Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar, egzersizlere başlangıç aşamasındayım. ilk etapta ne kadar sürdürmemi öneriyorsunuz. bir kere yaptım saate bakmamıştım, en son eşime yeter yoruldum diye yalvarıyordum (

:) ilk gecemizde bende o baskıdan sandımki yanlış deliğe girdi bir çığlık attım otel odasında yanlış yere girdin çık çabuk diye :) hiç unutamıyorum yaa :) :)

bu yanlış yere girdin muhabbeti bende de oluyor, acaba baskıdan mı yoksa gerçekten yanlış yerden mi denedi :))) ya ne kadar cahilim utanıyorum kendimden.

bişey daha sorayım: şimdi diyorsunuz ya p..se şunu sür, bunu tak,ıkın, kendine bunu sür falan... o anda rahat birleşebilmek için kendimizden geçmiş olmamız gerekmiyor mu hani salgılar bakımından mesela... bütün bunları planlayacak bilinçte olunca orası kurumayacak mı???

bişey daha sorayım: şimdi diyorsunuz ya p..se şunu sür, bunu tak,ıkın, kendine bunu sür falan... o anda rahat birleşebilmek için kendimizden geçmiş olmamız gerekmiyor mu hani salgılar bakımından mesela... bütün bunları planlayacak bilinçte olunca orası kurumayacak mı???

canım zaten herşey doğal yolla olsaydı kimse vaji olmazdı.korktuğun birşeyden nasıl zevk alacaksın da salgı olcak?ıkınmak zaten ana kural.p...sin rahatça ilerleyebilmesi ordaki kasların gevşek olmasıyla alakalı.sen zaten stresten kendini sıkıyorsun doğal olarak kasların da kasılıyor.bu durumda p..s geçmekte zorlanır ve canın yanar.ıkındığın zamansa orası açılır ve geçiş rahat olur.jele gelince o da başlangıçta tahriş olmamak için daha sonra ona ihtiyacın olmayacak belki çünkü vücudunun salgıladığı yetecek,bunu kullanmak zorunda değilsin ama kullanırsan da kuruluk nedeniyle canın yanmaz tahriş olmazsın.prezervatife gelince onu anlattığım arkadaş anestezik krem kullanmak istiyordu eşinin etkilenmemesi için kullanmasında fayda var.sen bunu da kullanmak zorunda değilsin tabi korunma yöntemin bu değilse ya da korunmak istemiyorsan.yani canım benim burda yazdıklarımızın hepsini yapacak değilsin sen nasıl rahat ediyorsan o şekilde olmalı tabi bunları kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Yenen ve yenmeye çalışan, egzersiz yapan herkese merhaba:80: nasıl gidiyor kızlar egzersziler ya da denemeler ,yeni gelinimiz var mı tipicandan başka? ben de en son 5. denemeyi yaptım orda kaldım öyle beklemedeyiz bu hafta yoğun geçiyor yorulmaktan orayı düşünemiyoruz hiç

bende totoda yırtılma olur gibi oldugundan cık dedim yoksa dün gece öyle olmasa olucaktı cok tuhaf bi duygu yaa

cnm bende de yenmeden önce o yırtılacakmış hissi yani sanki p...totodan çıkacakmış gibi bir his oluyordu o yüzden başı girdikten sonra izin vermiyordum ilerlemesine ama gerçekten hepsi girince anlıyorsun öle bişi olmuyor zaten kuruntu hepsi ama o zmanlar işte insan bilmeyince tırsıyor,bence biraz daha deneyin sen de sabırlı olmaya çalış hiçbir yer yırtılmıyor merak etme egezrszilerden daha kolay gerçektenn

huhuuuuu kimseden ses yok merhabamı alan yok yaw kederlendim şimdi egzersziciler yardıma ihtiyacınız varsa buradyım sorularınıza cevap vermek için

Kızlarrrrrr kendime inanamıyorum 10 cm uzunluğunda 2 parmak kalınlığında bir aparat yaptım kendime kulak çöpünden ve onu yerleştirdim. Hem de o kadar rahat yerleştirdim ki, hiç bir şey hissetmedim ne acı ne batma ne baskı... Çok kolay kaydı girdi içeri film izliyordum kendi kendine dışarı çıktı hatta oleyyyy her gün bir adım daha ilerliyorummmmmmmmm

süpersin işte böyle aşama aşama alışacak sonra da p.. de rahatça olacak inş

kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman denedeneme yapacaksan aparatı içinde bekletip çıkartır çıkarmaz mikiyle denemeni tavsiye ederim

Bakalım şimdi aparatı daha da kalınlaştırdım şimdi deneyeceğim tekrar yerleştirmeyi gerçi eşim salonda uyuyakaldı ama belki uyanır Bu biraz daha kalın salatalık gibi, bunu da başarırsam bugün p...s denemezsem içim rahat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…