- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.861
aparatın boyu 10 küsur cm uzunluk olarak doğru yere girmiş olması lazım, o kadar uzunluğun gireceği bir boyutta değildir yanlış olan yol diye tahmin ediyorum,sonuçta sadece duvara kadar, ne bileyim :/ ağrı derken çok bi şey değil de işte baskı gibi bi ağrı, ıslandıkça azalan, neredeyse hiç olmayan bi ağrı. yeni başladığım için mi böyle acaba? zamanla geçer mi?
merhaba.. hafif bir baskı olması normal.. egzersize başlamadan önce muayene olmuş muydun? olmadıysan bir doktora görünmekte fayda var
o da ayrı bi travma zaten. vajinismusu fark ettiğimde muayene olmaya gittim hemen. daha kendimi rahatlatamamışken doktor çat diye sokmaya çalıştı parmağını ve ben de hemen kasıldım ve açamadım. doktor da seninki psikolojik dedi. bilemiyorum, belki de tekrar ve başka bir doktora görünmeliyim.
[/QUOTE][QUOTE=cilan_21;27171066]yok yapmıyorum eşim bi gelsin denicemm mutlaka bakalım nasıl olacak çünkü bi senden sonra ilk yakınlaşmamızda içime boşaldı ama penisin ucu girdi sonra ben biraz uzanıp kalktığımda akıntım oldu acaba peniz tam girdikten sonra boşalınca sonra akıntı oluyor mu ? bide reglden hemen sonra oldu bu olay hamile kalma riskim var mı :44::44::44::44:bişey daha sorcam yaa ben ilişki sırasında tam penisin ucu girmişti eşimde boşalmak üzereydi ben ıkınınca peniz dışarı çıktınedn öyle oldu ki
çok sordum biliyorum ama bu sefer herşey yolunda gitsin istiyorum hepinizden cevap bekliyorum şimdii
yumurtlama dönemimniydi canım
arkadaşlar arefe gününden beri giremedim nete memleketten yeni geldimm..yenenler varmı yokmu çok merak ediyorum...mutlu haberler varsa sevinmek istiyorum....:))
10 15 gün sonra test yap derim ben tam emin olabilmek için de istersen adetinin geçmesini bekle geçerse yap hem umutlanmamaışta olursun cnmm allah inş isteyen herkese nasip eder bende bi vajinismuslu olarak bebegi çok istiyorum inş hepimize nasip eder
vajiyi yenelı 15 gun oluyo taze gelınım bılıyorsunuz 3 sefer eşimle deneme yaptık gayet rahat oldu anestolle bırlıkte ama regl donemı, eşımın egıtım ıcın sehır dışına gıtmesı derken dun aksam tekrar deneyelım dedık olmadı(( dedım fazla zorlamayım bıraktım bu aksam olucak dedım yıne denedım olmadı (( sızdede oldumu ne yapmalıyım bırde anestolu ne zaman bırakmamı onerırsınız ekım ayında vajıyı yenenlere soruyorum hala uyusturmak ıcın krem kullanıyomusunz ????
selamlaaar nasilsiniz bakalim nasil gidiyor? bugun esim kesin denemek istiycek ama ben istemiyorumhazir degilim daha parmakla rahat git gel yapamiyorum o yuzden biraz daha bekleyeyim diyorum. bakalim nolcak
vajinismus tadvisi almışbiri olarak yardımcı olmak isterim arkadaşlar.devlet hastanelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümleri var oraya gidin tedavi çok uzun sürmüyor3-4 ay gbi bir süre 11 yıllık bakireleri duyunca bu süre bence az bile üstelik ssk lı olan hastalar toplam 40-50 lira gibi bi ücret ödüyor.yine de yardım edebileceğim bir konu olursa özelden veya buradan mesaj atın elimden gelen yardımı yaparım.
Sıcak su vücudun gevşemesi kendini kasmaman açısından belki iyi olur ama hijyene çok dikkat et, öyle yerlerde mikrop kapabilirsin, vajina çok hassas ve mikrop kapmaya çok elverişli bir bölgeSen hamam diyince benim de canım istedi yahuuu şöyleee sıcacık bir kaplıca suyu geldi gözümün önüneee oyyyyyyyy
canım tabiki dikkat ederim hamamda derken zaten suyun içinde değil. aile banyosu tuttuk güzelce hamamda gevşeriz daha sonra odamıza geçeriz hani belki sıcak su rahatlatır beni ve böylece şu vajiyi yenmiş olurum bende :)
mufim, ben üye olalı 1 hafta olmadı ama seninle aynı duyguları yaşadım. siteye girince yalnız olmadığımı gördüm... yenenleri gördüm... yenenlerin diğerlerine nasıl canla başla ve samimi bir şekilde yardım ıtmeye, yol göstermeye çalıştığını gördüm(bi kez daha bu onurlu davranış için hepsine teşekkür ediyorum) inılmaz mutlu oldum. çok heyecanlandım. ilk iki msjıma cvp geç gelince(bana göre tabi bu:) ) aynı tepkiyi verdim o bu heyacandan kaynaklanıyo, şimdi burdaki arkadaşların da desteği ve yüreklendirmesiyle ben de Allah'ın izniyle yeniçem.bana yazılan cvplar beni heyecanlandırdığı ve mutlu ettiği için ben de bu şekilde destek olmak istedim sana :) hoşgeldin yeniden ve yoluumuz açık olsun inşaallah...
canım ben önceleri yatağa girmeye korkuyodum deneyelim der diye ama cok sükür dediğim gibi yaptım ve her zaman hissetmesem de giriyo
üzülme ben çok çok korkağım az uz değil yani çok fazla :)
ilk regli oldum da ölcem sanmıştım ağlaya ağlaya hasta olmuştum böyle olacağım belliydi
ama kararlıyım sabızsızlıkla reglim bitsin diye bekliyorum :) FATİH SULTAN MEHMET NE DEMİŞ ; YA BEN İSTANBUL'U ALACAĞIM YADA İSTANBUL BENİ..
ya ben vajiyi yeneceğim yada yeneceğim yani başka çözüm yolu yok :)
ben hergün deneme yapalım istiyorum ya bitsin bu sıkıntı stres diye :)
Neden Olmasın Canım. Herşey senin elindee Bunu UnutmaaEğer sen istersen Bırak Hamamı Uzayda bile yaparsın. Önemli Olan Beyninee Bunu Anlatmak.Umarım Hayalin gerçekleşir. Unutmaa sen istersennn Kimse Önündee Duramazz Güzel Haberlerle Gelmen Dileğiylee
inşallah canım güzel haberleri veririm. mumla 12 cm yapabiliyorum ama p.... denemesine hala cesaret edemiyorum ya canım acırsa demektengevşemem lazım ve başarmam lazım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?