Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba.. hafif bir baskı olması normal.. egzersize başlamadan önce muayene olmuş muydun? olmadıysan bir doktora görünmekte fayda var

merhaba.. hafif bir baskı olması normal.. egzersize başlamadan önce muayene olmuş muydun? olmadıysan bir doktora görünmekte fayda var

o da ayrı bi travma zaten. vajinismusu fark ettiğimde muayene olmaya gittim hemen. daha kendimi rahatlatamamışken doktor çat diye sokmaya çalıştı parmağını ve ben de hemen kasıldım ve açamadım. doktor da seninki psikolojik dedi. bilemiyorum, belki de tekrar ve başka bir doktora görünmeliyim.

Şunu söylemeliyim ki ikinci bir doktora görünmek psikolojik olarak seni hazırlayabilir. Çünkü ben ilk önce kadın bir doktora gittim. Vajinismus olduğumu söylememe rağmen hiç kibar yaklaşmadı, canımı yaka yaka baktı, vajinismussun dedi gönderdi beni. Ona güvenenemiştim. Hala bir sorunum olabileceğini düşünüyordum. Sonra aile dostumuz olan bir doktora gittim. O erkekti. Ve daha yumuşak yaklaştı. Bir de o cerrah ve bu konuda oldukça uzman. Bu konuda derken jinekoloji konusunda. Onun bilgili olduğumu bilmem, daha yumuşak yaklaşması ve bana olan tavrı ile ben ona muayene olduktan birkaç gün sonra yendim vajiyi.

Diğer konuya gelirsek de okurken "şimdi oldu" dedim. Hissettiğin o şey normal. Baskı olacak, o baskı normal. Bu zamanla geçiyor. Orada bekletmeye bak sen aparatı

[/QUOTE]

ben bu şekilde iken bi kere hamile kaldım. doktora gittim ve ben vijinismusum ve hamile kaldım dedim. dr üzerine boşalma ile hamile kalınabilir demişti.

ben kararımı verdim evet evet gerçekten olmuş:)))) ya ben çok safmışım:))) tamaiyle eğitimsizlikten bu yaa. üniv mezunuyum ama cinsel eğitim sıfır(( internetten araştırdım ve benimki tamaiyle olmuş artık.kesin kararlıyım:))) inş doktorun kürtaj sonrası vermiş olduğu 3 ay yasağından sonra hamile olarak buraya yazarım:)) umarım bunca denemede bi kaza da olmamıştır!!!

selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorum hazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak

Evet Canım. Adetimi Bekliyorumm bakalım o zaman belli olacak herşey. Ben Vajinismusu yeneli 3 ay oldu. Çok Şükür hayatımdaa artık yok öylee bişey.Allah sizlerede nasip etsin inşallah

canım bende öyle hamile kaldım ucu giriyo içine boşalıyoo eşin içine boşaldığı içinde kalktığında onu hissetmen çok normall

Canım Ben Hiç anestolle yapmadım. Hiçte Gerek Duymadım.Seninki tamamen psikolojik bencee. Benimde 10 gün filan yapamadığım olmuştu adet dönemimde. Amaa ondan sonraa yinee olmuştu. Demekki beyninden tam olarak silememişsin vajiyi. Öncelikle sen başardınn zaten artık korkacak bişey yok. Kendinee Güvenn. Azim et. Ve GÖr bak olacaktır. Anestoluda Kullanma artık bencee. Çünkü gerek Yok. Jel Yeterli.Sakin Ol vee Sen Bu İşi bitirmişken yeniden aynı şeyleri yaşamaya izin vermee

selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorum hazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak

Tatlım kendini ne zaman hazır hissedersen öylee deneyin. Eş denemesi Yapın mutlakaa. Eşin Parmaklarını soksun. Filan Ondan Sonra P....s denemesi Yapabilirsin. Amaa İlla Olacak Diye Bişey Yok. Belki zamanı vardırr. Sakin Oll. Vee Bu İşin eninde sonunda Olacağını Unutmaa

dogru dıyorsun ama 3 ayda uzun bır surec benım bugun ılkgunum doktor sadece kıtap onerdı cerrahpasa tıp fakultesıne gttım

canım tabiki dikkat ederim hamamda derken zaten suyun içinde değil. aile banyosu tuttuk güzelce hamamda gevşeriz daha sonra odamıza geçeriz hani belki sıcak su rahatlatır beni ve böylece şu vajiyi yenmiş olurum bende :)

Neden Olmasın Canım. Herşey senin elindee Bunu Unutmaa Eğer sen istersen Bırak Hamamı Uzayda bile yaparsın. Önemli Olan Beyninee Bunu Anlatmak.Umarım Hayalin gerçekleşir. Unutmaa sen istersennn Kimse Önündee Duramazz Güzel Haberlerle Gelmen Dileğiylee

hopefor; öncelikle benı cok mutlu ettiğini söylemek istıyorum evet mesajları okuyunca ınsn yalnız olmadıını bılıyor fakat mesajlarına cevapalınca dahada mutlu oluyor ınsallah bızlerınde taze gelınler olarak halayımız cekılır. :)

inşallah sendekı azım cesaret banada gelır bende senın kadar kararlı olurum....

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demekten gevşemem lazım ve başarmam lazım ...

P......s daha kolay inan bana tatlım. Egzersiz yapar gibi Yapın yinee. Eşinee ver aparatını O egzersiz yapsın sanaa. Bu Çok önemli. Çünkü eşine Güvenin gelicek!! Ve sende yapmak isticeksin. Ondan Sonraa Hemen p....s denemesine geçin. Sen Üst Pozisyondaa Kontrol sende olsun. Bolcaaa Jel sürr hem eşinee hem kendinee. Sonraa Deliğee doğru yerleştir. Derin derin nefes alarak ve inanarak oturmaya başlaa. Girmedimi tekrar denee yılmadan usanmadann. İnanırsann Gireceğinee Hemen girerr. Bol bol ıkınmayı Unutmaa !! Birazz baskı filan hissedersen Sakın geri Çekilmee. Devam ett. Canın Yanmıcak emin olabilirsin. Diyelimki birazcık Canınmı yandıı devam et sen onun inadınaa devam ett. Bak Göreeceksinn Cupppppppppppppp diye kayıvericekk. Bu Dediklerimi Yap. Mutluluk çokta uzakta değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…