• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşlar ben özel gelen mesajlarımı okuyorum ama henüz cevap veremiyorum mesaj sayımın 50 olması gerekliymiş. Birkaç gün içinde cevap veririm inşallah..

Kızlar benim böle bi durumum çok şükür olmadı ama konuyu görünce biraz bakındım,başaranları tebrik ediyorum,diğerlerinin de en kısa zamanda başaracağına inanıyorum..Sadece ilişkiye gireceğiniz zaman onu düşünmeyin acıyacak korkusu olunca daha çok acır,kasmayın kendinizi rahat bırakın,eşinizin kollarında ona bırakmayı deneyin birde,ön sevişmeyi uzun tutun,ne kadar uzun olursa o kadar ıslanırsınız ve sizde zevk alırken girerken çok canınız acımaz ama sevişirken canınızın acıyacağını düşünmemeye gayret edin..kendinizi şartlandırmayın öle olacak böyle olcak diye..hatta eşinizle birlikte erotik bir film bile izleyebilirsiniz,bölelikle eşinizde sizde hazırlanmış olur ve bunu bi görevmiş gibi düşünmezsiniz..
Biliyorum bazılarınız tabi senin böle bi derdin yok nasıl anlayabilirsin ki diyebilir ama ben sadece yanınızda olmak istedim ..
Herkesin biran önce bunu yenebilmesi dileğiyle..

sağol cnm hepsini uyguladım burnumun ucunu göremeyecek kadar sarhoş oldum olay ona gelince kaskatı oluyor insan yaşamayan gerçekten anlayamıyor garip geliyor ama sağol keşke dediklerini yapabilsek :)

Kızlar benim böle bi durumum çok şükür olmadı ama konuyu görünce biraz bakındım,başaranları tebrik ediyorum,diğerlerinin de en kısa zamanda başaracağına inanıyorum..Sadece ilişkiye gireceğiniz zaman onu düşünmeyin acıyacak korkusu olunca daha çok acır,kasmayın kendinizi rahat bırakın,eşinizin kollarında ona bırakmayı deneyin birde,ön sevişmeyi uzun tutun,ne kadar uzun olursa o kadar ıslanırsınız ve sizde zevk alırken girerken çok canınız acımaz ama sevişirken canınızın acıyacağını düşünmemeye gayret edin..kendinizi şartlandırmayın öle olacak böyle olcak diye..hatta eşinizle birlikte erotik bir film bile izleyebilirsiniz,bölelikle eşinizde sizde hazırlanmış olur ve bunu bi görevmiş gibi düşünmezsiniz..
Biliyorum bazılarınız tabi senin böle bi derdin yok nasıl anlayabilirsin ki diyebilir ama ben sadece yanınızda olmak istedim ..
Herkesin biran önce bunu yenebilmesi dileğiyle..

saol cnm bnde vajiydim 5ay oldu yeneli,hersey beyinde bitiyor anlıycan

bende 1,5 yıldır vajinismusla uğraştım sürekli kendimi kasıyodum daha önce hiç parmak egzersizi yapmadım uğraşmak istemedim daha doğrusu.bu sitede anestol kremle ilgili yazı okudum deneyelim dedik ne zararı olurki.keşke diyorum 1.5 yıl öncesinden bulsaymışım bu siteyi.

ya kızlar oldu diye sevindim sevindim.ama tekrarı gelmiyor.belli bir yere kadar gidiyor sonrası gelmiyor.sanki orda duvar var.ya neden böyle oldu.moralim bozuk gene.içim kararıyor artık.hadi önce bahanem vardı.şimdi o da kalktı ortadan.napıcam bilemiyorum

ya kızlar oldu diye sevindim sevindim.ama tekrarı gelmiyor.belli bir yere kadar gidiyor sonrası gelmiyor.sanki orda duvar var.ya neden böyle oldu.moralim bozuk gene.içim kararıyor artık.hadi önce bahanem vardı.şimdi o da kalktı ortadan.napıcam bilemiyorum

günaydın canım,

olumsuz düşünüp moralini bozma sakın. Şimdi sen ya bir daha olmazsa diyosun ama aklıma doktorumun söylediği birşey geldi. Bir hedefi bir defa aştıysan yine aşarsın. Parmak yapabildiysen yine yaparsın, mum yaptıysan yine yaparsın, bir kez orgazm olduysan yine orgazm olursun. Vajiyi yenmekte böyle birşey sen bunu bir defa başardın, yine başarırsın....aştın sen onu artık....istisna durumlar olabilir ama unutma istisna olan artık senin ilişkiye girebilmen değil girememendir bunu hep aklında tut. Ben de mesela dün mum yapamadım halbuki iki gün önce kalın mum bile yapmıştım bu tamamen günlük formuna bağlı. Vajina beynin aynasıymış, yani beyinde olan biten direkt yansıyormuş oraya......dün senin için olumsuz bi günmüş o kadar. Makina değiliz ki biz be güzelim.

