• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

once ona gıttım muayne ettı daha karar vermemıstım ama hıc sevmedım ben onu , sureklı dınden ve sureklı kendını ovmesı hosuma gıtmedı bıde bana o muayne sırasında cok acelecı geldı , ondan sonra araya bı 4 ay gırdı sonra ulusyoa ... oyle ıste , pekı sen pns deneyımı yaptın mı olmuyor mu yanı ?

p..s deneyimini 2 kez yaptık orda 1.de yarısı 2. de tamamen aldım. ama rahatça olmadı hala tedirgin ve kasılmalar vardı. ee böylede olmaz tabi iyileştimmi ben şimdi. o yüzden çalışmalara devam ediyoruz. tekrar denemeyin dedi dk. 12 günlük yavaş yavaş çalışma yapıcaz dedi. Ben aslında orada kaldığımız 3 günde çok büyük şeyler başardım. Kesinlikle yapamayacağım şeylerdi bunlar benim aparatlar falan. bakalım neler olacak ?

p..s deneyimini 2 kez yaptık orda 1.de yarısı 2. de tamamen aldım. ama rahatça olmadı hala tedirgin ve kasılmalar vardı. ee böylede olmaz tabi iyileştimmi ben şimdi. o yüzden çalışmalara devam ediyoruz. tekrar denemeyin dedi dk. 12 günlük yavaş yavaş çalışma yapıcaz dedi. Ben aslında orada kaldığımız 3 günde çok büyük şeyler başardım. Kesinlikle yapamayacağım şeylerdi bunlar benim aparatlar falan. bakalım neler olacak ?

haydaaaaaaaaa
nolcak pekı sımdı , kotu olmus , napcaz boyle benımde mı oyle olcak yanı , acaba nefesını mı ayarlayamıyorsun

haydaaaaaaaaa
nolcak pekı sımdı , kotu olmus , napcaz boyle benımde mı oyle olcak yanı , acaba nefesını mı ayarlayamıyorsun

nefes ayarlayamıyorum evet korkudan nefes almayı bile unutuyorum akannehir ne olcak bilmiyorum çalışıyoruz işte aparatlarla. Ben çok korkağım, cesaretsizim aparatları itemedim orda. Ama şimdi rahatım dün çok güzel çalıştım inşallah sonuca ulaşacağız.

hayır canım senin öyle olmaz endişelenme. siz yaptınız rahatça dimi. panik yapmaaa. yaparsıınn

nefes ayarlayamıyorum evet korkudan nefes almayı bile unutuyorum akannehir ne olcak bilmiyorum çalışıyoruz işte aparatlarla. Ben çok korkağım, cesaretsizim aparatları itemedim orda. Ama şimdi rahatım dün çok güzel çalıştım inşallah sonuca ulaşacağız.

hayır canım senin öyle olmaz endişelenme. siz yaptınız rahatça dimi. panik yapmaaa. yaparsıınn

ben nefesımı ayarlayabılıyorum nefesını verırken ıttırıceksın

iyi de ilkinde hemen rahat olmayı planlamayın, ben her defasında daha rahat yaptığımı hissediyorum, yaptıkça kendinizi kontrol etmeyi öğreniyosunuz

Tarçın sen kendin başardın galiba. ne kadar süre çalıştın , neler yaptın .. ne kadar oldu yeneli.

burda yazılanları uyguladım.3 ay filan egzersiz yaptım parmak egzersizi eşimin parmağı en son mumla yaptım.bugün 8. gün yeneli.her seferinde iyiye gidiyo inşallah :nazar: kaydirigubbakcemile2

burda yazılanları uyguladım.3 ay filan egzersiz yaptım parmak egzersizi eşimin parmağı en son mumla yaptım.bugün 8. gün yeneli.her seferinde iyiye gidiyo inşallah :nazar: kaydirigubbakcemile2

İnşallah çok daha iyi olur..
8 günde kaç kere denedin (çok özel değilse) kasılmaların falan geçtimi ? p...s yaklaşırken korku duymalar falan ?

İnşallah çok daha iyi olur..
8 günde kaç kere denedin (çok özel değilse) kasılmaların falan geçtimi ? p...s yaklaşırken korku duymalar falan ?

6 kez oldu her gün yapmaya çalıştık alışmam için o 2 günde nöbetime denk geldi kaçtı yani kaydirigubbakcemile3
yok pe.. den korkmuyorum ama ilk girişte kasmam oluyo bazen sona doğru rahatlıyorum ıslaklığım az oluyo hala kayganlaştırıcı da sadece bepantene krem kullanıyoruz iyiyiz çok şükür :nazar: :teytey:

6 kez oldu her gün yapmaya çalıştık alışmam için o 2 günde nöbetime denk geldi kaçtı yani kaydirigubbakcemile3
yok pe.. den korkmuyorum ama ilk girişte kasmam oluyo bazen sona doğru rahatlıyorum ıslaklığım az oluyo hala kayganlaştırıcı da sadece bepantene krem kullanıyoruz iyiyiz çok şükür :nazar: :teytey:

Çok güzel .. şu ilk girişteki kasılmaların önüne bir geçsek....
Başarılarının devamını dilerim hihoyyyt

çok gerginim bugün, dünkü fiyasko dibe vurdu beni, bugün tekrar egzersiz yapayım dedim yapmaz olaydım:umursamaz: resmen gerilemişim yada moralim çok bozuk olduğu için olmadı.
yaaaaa ben çok doldum artık bitsin bu işkence dayanamıyorum.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

çok gerginim bugün, dünkü fiyasko dibe vurdu beni, bugün tekrar egzersiz yapayım dedim yapmaz olaydım:umursamaz: resmen gerilemişim yada moralim çok bozuk olduğu için olmadı.
yaaaaa ben çok doldum artık bitsin bu işkence dayanamıyorum.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Guinness sen doktora gittin dimi yanlış anlamadım.
Dip yampa , zamanla olur birden olmaz .

canım benim egzersizler 3 ayımı aldı.bende çok yapamıyorum dedim bıraktım bazen bir hafta ara verdim ardından yapamadım en baştan başladım..ama olacak ..böyle yapıpta zaman kaybetme lütfen ..

ya bana gelen toplu mailde bu siteye yazıcam diyen bir arkadaş var başarmış dr a gitmiş o burdamı şuan dr adı verebiliyormuyuz acaba

bu arada bende bir vajinismus klasiğiyim :))) 2 senelik evliyim artık çocuk düşünüyoruz zar zor bişiler olmaya çalışıo kıyısından köşesinden okumadğım yazı yapmadığım egzersiz sprey ilaç kalmadı tamamen olmuyor işte illa kalıyor bir yerde ama sorcaklarınız varsa yardmcı olabilirim başta dokunamazdım bile 3 parmak oluyor ama o olmuyor ne garip dimi kendinizi yanlız hissetmeyin bende varımmmmmmmmmmmmmmmm:)))

Back