- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #12.641
slm kızlar
biraz önce ayna ile inceleme yaptım
sanki hiç açılmayack gibi duruyo
of yaaa bıktııııııııımmmmmmmmm
Benimki bile açıldıysa açılır canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar
biraz önce ayna ile inceleme yaptım
sanki hiç açılmayack gibi duruyo
of yaaa bıktııııııııımmmmmmmmm
Oldun tabi zemuszemus seninde bir süre çalışıp başarman moral verdi bana. Aynı şeyleri yaşayan birilerine çok ihtiyaç duyuyor insan. Evet benimde jelim var onla itiyorum daha rahat oluyor tabi diğer türlü kuru olur. Büyük aparatlara geçince seninle paylaşımlarıma devam etmek isterim. 3.aparatta neler yapacağım merak ediyorum. Girişteki boğumu geçerken zorlanmıştım çünkü daha önce (kendim yaparken) ufak bir acı hissi olmuştu. Ben hiçbir acıya tahammül edemiyorum tabi. İnşallah bu sefer daha rahat olacağım.
spermin dış ortamda canlı kalma süresi diye google yazarsan cıkıyor :) 3-5 dk mış :)
venüsten canım şu iki parmak iki boğum durumunu sormuştun sanırım. Bence parmakların 5 cm sonrası zaten önemli değil. mumlarında uzunluğu değil çapı inemli. Çünkü kasılan kaslar rahşm yolunun ağzındaki4-5 santim, gerisinin kasılma özelliği yok o yüzden çalışırken o dar yeri geçtikten sonra yayla gibi geliyo, genişlemiyo aslında sadece ordaki kaslar zaten rahat. Uğraşma parmağı uzatacam diye önemli olan girişi alıştırmak.... o bi yerde cuppp diye kayma hissi varya orayı atlattıysan tamamdır.
GUINNES SEN hera ya mı gıttın Dr. ulusoya mı ? ıkısıde bıldıgım kadarıyla sonuclanmadan bırakmıyor hastalarını ? hatta hera /saygın by aldıgı ucretı gerı verıyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5keısnlıkleeeeeBenimki bile açıldıysa açılır canım...
Oldun tabi zemuszemus seninde bir süre çalışıp başarman moral verdi bana. Aynı şeyleri yaşayan birilerine çok ihtiyaç duyuyor insan. Evet benimde jelim var onla itiyorum daha rahat oluyor tabi diğer türlü kuru olur. Büyük aparatlara geçince seninle paylaşımlarıma devam etmek isterim. 3.aparatta neler yapacağım merak ediyorum. Girişteki boğumu geçerken zorlanmıştım çünkü daha önce (kendim yaparken) ufak bir acı hissi olmuştu. Ben hiçbir acıya tahammül edemiyorum tabi. İnşallah bu sefer daha rahat olacağım.
hera kadın saglıgı merkezı / doktor saygın bu bahsettıgınız doktor , ısım verılmeme gıbı bır durum yok, aksıne verılmelı bence
yanı yapılıyor dımı ? bende üzüldüm regl den sonra kapanır mı orsı yıne , kasılır mı dıye , bıde bazı ınsanlar reglden sonra ılıskı zor oluyor dıyor gercı bazılarıda daha kolay oluyor dıyo ay bılmıyorum aslında bu satten sonra oyle herkesın dedıgıne tkılmamak lazımmıs ,pekı senın denemelerın nasıl suanda? dorduncu aparatın tırtıklı olan mı ?
evet insan gerçekten ihtiyaç duyuyor ben kimseyle paylaşamamıştım bu siteyi de görmemiştim.ben hep bunu aldım diğeri daha büyük nasıl alıcam diye düşünüyodum ama hepsinide alabildim sen 3.aparatıda alınca yapabildiğine daha çok inanacaksın benimde canım çok tatlı ama birazcık dayanmak lazım sonu güzel olacak sen aparatlara geçtikçe yaz bana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıyla cnm
bence de...
bende bu akşam mum denicem 2 parmak zor gibi geldi..tabi bide muma emla'yı desteklemem gerekicek sanırım...
emla'sız mum alan varmı arkadaşlar fisfisfis
tamam canım iletişimi koparmayalım.
sen saygın beye gittin (isim veriyoruz galiba) şuan iyisin yani bi sorun yok
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5keısnlıkleeeee
evet oraya gittim bende ilk denemelerde önce aparatla çalıştım sonra eşimle yaptık ama son 10 gündür artık onuda kullanmıyorum canımda yanmıyor artık beyine işledi galiba acımayacağı :roflol:
Tam 3 sene 10 gun sonra bıttı kabus , suanda cok yenıyım , ve regl oldum , daha denemelere tam alısmadankendı kendıme yenemedım ben sızler gıbı maaesef , gıttım dr. ulusoy a , 2 gun sonunda ılıskıye gırebıldım
Sende çok yeni tedavi oldun yani. Çok güzel ya inşallah çalışmalarım bitince bende kurtulurum. Şu beynimiz var ya..Kişiye göre beyin farklılık gösteriyor gerçekten, ben daha yeni yeni cesaretlendim.
Sende çok yeni tedavi oldun yani. Çok güzel ya inşallah çalışmalarım bitince bende kurtulurum. Şu beynimiz var ya..Kişiye göre beyin farklılık gösteriyor gerçekten, ben daha yeni yeni cesaretlendim.
Pekı sen dr. ulusoya gıttıgın ıcın pısman msın ? oyle hıssettım yazdıkalrından oyle mı gercekten *??
Hayır canım pişman değilim. Ben 2 doktor arasında seçim yaptım murat beyi tercih ettim. sen pişmanmısın peki ? sen saygın beyedemi giitin
aynen cnm guclubacismile
birazdan eve geçicem zorlu maratonum başlıyoooo :lepi: :lepi::teytey: