- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #127.901
Evet kızlar sipariş ettiğim jel gelmiş. Yani erteleyemicem artık . Kegelden sonra ilk parmak egzersizi olcak. Serçe parmağı denicem. Kesin yapamııp bırakcam da bi umut işte.
Ikınıp girdikten sonra ( tabi girerse) popoya doğru iteceğim di mi
pufffffhiç istemiyorum
bende daha yeni yendim vajinismusu.belki çok tecrübelide değilim ama sana tek tavsiyem parmak egzersizini kesinlikle yap.ben burda okuyup geçiyordum 2 jinekoloğa gittim ikisininde dediği şey.psikiyatra gitmen gerekiyor ve onlar parmak egzersizi verecekler bu şekilde çözeceksin.baktım kaçış yok ve benden sonra evlenen bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrenincer hırs yaptım ben niye yapamıyorum diye ki 7 aylık evliyim. nasıl oldu anlamadım aynada bi baktım delik var ve parmağına prezervatif takıp jelleyim deliğe zor olsada dokundum ve ıkındkça içine girdiğini farkettim hemde hiiç acı çekmeden!! ben bile şaşırdım ve o an sevinçten ağladım. ilk kez bu kadarını yapabilmiştim. sonra iki parmak denedim olmadı. başka bi gün yine 2 parmak denedim oldu derken 3 parmak.bu da oldu ben şoktayım bu arada:) bi kaçgün sonra eşimle denedim olmadı moralim bozuldu ama pes etmedim aynı gün yine denedim ve oldu. ama inanın eşli denemelerden kaçınmayın.ben yeneyim diye egzersiz önceleri devamlı eşimle deniyordum.olmuyordu ama yine de olacakmış ümidiyle deniyordum.hep kendimi motive derek ve bu sefer artık olacak diyerek. inş sizinde olur ama inanın yapabileceğinize ve pes etmeyin hiç.
çok konuştum:))