• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

burda kım hangı doktora tedavı oldu naıslodlugunu tartısmıyoruz bız burda bılgılerımıız sunuyruz hanıg egzersızlerı ne kadra yatık naısl basradık bıbrırımızıe destek oluyoruz..yardım edıyoruz bence yok su doktor yok bu doktor demekten vazgecelım ....egzersızlerden nasıl yapıması gerektııgnden bahsedıp bırbırımıze destek olmaya calsısalım

Kesinlikle katılıyorum bazen o meşhur drlar bile bu sitelere yazıyorlar diye bile düşünüyorumkafamçokkarıştı Ama şöyle bi durumda var maalesef insanlar bu durumu kimseye açamıyorlar herşeyi gizli kapaklı halledelim diye uğraşırken gerçekten umut tacirlerine para kaptırıyorlar ki bizde bayaaa yorulduk bundan ötürü mesela bana bi dr. dan sürekli başarı mailleri geliyoo ama doğrumu bilemiyorum güvenip gidemiyorum adam 6000 tl den bahsediyor. O bakımdan belki bunlarıda paylaşmak burda iyi olabilir mesela ben gerçekten bu dr.ulusoy u merak ediyorum hipnoterapi ne kadar faydalı gidenler varsa paylaşsınlar lütfen. Herkese sevgileropuyorumnanaktan

kişisel ve soruna yönelik yardımlaşmayı cok daha ciddiye alıyorum tabi cunku egzersiz yapıyoruz ve her gün yeni bişile karsılasıyoruz ve sizin deneyimlerinizle coğu kez de seninde söyledigin gibi birbirimizi destekleyerek aşıyoruz buranın bu sitenin güzelliği de burda zaten (bıkmadan usanmadan burda oldugun içinde tskler bahar )
bne asla doktorlara karsı degılım keske herkezın madıdı olanagı yetsede doktora gıdebılse ...ama herkez o kadar sanslı olamıyor bend esana katılıyorum buraya gırıpte ne ıyııs su doktor dr.... su bu dıye yazmamaları gerek ..evet gercek olanlarda var ..burdakı amacımız bırbırızmıe destek olabılmek bend ebu sıtedekı kızlar sayesınde basardım ..keske ılk gunle rbulabılseydım bu sıteyı bırazıck gec oldu ...bır buuck yıl ama sukur ..ıhsallhh hepımız yenıce zbu ılletı

Hera nın Ankara subesı yanı ,, Bısey soylıycem kendı basımıza halledemedıgımız bır durum varsa bu doktorların pesını bırakmamalıyız, bu sıtede o doktorların ıstedıgı paraları veremeyen o kadar cok ınsan varkı , tamam kredıler cektık gıttık ama bısekıdle gıttık , eslerı kredıye yanasmayan arkadaslarımızda var , bu yuzden sonuclanması gerekıyor yanı ben kendı adıma konusayım olmazsa tekrar kesınlıkle parmaga falan donmem ararım hemen , cunku bunun garantısını bısekıdle yazıları ıle yaptıkları sıtelerde verıyorlar,
ESAS HEPIMIZIN YAPMASI GEREKEN NE BILIYOR MUSNUZ ? BENIM DOKTORUMA GOREDE PARMAK YANLISTI BANA GOREDE YANLIS CUNKU KENDI ELINI SOKABILMEN PNS I ALABILECEGIN ANLAMINA GELMIYOR, TABII PARMAK ILE BU SITEDE OKADAR COK YENEN ARKADASIM OLDUKI , COOOOK BUYUK BI CESARET BENCE O BIZIM KULANDIGIMIZ APARATLARDANDA ZOR HERKESI TEBRIK EDERIMM

SIMDI SITEDEKI TUM YENEMEYEN ARKADASLARIMA YAZIYORUM , BU ISI HERKES NEFESLE VE DILATORLERLE COZEBILIR, ISTANBULDA OTURANLARLA BULUSABILIRIMDE BENGEREKIRSE, INTERNETTEN DILATOR NASIL BULURUZ ONA BKARIZ GEREKIRSE, AMA PARMAKLA 3 AYDA OLANI DILATORLERLE 3-4 GUNDE YAPABILIRSINIZ EMIN OLUN, KIMSE BENIM KADAR KORKAK OLAMAZ CUNKU :(

olumunekankayizsmile canım bu dilatorleri nerden bulabiliriz? nette baktım ama bulamadım neye benzediklerini çok merak ettimde :kedi: inş netten sipariş vardırda alırız ?

evet gırmıyor nerdeacaba ıhslalh ılerleme vardır:Saruboceq:

ilerleme olsa koşa koşa gelirdi diye tahmin ediyorum ama inşallah yanılıyorumdur zemuszemus üzerine gidiyoruz diyemi alındı yoksa :bbo: rabiacım okuyosan gel söz merdane göstermices bi daha kaydirigubbakcemile

Arkadaşlar ben bu egzersiz olayına sizin sayenizde başlamaya karar verdim ama lütfen biri bana anlatsın ne yapmalıyım? Bu konuda hiç bir fikrim yok lütfen bilmiyorumkismile

Merhabalar arkadaşlar biz dün yine deneme yaptık başardık.

sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .

Ama anestol kremle..Ben hep kremlemi yapacağım şimdide onun için endişeleniyorum.Aranızda kremle başaranlar vardı ne kadar süre kremi kullandınız sonra kremsiz yaptınızmı . Ben bu aşamada ne yapabilirim .

canımmmmmm tamamen oldumu yani?

