Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaslar kusura bakmayın ben cok soru soruyorum ama ben sıteyı bulduktan ve mesajları okuduktan sonra benı anlayabılecek bırılerını gorunce neyı soracagımı neyı anlatacağımı sasırdım... parmak egzersızıne basladım garıp ama isaret parmagından basladım ılk bogumdayım suanda ama kafama takılan bırsey var kulak çubuğuyla nasıl oluyor ben dusununce bıle içim tuhaf oluyor sankı parmak daha kolay ama bılemedim

Kızlar vallaha cadılığım tutacak artık

Yahu biraz geçmiş sayfalara dönüp okuyun ama

O kadar vajina resmi paylaştım, duvar olmadığını göstermeye çalıştım... Ama kimse okumasın diye hazırlamadım ben onu

Sürekli yazmak benim için zor oluyor en azından profilime tıklayın yazdığım cevapları karıştırın sık sorulan sorular başlıklı olacak

Yok orada duvar yokkkkkkkkkkk, et parçası falan değil o , bastırınca giriyor içeri

Kızlar SIK SORULAN SORULAR için linke tıklayın bu sayfada aşağılara doğru inin.http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/251269-vajinismus-nedir-tecrube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim-12793.html#post27173129

Son düzenleme:

tabi ki sor aklına takılanları, biz de sora sora öğrendik:) parmakla başladıysan ve parmakta rahatsan onunla devam et.. kulak çubuğuyla yapmak bana da itici gelmişti.. kulak çubuklarını birleştirip streçliyorsun.. eldiven ya da prez. geçirip kullanabilirsin

tekrar hoşgeldin, ben seni hatırlıyorum. geçen sene ben yeni geldiğim zamanlar görmüştüm seni. emlayı bırakmak senin elinde. onun yerine bolca jel kullan, jeli o kremmiş gibi düşün. sonra jeli de bırakırsın. ilişkiyi günaşırı yapmaya çalış ki bir önce alışasın ve kremi bırakasın. aralık verince alışmak kolay olmuyor. ben yeneli 6 ay oldu ama ben de hala jel kullanıyorum. jelsiz yaptıklarım da oluyor ama o psikolojime bağlı biraz. canım sıkkınsa kuruluk oluyor genelde.

eline sağlık. geçmiş okumayan tembelleri ıslak odunla dövesim var hem egzersiz yapmayın, hem sızlanın, hem de geçmişi okumayın. oh ne ala memleket şaka bir yana, kızlar en azından sorduğunuz sorulara cevap gelmiş mi onlara bakın. başkalarına verilen cevapları da mutlaka okuyun. ben hiç sayfa atlamadan okurdum her gün, hala da öyle. başkasının anlattığından da bişey kaparım belki diye. haydi egzersizeeee

tesekkur ederım benbence,bıe bu jellerı nasıl sureceğizki zaten parmagı bıle cok az yapabılıyoruz bu sekılde olursa iç kısma surememki

ya kızlar kim açıksa cvp versin cnm sıkıldı ben kulak çöpündeyim kulak çöpünüde tuvaletteyken oturmuş vaziyette tam göremedigim için rahat bi vaziyette sokuyorum yarısına kadar ama ayna karşısına yapmaya çalıştım beni gerdi 1mlim bile sokamadım korktum ben tuvalette yapabiliyorum oturmuş vaziyette o şekilde devam etsem egzersize olurmu? bide kulak çöpünü yaptıktan sonra nasıl devam ediyim aparatım yok rimel falan var ama kulak çöpünden direk rimele geçmek zor olmazmı?

Canım egzersizlere nasıl rahatsan o pozisyonda devam et

Kulak çöpünü kalınlaştırarak da devam edebilirsin, rimelle de yapabilirsin. Zaten bizim aparat diye bahsettiklerimiz evde kendi kendimize hazırladığımız şeyler. Ha eczanalerden satın alan arkadaşlarımız da var ama çoğumuz evdeki malzemelerden yaptık aparatları. Mesela ben bir tane kulak çöpünü aldım. 5 kat peçeteye sardım, üstüne 2-3 kat kağıt havlu sardım, sonra ona streç film geçirdim, ameliyat eldivenin orta parmağına geçirdim, eldiveni yıkadım ve jelledim egzersize devam ettim. Sen de istersen böyle yap

çok teşekkür ederim cnm sagol devam edicem durmak yok :)

hayatım şimdi ne desem bilemiyorum ben ayna karşısında serçe parmağımla başlamıştım bence rimel falan yerine serçe parmağını denesen daha iyi olur gibi geliyo bana tabi bu arada bir tane de kayganlaştırıcı jel alsan iyi olur çok yararı oluyo ben o jeli serçe parmağıma sürüp sokuyordum jeli sürünce kayganlaştığı için çok kolay giriyo kendini de sakın germe gerilecek bir durum yok inan bana acı falan yok ben bile inanamıyorum vajina o kadar esnek ki inanamazsın ve bizim zanettiğimiz gibi dar falan da değil sen rahatladığın zaman açılıyo sakın korkma inan bana korkulacak hiçbirşey yok

canım sen ne zaman yendin vajiyi ben yeneli bir ay oldu ve hala girerken bir tedirginlik oluyo girdikten sonra bir sorun kalmıyo sen de de aynı şey oldu mu direk büyük olarak almaya hala korkuyorum ne yapmam lazım

12 Ekim'de yendim canım Ama hala ben yönlendiriyorum girişte, ben de korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…