- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #127.941
12 Ekim'de yendim canımAma hala ben yönlendiriyorum girişte, ben de korkuyorum...
çok teşekkür ederim cnm sagol devam edicem durmak yok :)
kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)
Şunu söylemeliyim ki ikinci bir doktora görünmek psikolojik olarak seni hazırlayabilir. Çünkü ben ilk önce kadın bir doktora gittim. Vajinismus olduğumu söylememe rağmen hiç kibar yaklaşmadı, canımı yaka yaka baktı, vajinismussun dedi gönderdi beni. Ona güvenenemiştim. Hala bir sorunum olabileceğini düşünüyordum. Sonra aile dostumuz olan bir doktora gittim. O erkekti. Ve daha yumuşak yaklaştı. Bir de o cerrah ve bu konuda oldukça uzman. Bu konuda derken jinekoloji konusunda. Onun bilgili olduğumu bilmem, daha yumuşak yaklaşması ve bana olan tavrı ile ben ona muayene olduktan birkaç gün sonra yendim vajiyi.
Diğer konuya gelirsek de okurken "şimdi oldu" dedim. Hissettiğin o şey normal. Baskı olacak, o baskı normal. Bu zamanla geçiyor. Orada bekletmeye bak sen aparatı
kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)
Evett Canım BenimmmNeden ??
girlinred; belkı bu ara sıkılası gelmıstır erkeklerde oluyor bazen :) gecer tatlım istersen konus
çok güzel çıkmışsında ondanben egzersize devam ediyorum parmaktı egzersizdi inş hafta sonu eşimle bir deneme yaparızz
canım o beyaz sıvı vajinadan geliyor ellerinle yana doğru dıştan açtıtır hafif deliği göreceksin egzersizi yaparkan parmağını oraya sokacaksın korkma ilk başlarda ben de aynı sizin gibiydim yılmak yok denemeye devam aşama aşama olcak göreceksin
Kizlar forum sizdede deisti mi neden boyle oldu eski hali daha iyiydi anlamadm girmek istedigim topigi bulamiyorum
selam arkadaşlar ben bu beledan daha 10 gün önce 3 haftalık çok rahat bir terdaviyle kurtuldum .iyileşeceğime ianamıyordum. ama kabus bitti inananın yeniden doğmuş gibiyim şu an benim durumumda olan herkese yardım etmek istiyorum 7 ay yaşadım bunu her gün göz yaşı döktüğüm bir yatak odası eşine çektirdiğin mutsuzluk duyguları kendini suçlaman her türlü etrafa sölenen yalanalr palavralar roller hepsini yaşadım şu an bile yazdıkalrımdan etkileniyorum. ama bitti tedaviden kaçmadan iyileşeceğinize kendinizi ikan edin insan başta hasta olduğunu bunun bir doktor yardımıyla düzelebileceğini kabul etmiyor ben artık isyan ettiğim anda tedaviye başladım kadın olmak istedim bütün üiteğimle başardım. yeterki isteyin ... sizlerden cevap bekliyorum..
arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor
(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )
Eee CanlarımmmYokmu Sorusu Olannn ?? [/
günaydınnn
ben yenmiştim aslında vajı denen belayı ama sadece yendiğim pozısyonda denıyoruz başka turlu olmaz gibi geliyo.eşim de itiraf etmiyo ama oda korkuyo galiba geleneksel pozısyonda olmayacak diye kıyamam onadaha hiç içime b....şalamadı sence gerçekten yendim miii
bilemiyorum egzersizlere devam ediyorum hala.bebek istiyoruz napalım bizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?