhiç istemiyorum
merhaba arkadaşlar yeni üyeleri tanımıyorum kısaca bir göz attım birkaç öneri sunucam inş yardımcı olur egzersiz olayını artık hepiniz biliyorsunuz bu işi bitirdiğinizde bedenen ve ruhen hazır hşissettiğinizde ön sevişmeyi uzatarak ve bol jel kullnarak el yardımı ıle egzersızde oldugu gıbı p...i yerlestırebılırsınız sonrasında ıse nefes verın ıkınarak popoya egımlı dogru alıcaksınız boyle anlatınca cok mesakkatlı bı ısmıs gıbı gelıyor herkes boyle mı ugrasıyor bu nedir diyebilirsiniz yön bulma sorunu vajinusmus olmayan birindede baslarda oalbılıyor inanın bu zamanla oturucak zaten vajinusmusa en büyük desteği veren de yön bulunmaması bu yüzdende canınız olması gerekenden fazla yanıyor...BOL JEL KULLANIN ALIRKEN NEFES VERIN ve o ılk asama duvar denılen kısım orada asagı egımle ıttrsenız ınanın akıp gıdıcek sonrası cok kolay acı yok ..Geçenlerde eşimle aramda geçen bir diyalogu aktarıyım ben yeneli 8 ay gibi bir süre oldu hala zaman zaman girşte kasıp onun hızını kesiyordum bana hala tam aşamadın nıye korkuyosun dedı sonra düşündüm ya dedim ben artık acı denilen şeyin gercek anlamda acı olmadığını canımın ne ölçüde yanıcağını biliyorum bedenimi tanıyorum bunu defalarca yaptım noluyo hakkaten dedim kend kendime sonrasında yapılan ilk denemede cok basarılıydım arkadaşlar lütfen ön yargılarınızdan sıyrılın ve egzersize baslamayan kadın doguma gıdıp once muayene oslun yuzeysel muayene (canınız yanmayacak) sonrasında engel bır durum yoksa jel ıle egzersıze baslasın ben 3 parmakta yendım 3 hafta gıbı bı surede biliyorum bazılarınız geçmişi okumaya üşeniyor son sayfaya göz atanlara ışık olur umarım bunlar
aysir gün içinde kendi kendine kegel egzersizi yap. çok kolay. 5 saniye kas vajinayı 5 saniye gevşet. kasılacak kasları tam olarak öğrenebilmek için idrarını yaparken tut. işte o kaslar çalıştırılması gerekenler. sonra serçe parmağından başlayarak vajinana sokarak çalış. vajinam nerde diyorsan aynayı altına tutup ıkın. orada iki tane delik göreceksin. üstteki doğru olan. böyle böyle devam et. ön sayfalara bakabilirsin detaylı bilgiler için. bu gün tatsızım kusura bakma yardımcı olamıycam.
ben vajiyi yendim de ne oldu.... eşim bana madalya mı taktı. pazar günü başarmıştım hatta buraya da yazmıştım. dün yine yapalım istedi. ben de yorgundum ve korktum açıkçası yapamadım istemedim. şimdi konuşmuyoruz kavgalıyız... bi kere yaptık diye makineye mi bağladım ben. ilişkilerde çok tecrübeli değilim, eşim de değil. kim kimi idare edemiyor anlayamadım( ben istemiyormuşum zaten de, bir kere istemişim onda da yapmışım zaten, benim hiç derdim yokmuş çok sağlıklıymışım ama istememişim de ondan yapmamışım bunca zaman.... içim şişti yemin ediyorum çok mutsuzum.