ben bır kac gund enendık hep yarııs oldu en sonund abasradım mumla dene ben mum denemsındne sonra basrdım yarısını yapıyorsan mumda hepsı olur..derın bır nefe sla ve ıktır ve bence sendne en kıs azmand abasarıcaksın

Günaydınlar... Ben dün mum denememi yaptım ilk başlarda giriyor evet ama ilerletmek istediğimde sanki takılıyor acı duyuyorum:( Sendede böyle şeyler oldumu başlarda?ne kadar süre mum ile yaptın?

günaydın crescent,

sanırım şu an burda başbaşayız. Ben de şu an mum aşamasındayım da. Sen ilk defamı mum yapıyosun. ben ilk denemelerimde önce parmakla yapıyodum (1 veya 2 parmak) sonra bi kaç dakika sonra muma geçiyordum o zaman tıkanmıyo. henüz yeni yeni direkt mum yapıyorum o daha zor tabi. Sen en son kaç parmaktaydın? onu yap sonra mum dene. Bir iki gün sonra da direkt mum yaparsın.

Günaydın kızlar,ben iyice umutsuzlandım.sabah sabah hiç iyi değilim.gerçekçi olup bu vajiyi yenemeyeceğime karar verdim.çünkü eşim destek olmuyor sadece işiyle uğraşıyor,ben muu u artık alamıyorum yani çok az alıyorum.bu hafta sonu deneme yaparız sanmıştım,yatılı misafir geliyor.anlıyacağınız hayallerim suya düştü.

Günaydın kızlar,ben iyice umutsuzlandım.sabah sabah hiç iyi değilim.gerçekçi olup bu vajiyi yenemeyeceğime karar verdim.çünkü eşim destek olmuyor sadece işiyle uğraşıyor,ben muu u artık alamıyorum yani çok az alıyorum.bu hafta sonu deneme yaparız sanmıştım,yatılı misafir geliyor.anlıyacağınız hayallerim suya düştü.
ne oluyo hemen ben yenımıycem basaramıycam falan kızarım ama olsun mısafır gııdnce denersın sendne o zmana kadar egzersızlere agırlık verırıısn nefesı sakın untuma takıldııgn yerde derın nefes al ve ıkın yarırı cok oluyor sakın olmaya calsı asaracagını dusunkaydirigubbakcemile

Günaydınlar... Ben dün mum denememi yaptım ilk başlarda giriyor evet ama ilerletmek istediğimde sanki takılıyor acı duyuyorum:( Sendede böyle şeyler oldumu başlarda?ne kadar süre mum ile yaptın?
canım emla krem kullan cok ıse yarıyor..ılk parmagınla ıc kısma sur bekle uyusnca mumu dene acıyı aslında beynınle knt edebılrıısn o an acıyı dusunme derın bı rnefes al ve ıktır egerkı acı hıssedersne ve acı yuzune yapaazsan emla kullan mutlaka

kkızzllllaaaarrrr bebek calısması yapamıyoruz ..sohbenımız bozuldu ama bugun alıcaz ..gerec yumurtlama donemıme var daha ...zehracım sen naptın

günaydın crescent,

sanırım şu an burda başbaşayız. Ben de şu an mum aşamasındayım da. Sen ilk defamı mum yapıyosun. ben ilk denemelerimde önce parmakla yapıyodum (1 veya 2 parmak) sonra bi kaç dakika sonra muma geçiyordum o zaman tıkanmıyo. henüz yeni yeni direkt mum yapıyorum o daha zor tabi. Sen en son kaç parmaktaydın? onu yap sonra mum dene. Bir iki gün sonra da direkt mum yaparsın.

Daha önce bir iki kere mum denemiştim ama uzun süre yapmadım.İki parmak iki boğumdayım şu anda.Dün azim geldi mum denemek istedim:)ama yarıya yakınını alabildim sadece.Tavsiyelerini dikkate alacağım teşekkürler.Sen mumun ne kadarını alabiliyorsun?

canım emla krem kullan cok ıse yarıyor..ılk parmagınla ıc kısma sur bekle uyusnca mumu dene acıyı aslında beynınle knt edebılrıısn o an acıyı dusunme derın bı rnefes al ve ıktır egerkı acı hıssedersne ve acı yuzune yapaazsan emla kullan mutlaka

Canım emla almadım ama anestol var ilk günlerde almıştım belki onu denerim.İşin açıkcası kremlere alışmak istemiyorum doktor kontrolündeyim birde o yüzden verdiklerinin dışına çıkmak istemiyorum(ilaç olarak).Birde yumurtlama günlerini sormak istiyorum benim bildiğim adet süresinin yarısından başlıyor 28 gün oluyorsan adetten itibaren 14. gününden başlıyorsun 18.gününe kadar.Senin bilginide öğrenmek istiyorum.Ben bu ay denedim biliyormusun yarısına kadar penis girdi ve boş.... eşim.İzin verdim buna çoğuda gitti içime olma şansı çok düşük biliyorum ama kısmet:) Biraz açık yazdım kusura bakmayın:utangac:

Back