- 4 Ekim 2012
- 16.664
- 32.982
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #125.721
:) ilk gecemizde bende o baskıdan sandımki yanlış deliğe girdi bir çığlık attım otel odasında yanlış yere girdin çık çabuk diye :) hiç unutamıyorum yaa :) :)
bişey daha sorayım: şimdi diyorsunuz ya p..se şunu sür, bunu tak,ıkın, kendine bunu sür falan... o anda rahat birleşebilmek için kendimizden geçmiş olmamız gerekmiyor mu hani salgılar bakımından mesela... bütün bunları planlayacak bilinçte olunca orası kurumayacak mı???
bende totoda yırtılma olur gibi oldugundan cık dedim yoksa dün gece öyle olmasa olucaktı cok tuhaf bi duygu yaa
veeeee artıkkkkk bende gelinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:122: :122: :122:
Hızımı alamadım daha da kalınlaştıracağmmmmgece de p...s denerim diyorum erken mi ki :26:
gözün aydın canım tebriklerrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir gelin daha çıktı
Kızlarrrrrr kendime inanamıyorum 10 cm uzunluğunda 2 parmak kalınlığında bir aparat yaptım kendime kulak çöpünden ve onu yerleştirdim. Hem de o kadar rahat yerleştirdim ki, hiç bir şey hissetmedim ne acı ne batma ne baskı... Çok kolay kaydı girdi içeri film izliyordum kendi kendine dışarı çıktı hattaoleyyyy her gün bir adım daha ilerliyorummmmmmmmm
kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman denedeneme yapacaksan aparatı içinde bekletip çıkartır çıkarmaz mikiyle denemeni tavsiye ederim
süpersin işte böyle aşama aşama alışacak sonra da p.. de rahatça olacak inş
çok saolunnama senınde yazdıgın gıbı bıt gellerde biraz sorun oluyor canım ama zamanla gecegını dunuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?