CANIMCIM ÇOK TEBRİK EDERİM ARTIK BİTGTİ GİTTİ HERŞEY :teytey:
BENDE KREMLE YENMİŞTİM ŞİMDİ ŞÖLE YAPICAKSIN BİR MÜDDET KREM KULLAN MESELA HAFTADA 3 DEFA DENİYOSANIZ ÖRNEK VERİYORUM BİRİNİ KREMLE BİRİNİ KREMSİZ YAP Kİ ALIŞSIN İYİCE SONRA ZATEN KENDİ KENDİNE İSTEMİCEKSİN KREM KULLANMAK BANA DOKTORUMDA BÖLE TAVSİYE ETMİŞTİ AYNEN ÖLE YAPTIM VE BAŞARDIM...KURULUK OLURSA KAYGANLAŞTIRICI KULLANMNI TAVSİYE EDERİM TABİKİ..

gozlerıme ınanamıyorummm ..tebrık ederım bılıyordum basarıcagını canım benım ya ...hayır hep kremle yapmıycaksın bend e3 .4 kez yaptım kremle sonra bıraktım bır kac ke zkremle yap sonra bırak ıyıce alsıyorsun bsver bunlara takılma basradın ya supersınnnn tekrara tekrra canı yurekten kutluyorum ...hadı adını degıztır mutlu ve umutlu olsun

tebrik ederim cnm alkisalkisalkis biz sadece kayganlaştırıcı uyguluyorduk başardıktan 10 gün sonra bıraktım kremi bende de aynı tereddütler vardı sanki onu kullanmayınca içime alamayacakmışım gibi geliyordu ama öyle olmadı bilinçaltından kaynaklanıyor iyice alıştıktan sonra kendine güvenin gelince kremsiz anestolsüz dene

CANIMCIM ÇOK TEBRİK EDERİM ARTIK BİTGTİ GİTTİ HERŞEY :teytey:
BENDE KREMLE YENMİŞTİM ŞİMDİ ŞÖLE YAPICAKSIN BİR MÜDDET KREM KULLAN MESELA HAFTADA 3 DEFA DENİYOSANIZ ÖRNEK VERİYORUM BİRİNİ KREMLE BİRİNİ KREMSİZ YAP Kİ ALIŞSIN İYİCE SONRA ZATEN KENDİ KENDİNE İSTEMİCEKSİN KREM KULLANMAK BANA DOKTORUMDA BÖLE TAVSİYE ETMİŞTİ AYNEN ÖLE YAPTIM VE BAŞARDIM...KURULUK OLURSA KAYGANLAŞTIRICI KULLANMNI TAVSİYE EDERİM TABİKİ..

Tamam benim şuan korkum kremsiz yapamayacakmıyımdı.Eğzersize devam edeyimmi? Aslında ben sadece eşimle deneme yapmadan önce eğzersiz yapıyordum son zamanlar.Hergün eğzersiz yapsam mı ki tekrar aynı duruma gelirmiyim .

gozlerıme ınanamıyorummm ..tebrık ederım bılıyordum basarıcagını canım benım ya ...hayır hep kremle yapmıycaksın bend e3 .4 kez yaptım kremle sonra bıraktım bır kac ke zkremle yap sonra bırak ıyıce alsıyorsun bsver bunlara takılma basradın ya supersınnnn tekrara tekrra canı yurekten kutluyorum ...hadı adını degıztır mutlu ve umutlu olsun

Hep sen aklıma geldin zaten canım..
Krem kullanın diye diye kullandım keşke önce kullansaydım ama doktor vermeden yapmak istemedim.Tamam ismini değiştireceğim inşallah.a.s.

tamam benim şuan korkum kremsiz yapamayacakmıyımdı.eğzersize devam edeyimmi? Aslında ben sadece eşimle deneme yapmadan önce eğzersiz yapıyordum son zamanlar.hergün eğzersiz yapsam mı ki tekrar aynı duruma gelirmiyim .

canımcım şahsen ben devam ettim belli bir süre özellikle kremsiz yapacağın gün işişlki öncesi 1 saat önce felan mutlaka yapıyodumki orası açılsın diye ve faydası oluyodu açıkcası

bence bir müddet daha ara ara kremne ve egzersize devam et zaten iyice kendine güvenin geldikten sonra başarıcağına inanınca herşeyi bırakıyosun..

canım tebrikler:lepi:

Ne mutlu sana yaaa bence artık o mutsuz umutsuz ismini değiştir... Darısı başımıza:1hug:

tebrik ederim cnm alkisalkisalkis biz sadece kayganlaştırıcı uyguluyorduk başardıktan 10 gün sonra bıraktım kremi bende de aynı tereddütler vardı sanki onu kullanmayınca içime alamayacakmışım gibi geliyordu ama öyle olmadı bilinçaltından kaynaklanıyor iyice alıştıktan sonra kendine güvenin gelince kremsiz anestolsüz dene

Tamam inşallah hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaten benim için buradaki herkesin bütün duygu ve düşünceleri yok önemli.. HATTA eşlerimizin verdiği tepkiler bile. Ben bu siteyi bulalı eşimi daha iyi anladım. çünkü tek benim eşim bana tepki veriyor zannediyordum ama hepimizin eşlerinde benzer durumlar varmış ..

Hep sen aklıma geldin zaten canım..
Krem kullanın diye diye kullandım keşke önce kullansaydım ama doktor vermeden yapmak istemedim.Tamam ismini değiştireceğim inşallah.a.s.
egzersızı yap bırakam gunluk devam et bır sure ben hala bazen yapıyorum ...mesel akendımı ıyı hssetmıyorsam ılıksı oncesı yarım saat once mutlaka yapıyorum..bııtı bundan sonra gozun aydınhihoyyythihoyyyt

Back