- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.741
işte bu beklediğim haber bir gelin daha tebriklerrrrrhalaylar yeni gelinimize
Bakalım şimdi aparatı daha da kalınlaştırdımşimdi deneyeceğim tekrar yerleştirmeyi gerçi eşim salonda uyuyakaldı ama belki uyanır Bu biraz daha kalın salatalık gibi, bunu da başarırsam bugün p...s denemezsem içim rahat etmez
fırsat buldukça deneme yapın canım.ben şuan çok rahatım herşey normale döndü en kısa zamanda senin de öyle olur umarım
veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:
Kızlar yine aynı şey oldu esim geldi sürat bin karış yine aynı gergin tavırlar virüsü bahaneler ben sebebi biliyorum alttan alıyorum sonra durduk yere bana sataşmaya çalıştı yine sonra bende konuşalım dedim keske suan zarın olmasa falan dedi herzamanki gibi denemekten kaçtı yalandan kavga yarattı simdimbenim gözlerim dolu dolu dokunsalar alacak durumdayım ben caba veriyorum kendimi hazırlıyorum ama o bı adım atmadıkta ben tek basıma nasil başarırımben ne yapicam cikmazdayim adım ilerleyemiyorum kendimi okadar kötü istiyorumki ;(((( cok yalnızmmm
Kızlar salatalık kalınlığında olan aparatımı da yerleştirmiş bulunmaktayım, diğer aparatım kadar kolay olmadı ama onu da yerleştirmeyi başardımAnammmmm bu gidişle bu gece p...s de denerim gibi sanki sizce???:26: - Bi de bir şeyi merak ettim, diğer aparatlarda olmadı bunda sanki büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissettim bu normal mi?
Canım ya... Neden eşin öyle yapıyor? Hiç açık açık konuştun mu sen yardım etmezsen ben nasıl yeneceğim dedin mi? Benim eşim de pek ilgilenmiyor aparat yerleştiriyorum seviniyorum ama o film izliyor yalandan gülüyor sadece...:26:
yürüüüüü beee kim tutar senihissettiğin o basınç da wc isteğin de normal bizde de olmuştu.idrar kesesine yakın olduğundan oraya basınç uyguluyormuş bu yüzden tuvaletin var gibi hissediyormuşsun
Ben daha hiçbir egzersize başlamadım esim bunlara asırı tepki veriyo aslında bana okadar duskunki ama artık bu konu herzaman olsa hadi bizseler yapalım desem sırf bişeyleri bahane ediyo yok gerginim canım sıkkın falan sonra diyorummmm ama soz verdik bu nasil böle olucak ozamanda asırı tepkileri veriyo aklımda bisuru şey var bu onlardan biri diyo ama bu konu haricinde tartışmayız biz bile ama bu nasil çözülecek bilmiyorum yoruldum icim okadar doluki
Ben daha hiçbir egzersize başlamadım esim bunlara asırı tepki veriyo aslında bana okadar duskunki ama artık bu konu herzaman olsa hadi bizseler yapalım desem sırf bişeyleri bahane ediyo yok gerginim canım sıkkın falan sonra diyorummmm ama soz verdik bu nasil böle olucak ozamanda asırı tepkileri veriyo aklımda bisuru şey var bu onlardan biri diyo ama bu konu haricinde tartışmayız biz bile ama bu nasil çözülecek bilmiyorum yoruldum icim okadar doluki
Yorum yapamıyorum Allah yardımcın olsun
Canım herkes eş yardımıyla çözüyor bu problemi sen beni yalnız bırakıyorsun falan desen???:44:
Neler solemiyorumki bendede hata var diyo anlıyor sonra tmm bu hafta hergüne denicem falan diyo ama sonra böle gerginlikler yapıp kurtulmaya çalışıyor;(;(((
Kızlar yine aynı şey oldu esim geldi sürat bin karış yine aynı gergin tavırlar virüsü bahaneler ben sebebi biliyorum alttan alıyorum sonra durduk yere bana sataşmaya çalıştı yine sonra bende konuşalım dedim keske suan zarın olmasa falan dedi herzamanki gibi denemekten kaçtı yalandan kavga yarattı simdimbenim gözlerim dolu dolu dokunsalar alacak durumdayım ben caba veriyorum kendimi hazırlıyorum ama o bı adım atmadıkta ben tek basıma nasil başarırımben ne yapicam cikmazdayim adım ilerleyemiyorum kendimi okadar kötü istiyorumki ;(((( cok yalnızmmm
Kızlar salatalık kalınlığında olan aparatımı da yerleştirmiş bulunmaktayım, diğer aparatım kadar kolay olmadı ama onu da yerleştirmeyi başardımAnammmmm bu gidişle bu gece p...s de denerim gibi sanki sizce???:26: - Bi de bir şeyi merak ettim, diğer aparatlarda olmadı bunda sanki büyük tuvaletim varmış gibi baskı hissettim bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?