- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.681
Arkadaşlar ben özel gelen mesajlarımı okuyorum ama henüz cevap veremiyorum mesaj sayımın 50 olması gerekliymiş. Birkaç gün içinde cevap veririm inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bana gelen toplu mailde bu siteye yazıcam diyen bir arkadaş var başarmış dr a gitmiş o burdamı şuan dr adı verebiliyormuyuz acaba
Kızlar benim böle bi durumum çok şükür olmadı ama konuyu görünce biraz bakındım,başaranları tebrik ediyorum,diğerlerinin de en kısa zamanda başaracağına inanıyorum..Sadece ilişkiye gireceğiniz zaman onu düşünmeyin acıyacak korkusu olunca daha çok acır,kasmayın kendinizi rahat bırakın,eşinizin kollarında ona bırakmayı deneyin birde,ön sevişmeyi uzun tutun,ne kadar uzun olursa o kadar ıslanırsınız ve sizde zevk alırken girerken çok canınız acımaz ama sevişirken canınızın acıyacağını düşünmemeye gayret edin..kendinizi şartlandırmayın öle olacak böyle olcak diye..hatta eşinizle birlikte erotik bir film bile izleyebilirsiniz,bölelikle eşinizde sizde hazırlanmış olur ve bunu bi görevmiş gibi düşünmezsiniz..
Biliyorum bazılarınız tabi senin böle bi derdin yok nasıl anlayabilirsin ki diyebilir ama ben sadece yanınızda olmak istedim ..
Herkesin biran önce bunu yenebilmesi dileğiyle..
ya kızlar oldu diye sevindim sevindim.ama tekrarı gelmiyor.belli bir yere kadar gidiyor sonrası gelmiyor.sanki orda duvar var.ya neden böyle oldu.moralim bozuk gene.içim kararıyor artık.hadi önce bahanem vardı.şimdi o da kalktı ortadan.napıcam bilemiyorum
ben bır kac gund enendık hep yarııs oldu en sonund abasradım mumla dene ben mum denemsındne sonra basrdım yarısını yapıyorsan mumda hepsı olur..derın bır nefe sla ve ıktır ve bence sendne en kıs azmand abasarıcaksın
ilk klasik beyazla başlayın bence :)
ne oluyo hemen ben yenımıycem basaramıycam falan kızarım ama olsun mısafır gııdnce denersın sendne o zmana kadar egzersızlere agırlık verırıısn nefesı sakın untuma takıldııgn yerde derın nefes al ve ıkın yarırı cok oluyor sakın olmaya calsı asaracagını dusunkaydirigubbakcemileGünaydın kızlar,ben iyice umutsuzlandım.sabah sabah hiç iyi değilim.gerçekçi olup bu vajiyi yenemeyeceğime karar verdim.çünkü eşim destek olmuyor sadece işiyle uğraşıyor,ben muu u artık alamıyorum yani çok az alıyorum.bu hafta sonu deneme yaparız sanmıştım,yatılı misafir geliyor.anlıyacağınız hayallerim suya düştü.
canım emla krem kullan cok ıse yarıyor..ılk parmagınla ıc kısma sur bekle uyusnca mumu dene acıyı aslında beynınle knt edebılrıısn o an acıyı dusunme derın bı rnefes al ve ıktır egerkı acı hıssedersne ve acı yuzune yapaazsan emla kullan mutlakaGünaydınlar... Ben dün mum denememi yaptım ilk başlarda giriyor evet ama ilerletmek istediğimde sanki takılıyor acı duyuyorumSendede böyle şeyler oldumu başlarda?ne kadar süre mum ile yaptın?
günaydın crescent,
sanırım şu an burda başbaşayız. Ben de şu an mum aşamasındayım da. Sen ilk defamı mum yapıyosun. ben ilk denemelerimde önce parmakla yapıyodum (1 veya 2 parmak) sonra bi kaç dakika sonra muma geçiyordum o zaman tıkanmıyo. henüz yeni yeni direkt mum yapıyorum o daha zor tabi. Sen en son kaç parmaktaydın? onu yap sonra mum dene. Bir iki gün sonra da direkt mum yaparsın.
canım emla krem kullan cok ıse yarıyor..ılk parmagınla ıc kısma sur bekle uyusnca mumu dene acıyı aslında beynınle knt edebılrıısn o an acıyı dusunme derın bı rnefes al ve ıktır egerkı acı hıssedersne ve acı yuzune yapaazsan emla kullan mutlaka