bende daha yeni yendim vajinismusu.belki çok tecrübelide değilim ama sana tek tavsiyem parmak egzersizini kesinlikle yap.ben burda okuyup geçiyordum 2 jinekoloğa gittim ikisininde dediği şey.psikiyatra gitmen gerekiyor ve onlar parmak egzersizi verecekler bu şekilde çözeceksin.baktım kaçış yok ve benden sonra evlenen bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenincer hırs yaptım ben niye yapamıyorum diye ki 7 aylık evliyim. nasıl oldu anlamadım aynada bi baktım delik var ve parmağına prezervatif takıp jelleyim deliğe zor olsada dokundum ve ıkındkça içine girdiğini farkettim hemde hiiç acı çekmeden!! ben bile şaşırdım ve o an sevinçten ağladım. ilk kez bu kadarını yapabilmiştim. sonra iki parmak denedim olmadı. başka bi gün yine 2 parmak denedim oldu derken 3 parmak.bu da oldu ben şoktayım bu arada:) bi kaçgün sonra eşimle denedim olmadı moralim bozuldu ama pes etmedim aynı gün yine denedim ve oldu. ama inanın eşli denemelerden kaçınmayın.ben yeneyim diye egzersiz önceleri devamlı eşimle deniyordum.olmuyordu ama yine de olacakmış ümidiyle deniyordum.hep kendimi motive derek ve bu sefer artık olacak diyerek. inş sizinde olur ama inanın yapabileceğinize ve pes etmeyin hiç.
çok konuştum:))
Evet kızlar sipariş ettiğim jel gelmiş. Yani erteleyemicem artık . Kegelden sonra ilk parmak egzersizi olcak. Serçe parmağı denicem. Kesin yapamııp bırakcam da bi umut işte.
Ikınıp girdikten sonra ( tabi girerse) popoya doğru iteceğim di mi
pufffffhiç istemiyorum
girlinred; boşver tatlım erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyolar sen vajinusmusu yenmiş insansın gerisini boşver :)
gizemsak kremi nerden nasıl sipariş verdin ben eczaneden alamıyorum utanıyorumda
bak şimdi et parçasının tam altında vajina. ıkınınca iki delik açığa çıkıo. biri işte o et parçasının altındaki hazinediğeri zaten anüsün. yani vajina o et parçasıyla anüsün arasında. ayy ben de bu tür tarifleri okur okur ama yine de bulamazdım :)) git şimdi bak bakıyım iyi anlatmışsam bulursun :)
bak şimdi et parçasının tam altında vajina. ıkınınca iki delik açığa çıkıo. biri işte o et parçasının altındaki hazinediğeri zaten anüsün. yani vajina o et parçasıyla anüsün arasında. ayy ben de bu tür tarifleri okur okur ama yine de bulamazdım :)) git şimdi bak bakıyım iyi anlatmışsam bulursun :)
offff yine başa döndüm ben ıkınıyorum ve sadece açılan tek bi yer görüyorum ben aşağısı yukarısı yok bunun 2 saattir aynanın karşısındayım ne olacak halim bilmem vajinanın içinden bi sıvı geliyomu beyaz bi akıntı vardı benim gördüğüm delikte
üstte ben de yapamıyorum. ama düşününce eşiniz de tecrübesizse pek farkı yok yani yatmanızdan :)))
gizemsak ne kadar oldu evleneli?? ben altıncı aydayım ve yeneli iki gün oluyor. 6 ay sabretti diye ben mi madalya takmalıydım ona
heh aynı durumdayım bıraktım kalktım ben. anüsü görüyorum ıkınınca da beyaz sıvı geliyor ama delik tam nerde göremiyorum
heh aynı durumdayım bıraktım kalktım ben. anüsü görüyorum ıkınınca da beyaz sıvı geliyor ama delik tam nerde göremiyorum
canım o beyaz sıvı vajinadan geliyor ellerinle yana doğru dıştan açtıtır hafif deliği göreceksin egzersizi yaparkan parmağını oraya sokacaksın korkma ilk başlarda ben de aynı sizin gibiydim yılmak yok denemeye devam aşama aşama olcak göreceksin
iyi de ben vajinismusu eşimle olmak için yendim. onunla anlaşamayacaksam, ayrı yatıp yapmayacaksam ne anlamı var ki...
ben de gidip alamam o yüzden netten aldım. aşağıdaki linke tıkla bi sürü seçenek varben 5. linktekinden aldım
yanlara açıyorum zaten açmasam hiiiç bişi göremem de bu akşam çok hevesim kırıldı yrn kulak çöpü alıp oralara bi yere sokmayı denicem işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?