Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benide kasım listesine eklermisiniz ya ben egzersizlerde iyiyim hatta mumdan kendime aparat yaptım çokta kolay içime alabiliyorum ama eşimle denememizde yapamıyorum yaa kasılıyorum canım çok yanıyo ( yapamıyorum

çok teşekkür ederim cnm sagol devam edicem durmak yok :)

kızlarrrrrrrrrr bu gece egzersizin alasını yaptımmmm:):) bugüne kadar sadece kulak çöpü sokmuştum bi kere bu gece kulak çöpünü 1 tane olarak içime soktum sonra iki sonuna kadar girdi inanamadım ya kayıp gidiyoo:) daha sonra eşime dedeim gel deneyelimm(sabırsızım hemen olsun bitsin) eşimle denedik yarısına kadar giriyo çok az bişi kaldı ama ben yeter bugünlük dedim.....ve sonra eşim kalktı ben yataktayken eldiven istedim eşimden daha önce parmagımı hiç denememiştim ve çok itici gelmişti parmagımla önce serçe parmagım sonra digeri sonra diger hepsini teker teker aldım :) (tabi zaten eşim boşaldıgı için kaygandı sonra iki parmak aldım 3 parmakta çok ugraştıgım için acıdı bıraktım ama inanamadım parmagım sonuna kadar giriyoooo zzar nerde ?:) anlamadım sanki parmagım daha uzun olsa girdikçe girçek gibi bide şeyi farkettim orası sag sol yaptıkça genişliyo oda gibi:) şaka gibi) ya sizinle paylaşmak istedim ....bu arada parmakla yapınca rahat yön bulunuyo ama p... deneyince yönünü tuturamıyosun ondan acıyo bence parmagı dibin e kadar soktum hiç acı yok p..... yarısı girdi ama acı hissediyon sonuçta yön bulmak için ugraşıyonn çpkkkkkkkkkkkkkkkk seviçliyim yaaaaaa:)

bak ne güzel canımsenin bir şey kalmamış biraz daha cesaret ve bi bakmışsın tamamen olmuş canım bi de p..i popoya doğru hafif eğimli olarak ittirmeyi dene çünkü direk ittirdiğinde acı hissedebilirsin zorlamadan dolayı.
orayı akordeon gibi düşün,ilişki esnasında esniyor ve sonra eski haline dönüyor.hadi bakalım bugün yarın gelinsin...

benim de doktorum erkekti. iyi de bir adama benziyordu ama göründüğü gibi çıkmadı malesef:/ neyse artık..
hah tamam o zaman, içim rahatladı şimdi :)

bir de şeyi söyleyeyim. ben ezgersize başladığımda yapamamıştım ilk, sonra müzik dinledim sakinleşmeye çalışıp o sırada parmağımı çekmemiştim girişinde duruyordu. sonra fark etmeden içine sokmuşum, anlamadan oldu valla şimdi de eğlenceli diziler falan izliyorum egzersizler sırasında, kafam vajinismus belasına yoğunlaşmıyor, rahat rahat yapıyorum :) belki sizde de işe yarar diye söyleyeyim dedim

Süpersin Canımm.Bende Parmak egzersiziyle Yenmiştim vajiyi. 3 parmak almıştım en son içime. Eşimede egzersiz yaptırdım. Oda Parmaklarını sokmuştu. Ondann sonraa hemen yendimm. Dediğin gibi Parmakk Çok Çok kolay. P.....s 'te aynen öylee. Hiç acı filan yok yani. Hadi bakalım sen baya yol katetdin artıkk çok az kaldıı. Vajiyi yenmenee. Güzel Haberlerini bekliyoruzz Canımm

girlinred; belkı bu ara sıkılası gelmıstır erkeklerde oluyor bazen :) gecer tatlım istersen konus

bilmiyorum mufim kafam çok karışık. bildiğim tek şey evliliğin dışardan göründüğü kadar kolay olmadığı, erkeklerin de kadınlardan bütün toplumsal rolleri beklediği :)))

çok güzel çıkmışsında ondan ben egzersize devam ediyorum parmaktı egzersizdi inş hafta sonu eşimle bir deneme yaparızz

Teşekkürler canım benimm

Egzersiz yapmana çok seviniyorum. Çok İyi Gidiyosun. Yılmadan,usanmadan devam et. Ben Parmak egzersiziyle yenmiştim. Çünkü parmakla rahat yapabiliyodum. sende hangisinde rahatsan onla yap canımm

et parçasının ortasına sokayım demeyin orası değil, parçanın altına doğru bakacaksınız. zaten vajina olup da kocaman bir delik değil mercimek kadar bir yer. net görecez sanmayın yani. ama oliviera'nın dediği gibi orayı ne kadar açarsan gerersen o kadar netleşir.

OHOYYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

masumsuuuuuuuuu işin sırrı bu işteeeeeeeeeeeeeeeeeee, o gaza gelmek var ya bu işi yeneceğinin en büyük göstergesi

Ben bir gün içinde gaza gelip aparatları kalınlaştırıp denemiştim ertesi gün de yendim

Artık senin beynin yavaş yavaş hazır Artık oraya bir şeyin rahatça gireceğini ve esnediğini biliyorsun İşte bu seni daha da hazırlayacak Esas şaşırmayı penis boyutunda bir aparatı içine aldığında yaşayacaksın şok olacaksın

Ondan sonra da bu işi olmuş bil

bende 5 aylık evlıyım cok doktora gıttım ama bu sorunu asamadım yardımcı olursan cok sevınırım kusura bakma ozelden mesaj atamadıgım ıcın bu sekılde cvp yazıyorum

KASIM AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.eylülkelebek[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2.realove[/td]
[td]Bitti ama farkında değil:)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.Pissa[/td]
[td]Bitti ama farkında değil :)[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.girlinred[/td]
[td]Bitti ama farkında değil[/td]
[td]Farkedip onaylamasını bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5._hanzade_[/td]
[td]Bitti:) [/td]
[td]5 Kasım 2012:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]azygosvein[/td]
[td]7cm aparat [/td]
[td]Bekliyoruz:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kumtanesi09[/td]
[td]Kulak Çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]YusNes[/td]
[td]2 parmak tam :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seker86 [/td]
[td]Eş işaret parmağı:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dikab06[/td]
[td]14 cm aparat :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]
[/tr][tr]
[td]cecemm[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seherrrvakti[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]senem8183[/td]
[td]7 cm aparat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevimnur[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]zfyrnkp[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Fuschia [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]İstanbula [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]taebte [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gncemr [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dinmeyen [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]seiss [/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hopefor[/td]
[td]İki parmak ilk boğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HENNA34[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]oasis06 [/td]
[td]İşaret parmağı tam:)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]svd85 [/td]
[td]Kulak çöpü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumsu[/td]
[td]2 parmak tam[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mufim[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]petpaci_[/td]
[td]Mum[/td]
[/tr]

[/table]
[/I][/COLOR]

EYLÜL AYI 22 GELİNLE KAPANDI :)
EKİM AYI 16 GELİNLE KAPANDI...
KASIM AYININ İLK 5 GELİNİ BELLİ AMA 4'ü TAM FARKINDA DEĞİL ...

evet cok kotuyum gercekten dayanamıyrum artık yardım ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…